Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Podpora hubnutí elektromagnetickými radiačními vlnami

4,3 / 5 Fitness Tělocvična Praha - Karlín  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marie D.

Chtěla bych se jen zeptat – po pročtení některých odpovědí – nefunguje to jenom jako sauna? Moc děkuji!

Luboš Fit&Show

Dobrý den, nejedná se o saunu ani infrasaunu. Jedná se o přístroj využívající záření a to extrémě širokopásmové a úzkopásmé, dále fotonovou terapii a tepelnou terapii. Tepelná terapie může jako jediná připomínat pocit sauny ale ostatní funkce jako vybělení tkáně po jizvách atd… již sauna neumí. V porovnání například s infrasaunou je zde i vyšší teplota a hlubší propustnost záření.

Jitka

Dobrý den, tak jsem vyzkoušela tento nový přístroj a SUPER. Po dvou návštěvách jsem ubrala 4 cm na objemu a nebyla jsem zavodněná. Prostředí ve fitku bylo příjemné, stejně jako vyškolený personál. A navrch jsem si ještě odnesla zážitek, když vedle mě na lehátku ležela známá mediální osobnost. Děkuji, určitě začnu chodit pravidelně. Jitka

Luboš Fit&Show

Děkujeme za Vaší spokojenost.

Aneta

Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda je toto ošetření nutné kombinovat i se cvičením aby jsem zhubla, nebo stačí jen chodit na ošetření?

Luboš Fit&Show

Dobrý den,
přístroj podporuje radikální neinvazivní odbourávání tuků z Vašeho těla, proto není potřeba kombinovat i s pravidelnou návštěvou fitness.
Výsledky jsou znatelné již po 1 ošetření.

Alena

Dobrý den, zajímalo by mě, zda je ošetření úspěšné i u metabolických onemocnění (mám metabolický syndrom – špatný metabolismus tuků). Když bych se rozhodla tuto věc zkusit (opravdu jsem zkusila už vše možné, různé kavitace, kryolipolýzy, zábaly v kombinaci se sportem a výživovým poradcem), je možné platit i poukázkami? Děkuji moc!

Luboš Fit&Show

Dobrý den, jelikož se jedná o přístroj který emituje léčebně působící záření a to extrémě širokopásmové a úzkopásmé, dochází k nakopnutí celého metabolického systému bez použití podpůrných léčiv proto se i nejedná o doplňující léčbu nadváhy při cvičení. Jelikož se u Vás nemusí jednat pouze o metabolický syndrom doporučuji zakoupení jednoho ošetření a vyzkoušení přímo v našem Esthetic room.

Marie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, co potřebuju pro vstup do vajíčka – zda plavky, nebo nějaké tričko a kraťasy? A pak ještě jeden dotaz – zda je možné dostat i za vouchery doklad o zaplacení voucherů? Děkuji!

Luboš Fit&Show

Dobrý den, doporučujeme si sebou vzít náhradní spodní prádlo, případně dostanete ručník přes sebe.
Doklad je možné získat přímo na pobočce Fit&Show.

Veronika

Dobrý den, včera jsem u Vás přístroj vyzkoušela, okamžitě zmizela má oteklá stehna, dnes nepociťuji bolesti zad a mám půl kila dole. Je to bomba!

Luboš Fit&Show

Velice Nás potěšila Vaše reakce, děkujeme a budeme se Těšit na Vaší další návštěvu

Hanka

Dobrý den, potřebovala bych shodit 3 – 5 kg. Budou stačit 3 návštěvy? Děkuji Hanka

Luboš Fit&Show

Dobrý den, pro odstranění 3 – 5kg podkožního tuku budou potřeba určitě 3 ošetření avšak výsledek je u každého individuální. Osobně mohu jen doporučit jelikož po svátcích jsem nabral cca 4kg a již po 3 ošetřeních byl znatelný úbytek na váze a kůže kolem břicha velmi pevná. Přijďte a ukážu Vám bříško =)

Jana

To je super akce, zhubnout potřebuji.
Pomůže mi tato procedůra i při bolestech zad?

Luboš Fit&Show

Dobrý den, ano hubnutí je zde výrazné a tento přístroj pomáhá od bolestí zad i kloubů a jeho účinky jsou velmi intenzivní již po prvním ošetření.

Tereza

Dobrý den, zřejmě budu potřebovat ručník, mám si vzít svůj nebo ho dostanu? Děkuji Tereza

Luboš Fit&Show

Dobrý den, ručník je zde samozřejmě k dispozici a dostanete jej ihned před ošetřením.

Lenka

Na tomto ošetření jsem už byla vloni v Německu. Jsem z Brna, nemáte pobočku taky v Brně? Jinak je to super nabídka na hubnutí za super cenu. Děkuji

Luboš Fit&Show

Dobrý den, bohužel pobočku v Brně nemáme, přístroj je prozatím jediný v ČR a je možné jej využít pouze na pobočce v Praze, do budoucna však máme zájem rozrůst se s „vajíčkem“ i na pobočku do Jihlavy

Dana

Dobrý den, z textu není jasné zda při koupi permanentky na 3 ošetření je třeba koupit 3 vouchery?

Luboš Fit&Show

Dobrý den, při koupi permanentky na 3 ošetření získáte jeden voucher na 3 procedury v hubnoucí kosmické lodi, v případě že máte zájem pouze o jednu proceduru postačí Vám pouze jeden voucher za 699,–. To znamená že je pro Vás daleko výhodnější zakoupit voucher na 3 ošetření které jsou tím pádem i levnější.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru