Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fotoknihy v pevné vazbě – 48 až 304 stran

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra Filáková

Dobrý den, chtěla bych vědět co se myslí pod pojmem „pevná vazba“? Jsou to pevné desky, které nelze ohnout, nebo jen zesílenější tvrdší papír, který je na většině pracovních sešitů nebo učebnic, které lze jednoduše ohýbat a listovat. (v případě, že se jedná o „ohebnou“ variantu, lze připlatit pevné desky?)
Děkuji za odpověď

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den, pevné desky jsou neohebné, ze silného kartonu.

Pavel

Dobrý den, při objednávání fotoknihy se mi v okně s cenami zobrazovaly nuly, pouze cena za dopravu (130 Kč). Objednávku jsem odeslal (hláška, že fotky byly nahrány) – a teď nevím, zda je vše OK (zda platí cena 299 Kč) – nepřišel žádný potvrzovací e-mail. Děkuji za odpověď.

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den, vždy Vám musí přijít potvrzení do 24–48 hodin na email, že objednávka je v pořádku. Pokud Vám toto potvrzení nepřišlo, napište nám na info@cdsm.cz, zašleme Vám návod, jak postupovat. Vouchery se ověřují ručně a posíláme dodatečný email o úpravě ceny.

Bára Břízová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné, že nahrané fotky v programu vypadají méně kvalitně, než ve skutečnosti jsou? Mám vytvořenou stránku v jiném programu, kterou chci do knihy vložit jako obrázek, i přes to že v normálním programu je obrázek kvalitní i při velkém zvětšení, ve vašem programu je hrozně zrnitý. Děje se mi to i u fotek ze zrcadlovky. Bojím se, aby mi pak nepřišla kniha s nekvalitními obrázky. Děkuji za odpověď.

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den, kvalita fotek je v programu snížená, aby se sním dalo pracovat. Při vytvoření tiskových dat budou fotky vypadat, tak jak vypadají v originále. Pokud by byla nějaká fotka nekvalitní, program Vás na to upozorní.

Iva N.

Včera mi dorazily dvě fotoknihy… jsem nadšená… doporučuji všem… i za perfektní přístup a ochotu…
Začala jsem tvořit knihy po ročnících, takže kupuji další dva vouchery…

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Děkujeme paní Ivo za pozitivní reakci. Doufáme, že i další objednávky budou v pořádku.

Květa Šourová

Dobrý den, škoda že nemáte delší termín využití. Nebudete mít další stejnou akci později?

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den, akce míváme častěji, takže je možné, že bude probíhat další akce. Nebo můžeme voucher prodloužit, ale záleží na kdy by jste ho potřebovala.

Simona Dudová

Dobrý den,
ráda bych se zeptala jda lze k fotografiím přidat i text. Případně kdyby byl text na celé straně.

Děkuji Simona

Tomáš Mikulenka, CDSM.cz

Dobrý den,
k fotografiím si můžete přidat text, cliparty, efekty, pozadí apod.
Jen dopočujeme, zanechat si volné místo od textu k technologickém okraji alespoň 1,5 cm, vypadá to lépe.

Lenka Kosová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda když si objednám knihy a budu hradit poštovné, které je jedno při jakémkoliv množství (já chci 3–4), tak zda je možno k tomu přiobjednat i jiné produkty v rámci jednoho celkového poštovného, či přidružit jiné vouchery, které budete nabízet, nyní například obraz na plátně… Potřebovala bych však i samostatné fotografie. Děkuji za odpověď.

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den, za jedno poštovné Vám můžeme poslat více produktů.

Veronika

Dobrý den,
chci se zeptat, zda je potom možné ve staženém programu přidávat k vloženým fotkám i popisky a různá pozadí? děkuji

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den, ano, pomocí tlačítka A+ si můžete ve fotoknize vkládat texty. Pozadí si vkládáte stejně jako fotky – přetežením myší na dvojstranu. Pozadí si vkládejte do programu spolu s fotkami ve formátu jpg.

Verča

Dobrý den, hrozně ráda bych si u Vás fotoknihu objednala. Ale mám maličko strach. Jsem z Prahy a potřebuji ji 7. 8. předat jako svatební dar. V takovémto případě si zpoždění zakázky z pochopitelných důvodů nemohu dovolit. Jak moc je pravděpodobné, že kniha bude odeslána až v posledním Vámi avizovaném termínu 4.8 ? Děkuji mnohokrát za odpověď, je to pro mne důležité.

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den,
stihnout by se to mělo. 4.8. je nejpozdější datum.

Katka Berger

Dobrý den, už mám od vás 3 fotoknihy a nikdy nebyl s tím problém. Zrovna dnes jsem odeslala další dvě. Úplně mi vypadlo datum 14.6. Takže jsem dnes makala 8 a půl hodiny nad fotoknihami:-))) Mohu vás jen doporučit. Jsem spokojený zákazník. Děkuji

Lucie Vopálenská CDSM.cz

Dobrý den, jsme rádi, že jste spokojená. Jistě i další knihy budou v pořádku a budou Vám dělat radost.

Monika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Sleva platí do 31.8.2014, znamená to, že fotoknihu musím odevzdat do prvního úterý měsíce srpna, nebo je možnost slevový voucher využít i pro odevzdání v prvním úterý měsíce září?

Tomáš Mikulenka, CDSM.cz

Dobrý den,
děkujeme za dotaz, voucher můžete využít do 31.8.2014, který spadá do výrobní uzávěrky 2.9.2014.

S.

Tuto slevu jsem využila. Trvalo přes 3 měsíce než mi ji poslali a to jsem se musela asi 5× telefonicky připomínat. Kdybych věděla kolik nervů mě to bude stát, tak bych si ji raději objednala někde jinde za plnou cenu.

Tomas Mikulenka, CDSM.cz

Dobrý den
děkujeme za anonymní dotaz. Je nám líto, že jste dostala fotoknihu o měsíc déle, ale nedovedeme upřesnit z jakého důvodu dostala zákazníce knihu o měsíc déle. Vzhledem k hromadné výrobě, kdy Vám nabízíme zajímavou cenu za šitou fotoknihu, je termín výroby podle výrobních termínů. Jde o nejlevnější nabídku na šitou fotoknihu na evropském trhu při zachování vysoké kvality.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru