Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odolný chránič páteře Scott 2012

Snowboards Vrchlabí  (mapa) 49 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Vojtěch Štursa

Noale chci si ten nabízený produkt prostě porovnat s aktuální nabídkou na trhu. Pokud na webu nabízíte jiné chrániče za aktuálně stejnou nebo nižší cenu, chci to porovnat s tímhle. V čem je ten či který jiný, lepší, horší. Přece nekoupím zajíce v pytli. A to mám napřed nakoupit abych zjistil, nějaký odkaz na parametry? To jako vážně?

Sandra

Dobrý den, parametry tohoto chrániče byly uvedeny na Slevomatu. Přeji hezký den.

Jakub Smetana

Pouze pro upřesnění – nejedná se o model 2012, ale o model 2010!

Vojtěch Štursa

Dobrý den, na webu tento chránič vůbec nenabízíte. Aktuálně tu máte cenově podobný pouze tento Scott Back Protector X-Active 11/12 – cena na vašem webu po slevě je aktuálne 1490,–. V čem je tedy tu ta sleva? Nabízíte tu něco co za tuhle cenu někoupím?

Sandra

Dobrý den, tyto chrániče páteře jsou nabízené pouze na Slevomatu, proto nejsou na našich internetových stránkách, je potřeba, abyste následoval odkaz na naše stránky, který vám přijde v e-mailu se slevovým kódem. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Sandra

Dobrý den, tyto chrániče páteře jsou nabízené pouze na Slevomatu, proto nejsou na našich internetových stránkách, je potřeba, abyste následoval odkaz na naše stránky, který vám přijde v e-mailu se slevovým kódem. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Alois Paisker

Dobrý den,
v páteřácích se moc nevyznám, proto se zeptám možná hloupě – dal by se použít i na motorku? Nebo jsou páteřáky pro zimní sporty vyrobeny se zaměřením na „jinou“ ochranu?
 Děkuji

Lucie Sandleiterová

Dobrý den, mám výšku 163 cm, jakou velikost páteřáku potřebuji? Je možné si objednat voucher např. na vel. S a v případě, pokud S mi nebude sedět, lze si koupit jinou velikost na ten samý voucher? Děkuji

Sandra

Dobrý den, velikost S není dostupná, nejmenší možný chránič páteře je velikost M, která je od velikosti 170 – 180cm. Přeji hezký den.

Vojtěch Štursa

12 dnů na to od Slevomat.cz NIKDO nereagoval. FAKT smutný :-(

Sandra

Dobrý den, bohužel přes svátky se odpovědi zdržely, tak snad už je vše v pořádku a znáte odpovědi na veškeré dotazy. Přeji hezký den.

Soňa

je vhodná některá velikost pro dítě 8 let?

Sandra

Dobrý den, bohužel tyto chrániče páteře jsou spíše pro dospělé nebo již větší děti. Děkuji za pochopení a pžřeji hezký den.

Verča

Mohl by zde, prosím, někdo odpovědět, než sleva zmizí?

Olina Hanzlíčková

Dobrý den,
potřebovala bych poradit, jak zvolit správnou velikost. Děkuji

Sandra

Dobrý den, na jakou výšku postavy potřebujete tento chránič páteře?

Verča

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit, zda byste sem mohli dát odkaz na tento chránič, kde se nachází na Vašich stránkách? Nemůžu ho tam najít pro zadání objednávky.
 Děkuji

Sandra

Dobrý den, pro zadání objednávky je potřeba následovat odkaz, který vám přijde v e-mailu se slevovým kupónem. Děkuji za pochopení a přeji hezký den.

Adelhaida Zimcik

Je vhodný i na kolo?Děkuji

Sandra

Dobrý den, tento chránič páteře je ideální pro zimní sporty, samozřejmě se dá využít i na kolo, ale ochrana pro zimní sporty a letní sporty se liší, přece jen dopady na sníh jsou jiné než na beton. Přeji hezký den.

Lucie Sandleiterová

Dobrý den, když nevím jaká velikost by mi seděla (M nebo L) mohu v obchodě uplatnit voucher na jinou velikost, i když budu mít voucher na jinou? Opravdu je třeba, aby chránič seděl. Děkuji

Sandra

Dobrý den, ano je potřeba, aby váš chránič páteře seděl, velikost M je ideální pro výšku 170 – 180cm, velikost L je ideální pro výšku 180 – 190cm. Přeji hezký den.

Dora Marholdová

Dobry den, je nejmensi velikost pouzitelna pro dite? Nebo jsou pro deti urceny jine pateraky? Dekuji. DM

Sandra

Dobrý den, samozřejmě by páteřák měl být dětský pokud je dítě drobné, ale pokud má výšku alespoň 150 cm dá se využít i tento chránič páteře pro děti. Přeji hezký den.

Radek Červený

Dobrý den, zajímalo by mě jaká je velikost nabízeného chrániče páteře nebo zda si v objednávce mohu zadat svoji poždovanou velikost (XL, L, M, S apod.). Děkuji

Sandra

Dobrý den, dostupné velikosti jsou M, L a XL. Při objednávání vašeho slevového kupónu byste si měl zvolit vám vyhovující velikost. Přeji hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru