Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

1349 Kč za hi-tech létající rybu včetně helia, oceněnou titulem Hračka roku 2011! Jedinečný dárek pro malé i velké se slevou 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Tomas

Dobry den
Objednal jsem 2 ryby, zaplatil, stahl vouchery a na konci jsem zadal pri vyberu platby PLATBA VOUCHEREM. Vse probehlo v poradku, ale nevim,jak zaplatit to postovne. Zadne pokyny neprisli.

Missorka

Objednávku je třeba učinit 30 dní před ukončením platnosti voucheru??? Nemyslíte, že byste o tom měli informovat předem? Já třeba chtěla s objednávkou ještě počkat, když platnost voucheru je do 30.11.2011…

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Kiro, hračka má veškeré bezpečnostní certifikáty pro provoz v EU, navíc je helium inertním plynem, tudíž neškodným i v tomto množství. Děkuji za dotaz. Příjemný večer

Kira

Dobrý den. Nejsem zdatná v chemii, tak se omlouvám za dotaz. V případě poškození ryby a úniku helia v uzavřené místnosti, není to nebezpečné pro spící děti? Přece jen je hračka poměrně velká. Děkuji.

Lucie Baránková

dobrý den prosimvas je cena vcertne helia???ja te cene porad neverim.dekuji

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý večer Lucie, ano cena je včetně helia. Hezký večer.

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Hano, nová faktura je připravena a bude Vám zaslána na mail. Příjemný večer

Hana

Dobrý den, mohu Vás poprosit o potvrzení spárvnosti voucherů a doručení úhrady za poštovné, objednávka 106. Děkuji Vám. Hana

Jarka

Děkuji za odpověď ohledně poštovného. Odpověď partnera vidím, jen se mi neshodovala s informacemi uvedenými na slevomatu, kde je vždy uvedena částka 100 Kč. Pošlu tedy druhou část peněz, abych měla rybku co nejdříve.;-) Už se na ni těšíme.

Jitka Makovcová

Dobrý den,
jak poskytujete dlouhou záruku?

Michal - smileandbuy.cz

Dobrý den paní Makovcová, záruka je standardní, tedy 2 roky. Přeji hezký den

Marek Groll

Dobrý den,
Objednal jsem od Vás rybu klauna v pondělí jsem odeslal peníze za poštovné a chtěl bych se zeptat kdy mohu rybu očekávat ?
 Děkuji

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den pane Grolle, vzhledem k obrovskému zájmu o tento produkt, budou veškeré objednávky vyřízeny během 2–3 týdnů. Přeji hezký den

Petr

Dobrý den,
chci se zeptat, kdo je výrobce helia? Je to BallonTime jako je na fotografiich?

 Děkuji

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Petře, ano jedná se o výrobce Ballon Time. Přeji hezký den

Jarka

Dobrý den. Na dotaz ohledně poštovné jste odpověděli, že činí 200,– Kč. V popisu objednání a podmínkách jsem však našla 100,–Kč a tuto částku i zaplatila. Mám tedy doplatit ještě tu stokorunu?

Slevomat.cz

Dobrý den Jarko,

partner na to odpovídá výše.
za dva kusy setu ryba + helium je poštovné 200,– Kč. Na vině je helium, neboť váží 3,2 Kg : )

Milan Jokl

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli je stále možný osobní odběr? Při objednání přes Váš e-shop mi nenabídl osobní odběr, pouze doručení poštou. Rád rád bych si zboží vyzvedl osobně, je to možné, i když jsem již odeslal objednávku?

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den pane Jokle, osobní odběr možný bude, o jeho možnostech Vás budeme informovat. S přáním hezkého dne

Adéla

Dobrý den, už jsem psala včera, ale stále mi nikdo neopověděl. Jak je to s tím poštovným, když mám dva ks? Děkuji za odpověď!!

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Adélo, za dva kusy setu ryba + helium je poštovné 200,– Kč. Na vině je helium, neboť váží 3,2 Kg : ) Děkuji za nákup a přeji příjemný den

Martin

Dobrý den, koupil jsem 3 ks v domnění, že jde o Air Swimmer. Je to zde ve videu i v návodu k obsluze (Air swimmer). Teď zjišťuji, že jde o jiný výrobek – Flying fish, je to stejný výrobce, nebo úplně něco jiného, případně rozdíly, ať nejsem hodně překvapen. Díky

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Martine, rozdíly v těchto dvou produktech jsou neznatelné. Jedná se o nové zpracování tohoto produkty a na rozdíl od staršího modelu má jinou barvu ploutviček. Připojuji link na video o reálném vzhledu rybiček: http://www.youtube.com/watch?v=5CGL_JWZAlc&feature=related Věřím, že budete spokojen. Přeji příjemný večer.

Martin - smileandbuy.cz

správné znění českého návodu je ke stažení na e-shopu. Pěkný den

Patrik

to je original americka ryba alebo cinska vyroba?

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den,

jedná se o výrobek Létající ryba (Flying fish) a stejně jako AirSwimmer se vyrábí v číně, jakožto dnes většina výrobků. Příjemný nákup.

roman

co je to voucher a kde ho najdu?

Slevomat.cz

Dobrý den,

když akci zakoupíte a my od Vás obdržíme platbu, zašleme Vám na email voucher(poukaz), který poté uplatníte v Eshopu našeho obchodního partnera smileandbuy.cz.

Jenik

Dobry den, akce mela vcera skoncit, ale stale bezi, mohu tedy jeste nakoupit?

Slevomat.cz

Dobrý den,

ano, tato nabídka běží ještě v sekci Zboží, takže si jí můžete stále zakoupit :).

Martin - smileandbuy.cz

Děkujeme Všem zákazníkům za nákup a doufáme, ve Vaší spokojenost. Věříme, že se k nám vrátíte:) Tým smileandbuy.cz

dna76

Jak velke je helium?

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý večer, helium má objem 250L, velikost balení je 55 × 35 × 35 cm. Příjemný nákup

Adéla

Dobrý den, zajímalo by mě, když jsem si objednala dva vouchery, tedy dvě rybky, jestli se mi bude poštovné účtovat 2×, tedy 200 Kč nebo jen těch 100 Kč? Děkuji za odpověď.

Otas

Zdravím
rád bych se zeptal, zda je možno zakoupit pouze samotnou rybu bez helia, tj za 749,– Kč?

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den, akce je pouze na celý set ryba+helium. Příjemný nákup.

Láďa Tkaca

Objednal jsem 3ks a po zadání kodu „slevomat2“ a sleva je pouze 2 799Kč jako za 2ks.

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Láďo, objednávku Vám upravíme. Nebojte se, že by jsme Vám účtovali další peníze. Přeji hezký večer

Lucie

Dobrý den, chtěla jsem zeptat, jak mám pokračovat při nákupu. Voucher mi došel na email, napsala jsem i číslo voucheru při objednávce rybky, došlo mi vyúčtování na email, ale všude je uvedená plná cena, tedy necelé tři tisíce. Kde se mi tedy potrvdí, že voucher byl započítán?

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Lucie, zašlete mi prosím číslo Vaší objednávky. Poté Vás budeme kontaktovat a objednávku upravíme. Příjemný den

Jirka Vlcek

píši již podruhé,jsem tu poprvé a nemám s tím zkušenost je možné létací rybu zaslat dobírkou????????

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Jirko, tuto akční nabídku bohužel není možné zaslat na dobírku. Přeji Vám hezký večer

martin steffek

Dobry den chci se zeptat do kdy ta sleva je a mužete mi poradit jak si to mam obědnat jsem tu poprve diky

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Steffeku,

tato sleva platí do dnešní půlnoci a zakoupit si ji můžete kliknutím na tlačítko „koupit“ u této slevy a následovat další kroky objednávky. Po jejím zaplacení dostanete voucher, který uplatníte na objednání hračky. :)
Děkujeme za Váš zájem!

Jirka Vlcek

dobrý den nemám účet v bance a chtěl bych zboží zaplatit ve formě dobírky po doručení.je to možné a jak postupovat???

Kristýna - smileandbuy.cz

Dobrý den Jirko, tuto akční nabídku lze zakoupit pouze přes Slevomat.cz. Musíte se informovat o možnostech platby na slevomatu. Příjemný den

Jan

Zdravicko, koupil jsem si voucher, ale bohužel se na webu snažím ho vyplnit a stále mi to píše
Počet: 1 chyba :
Neplatný slevový kód

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Jane, číslo slevového voucheru musíte zadat do pole: Zde vyplňte číslo slevového voucheru ve spodní části objednávky. Příjemný nákup

Petra

Dobrý den,
chci se zeptat, za jak dlouho se musí rybka po nákupu nafouknout, když bych jí chtěla jako dárek k Vánocům. Vydrží složená cca 2 měsíce bez poškození materiálu, ze kterého je vyrobená? Předem děkuji za odpověd.

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Petro, rybka může být ve složeném stavu skutečně dlouho, řekl bych, že dokonce roky. Jako dárek k Vánocům ji jistě vnímá většina našich zákazníků. Přeji příjemné nakupování.

Martin

Dobrý den, dělám objednávku přes eshop a mám 3 vouchery. Váš system mi ale odečítá jen 1 a slevomat píše, ať všechny vouchery píšu do jednoho pole, ale eshop to neumí odečíst. Co s tím? A jak označit osobní odběr?

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Martine, napište tři čísla voucherů za sebe do pole číslo slevového voucheru. Objednávku upravíme a vyřídíme. Děkuji

Elena

Dobry den, koupila jsem si dnes voucher a zaplatila jsem ho bankovnim prevodem. Budu objednavat i doruceni domu. Mam zajem o rybku Nemo, jakym zpusobem mohu to sdelit pri objednani?

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Eleno, jakmile provedete objednávku na našem e-shopu získáme všechny potřebné informace k doručení. Příjemný víkend

Stanislav Chudáček, ml.

Hezké dopoledne, četl jsem, že ovládání je na tužkové baterie. Mohl bych se prosím zeptat, na kolik minut vydrží ovládání na jedno nabití baterie? A dále – maji ryba i ovladač zhruba stejnou spotřebu baterek? Děkuji za odpověď!

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Stanislave, velice záleží na povaze baterií, které použijete. Výdrž se proto velice různí. Naše zkušenost je však ta, že výdrž nelze brát v minutách, ale spíše v hodinách.

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den, pro velký zájem o tento produkt Vás budeme o možnosti osobního odběru informovat v následujícím týdnu. Prosím zadejte objednávku skrze náš e-shop abychom získali Vaše kontaktní údaje. Hezký víkend

Lendulka

Muzu se zeptat na rozmery ryb?

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Lenko, rozměry jsou: délka 145 cm, výška 91 cm.. Příjemné nakupování

Jana

Jak se ryba skladuje?Musí se vyfouknout ,nebo je napořád už ve vzduchu,že si ji zaparkuji u stropu,rybka je docela velká mám menší byt,tak se ptám…

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Jano, skladování rybky je nejlépe v nafouknutém stavu. Její délka je 145 cm. Přeji hezký den

Jarka

Dobrý den. Koupila jsem si voucher a zaplatila ho kartou – tedy ho mám k dispozici ihned. V e-shopu mi to však píše, že je číslo voucheru neplatné. Je to tím, že je víkend a musím počkat? Děkuji.

Slevomat.cz

Jarko, platnost voucheru je od dnešního dne, mělo by být tedy vše v pořádku, možná se vloudila menší chybička v eshopu. Počkáme si ještě na vyjádření prodejce, ale jsme si jisti, že se vše vyřeší :-)

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Jarko, číslo poukazu je nutné vložit do pole: číslo slevového voucheru ve spodní částí objednávky. Mělo by být vše v pořádku. Příjemný víkend

Jakub

Dobrý den, jsou součástí balení i baterie ? Nebo ovladac funguje bez nich ?

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Jakube, pro provoz ovladače i ryby jsou zapotřebí tužkové baterie. Součástí balení nejsou. Přeji hezký den

Martina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na to helium. Je nádoba maximálně těsná? btw. Jak dlouho vydrží helium v nádobě, ve které nám ho dodáte, když bych rybu třeba nafoukla např až za rok. vydrží tak dlouho plus ten další rok jak píšete na dofukování?

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Martino, nádoba s héliem je skutečně těsná a únik helia pokud, tak je zcela minimální. Neměl by být tedy problém nafouknout rybu až za rok. Přeji hezký víkend

Jana

Má hračka atest?

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Jano, hračka má všechny potřebné atesty pro EU.

Pavel

Dobry den, nejak jsem nepochopil, ani z popisu ani z videa, jakym zpusobem se ryba „dalkove ovlada“ ? Je k tomu Dalkovy ovladac ? Cim je to napajne (v rybe) ? V popisu nabidky je uvedeno „ryba na dalkove ovladani“, tak predpokladam, ze je to pravda, a ze se nejedna pouze o vlnici se „balonek“…

Filip - smileandbuy.cz

Dobrý den Pavle, ryba je skutečně ovládána jako běžná RC hračka, tedy pomocí dálkového ovladače. Ryba i ovladač jsou napájeny tužkovými bateriemi. Ovladač má dosah cca 15 metrů. Příjemný den

libor

Dobrý den, zakoupil jsem voucher a chtěl bych osobní odběr, neb jsem z okolí. Jak to provést?Děkuji

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Libore, z důvodu velké poptávky po tomto produktu, budeme naše zákazníky informovat o možnosti osobního odběru po skončení akce, tedy v pondělí. Je tedy nutné uskutečnit objednávku skrze náš e-shop, abychom na Vás měli kontakt. Děkuji

Karolina Srbová

Dobrý den, je automaticky součástí balení řídící jednotka nebo čím se ryba ovládá jak vidno na videu ?

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den paní Srbová, součástí balení je samozřejmě i dálkové ovládání na rybu. Přeji hezký víkend

Kate

Dobrý den, může se ryba píchnout? A ujít/vypustit se/
Ostrý předmět, nešetrné zacházení…:-)

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Kate, ryba je vyrobena z nylonu a nafouknuta heliem, tudíž při nepatřičné manipulaci může dojít k poškození. Hezký víkend

Eva

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se ty zjednodušené ploutvičky dají případně natřít nějakou barvou. (Myslím tím, z jakého jsou materiálu a jestli bych je tím nepoškodila.)

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Evo, nedoporučujeme jakékoliv upravování produktu. Přeji příjemný víkend

Josef Wencel

Dobry den,
v eshopu nemate samotne Helium, jak se tedy da objednat?
Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den,
možnost doobjednání samotného helia bude k dispozici dnes v podvečer.
Viz příspěvky výše.

David

Zdravím,mám objednáno,ale měl bych na Vás jeden skromný dotaz.Je to sice jen detail,ale na videích z YouTube jsem zaregistroval už rybky se stylizovanými ploutvičkami,teré jsou neprobarvené a tvarově zjednodušené.Zřejmě asi z důvodů úspory ve výrobě,což je ale škoda,protože to ubírá na celkovém dojmu a věrohodnosti produktu.Tak jenom abych věděl,na jakou verzi se můžeme těšit,když už v e-shopu máte ty hezčí verze.Děkuji a hezký den.

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Davide, dodáváme bohužel rybky již zjednodušené, ale nebojte, i tak se jedná o skvělou podívanou. Pěkný den

Michal

Dobrý den. Je počet kuponů omezen pouze na tři kusy na osobu? Máme zájem o několik kusů pro zaměstnance. Děkuji velmi za reakci..

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Michale, počet kusů je skutečně omezen na 3. V případě vyššího počtu prosím volejte na kontaktní telefon. Příjemný den

Renata

Prosim, kdy je mozne osobne vyzvednout? jake jsou otviraci hodiny? dekuji

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Renato, z důvodu velké poptávky po tomto produktu, budeme naše zákazníky informovat o možnosti osobního odběru po skončení akce, tedy v pondělí. Děkuji

Rostislav

Mohu tedy zakoupit rybu+helium na voucher a k tomu si vzít rovnou ještě jedno náhradní helium za 599 Kč (viz výše) a zaplatit jen jedno poštovné? Děkuji za odpověď.

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Rostislave, ano tuto možnost pro Vás připravujeme na smileandbuy.cz a bude možné toto provést již ve večerních hodinách. Děkuji

Rostislav

Nevidím v eShopu nikde možnost, kde doobjednat samotné helium, ale asi jsem jen slepý..

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Rostislave.Možnost doobjednání samotného helia bude k dispozici dnes v podvečer.Příjemný den a těšíme se na Váš nákup

Marcela

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat z jakého materiálu je tato hračka(ryba) vyrobena.Děkuji za odpověď

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Marcelo, tělo ryby je vyrobeno z nylonu. Pěkné nakupování.

Erika

Dobrý den, nemůže venku ryba dítěti uletět???? Děkuji,

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Eriko, při větším větru určitě ryba uplavat může:) Je vhodná spíše do interiéru a nebo bezvětří. Příjemné nakupování a pěkný den

Aleš

Dobrý den, za jakou cenu se dá následně helium dokupovat?

Martin - smileandbuy.cz

Pokud se v budoucnu prokážete číslem objednávky z našeho e-shopu, máte nárok na 30% slevu na nákup helia. Cena pro zákazníka je tedy 840,– Kč za 250L helia. Příjemné nakupování

Lenka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli ty bomby na helium jsou nějak „vratné“? Nebo se po spotřebování plynu mají vyhodit? díky

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Lenko, bomby jsou jednorázové a po upotřebení se vyhazují. Příjemné nakupování

Jana Poláčková

Dobrý den,
mám zájem o žraloka, ale nikde jsem neviděla možnosti výběru. Jakým způsobem si mohu rybu vybrat

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den, typ ryby si vyberete při objednání na smileandbuy.cz. Pěkný den

Martin - smileandbuy.cz

!!Při objednávce zadávejte do pole kód slevového poukazu heslo: slevomat2!! Děkuji

Tomáš Marný

Cena za rybu je na Slevomatu 1349 Kč, když se prokliknu do eshopu, tak tak vidím 1450 Kč a v dikuzi se píše, tže je cena ryby 749 Kč…může mi to někdo vysvětlit ? :-) Tomáš

Slevomat.cz

Dobrý den,

Cena létající ryby je za 749,– Kč a náplň potřebná k provozu je za 599,– Kč. To je tedy celkem 1349,– a v Eshopu rybu i s náplní najdete za původních 2699,–

Robert Procházka

Dobrý den,náplň vydrží v rybě jak dlouho? Popřípadě na kolik je naplnění.Děkuji

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den Roberte, náplň v rybě vydrží cca 2 týdny, poté je potřeba ji lehce dofouknout, první dofouknutí může být pusou, tedy vzduchem, po dalším týdnu je již potřeba k dofouknutí použít helium. Náplň helia, která je součástí stačí při jednom plném nafouknutí na dofukování po celý rok. Příjemné nakupování

Martin - smileandbuy.cz

Dobrý den přátelé, připravily jsme pro Vás jedinečnou akci, kterou již můžete vnímat jako nákup vhodného Vánočního dárku. Cenu létající ryby jsme pro Vás upravili na 749,– Kč a náplň potřebnou k provozu v hodnotě 599,– Kč jsme zahrnuly do celkové ceny. Nenabízíme poloviční produkt, ale kompletní provozu schopnou hračku pro Vás, Vaše deti i přátele. Těšíme se na Vaše objednávky a věříme, že budete maximálně spokojeni. V případě jakéhokoliv dotazu nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás. Tým smileandbuy.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru