Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7690 Kč za letecký zájezd do Turecka na 8 dní v hodnotě 15 980 Kč. Dovolená pro náročné v přepychovém wellness resortu Lyra*****, bohatá polopenze, zavedená cestovní kancelář a sleva 51 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Magda

Dobrý den, z vlastní zkušenosti, pokud mám zaplacenou polopenzi (tady 7×), a pokud je příjezd do hotelu v pozdějších večerních hodinách, pak bývá, po předchozí domluvě, možné, alespoň formou studeného talíře, připravit večeři na pokoji. Již týden před odletem bude čas příjezdu do hotelu známý a domluva ohledně večeře předem tedy jistě možná. Můžete prosím s hotelem ověřit, zda tady tato možnost je? Děkuji.

Tým CK TopFly

Dobrý den Magdo,
to, co máte zaplaceno, bude také samozřejmě hotelem připraveno. Záleží, zda to klient zkonzumuje. Můžeme domluvit podání pozdní večeře, ale ze zkušeností vím, že klienti už např. kolem půlnoci na jídlo moc chuť nemají, zvlášť když na palubě máte k dispozici snack a nápoje. Děkujeme a těšíme se, že Vás budeme moci na zájezdu uvítat. 



Vážení klienti slevomatu,
pouze pro Vás jsme schopni za uvedenou cenu nabídnout uvolněná místa v případě, že některý z klientů by se rozhodl nakonec zájezdu nevyužít. Kontaktujte nás na tel.: 724 380 280. Dě­kujeme.
Ivana

Dobrý den, ve smlouvě je napsáno dvoulůžkový pokoj(resp.TRPL,SGL). Mohu vědět, co to znamená.Děkuji

Tým CK TopFly

Dobrý den Ivano,
DBL – dvoulůžkový, TRPL – třílůžkový, SGL – jednolůžkový pokoj (označení lůžek v pokoji).
Standard je dvojlůžkový, možnosti jsou však i další. Jednolůžkový pokoj je s příplatkem, na přistýlce je naopak drobná sleva. Těšíme se na Váš zájem.

Dagmar

Dobrý den, děkuji za odpověď. v tom případě mi ale schází ta slíbená sedmá večeře formou bohatého bufetu – předpokládám, že v sobotu 19.11. bude odlet kolem poledne. Ať počítám jak počítám, mám zde pouze večeří šest. Občerstvení v letadle je standard.

Tým CK TopFly

Dobrý den Dagmar,
cestovní kancelář nemůže ovlivnit čas odletu a přiletu, toto stanovuje letecká společnost. Přesný čas odletu se dozví klienti týden před odletem. Stravování se podává v časech stanovených hotelem. Závěr z toho je, že strava je uhrazena, hotelem připravena a záleží na klientovi, zda jí využije. Více k tomu sdělit nelze, takto to prostě chodí. Děkujeme za pochopení.

Tým CK TopFly

Na doplnění Dagmar,
občerstvení na palubě je vysoký NADstandard, zkuste letět třeba s německou CK do Turecka z Drážďan a uvidíte…

Dagmar

Dobrý den,
pokud odlet z Prahy bude kolem 19 hodiny večer, s letem a s cestou z letiště do hotelu nebudeme ubytováni dříve než ve 23 hodin večer. Je ještě zajištěna večeře – a tím nemyslím papírový balíček s oschlým sandwichem a jablkem?

Tým CK TopFly

Dobrý den Dagmar,
pokud bude odlet až v pozdějších večerních hodinách, tak na palubě letadla dostanete občerstvení formou snacku a nápoje. Večeře v hotelu se podávají do 22:00 h. V případě pozdějšího přihlášení do hotelu již večeře bohužel nebude. Děkujeme za laskavé pochopení a těšíme se s Vámi na viděnou.

Kateřina

Dobrý den, stačí mít při tomto zájezdu infanta zapsaného v pase nebo musí mít svůj cestovní doklad?

Tým CK TopFly

Dobrý den,
dítě do 2 let (infant) postačí být zapsán v pase dospělé osoby cestující s dítětem. Na cestovní smlouvě však musí být uvedeny všechny osoby – hradíte v CK pouze letišťní a bezpečnostní taxy 1.990,– Kč. V letadle sedí dítě na klíně se speciálním dětským pásem. Děkujeme a těšíme se na Váš zájem.

Anna

Ještě jednou dobrý den,


ještě bych se chtěla zeptat nebo spíš upřesnit – je ve 4 hv. hotelu v Pamukkale ubytování včetně stravy – polopenze? Nebo je si stravu potřeba doplatit? 


Děkuji za odpovědi,
Tým CK TopFly

Tedy ještě jednou dobrý den Anno,
zájezd ve své ceně zahrnuje ve všech hotelech stravování formou bohaté polopenze (veškeré snídaně a večeře). Tedy v případě Vašeho zájmu si budete moci na místě dokoupit obědy či případné all inclusive na pobytové dny u moře. Děkujeme a přejeme Vám vše dobré.

Anna

Dobrý den,
po přečtení všech komentářů bych se chtěla i přesto zeptat, zda jsem to dobře pochopila – výlet na Pamukkale jako takový (doprava, ubytování a strava ve 4 hvězdičkovém hotelu) je v ceně, avšak vstup do samotného areálu už v ceně není – je to tak? Tzn. Vaše cestovní kacelář doveze klienty na místo, ubytuje je a pokud někdo z klientů chce Pamukkale navštívit, zaplatí si přímo sám vstupné (dle mých informací asi 20 TL = cca 230 Kč) nebo „výlet“ na místo s obědem za 24 EUR nebo za 20 EUR bez obědu na osobu?

Tým CK TopFly

Dobrý den Anno,
vše platí přesně, jak uvedeno v programu. V ceně 3 denního výletu máte dopravu do/z oblasti Pamukkale, zastávky v kobercářské dílně, zlatnické dílně vč. prohlídky řemesel a možnosti nákupu, pobyt vč. polopenze ve 4* termálním hotelu s možností využití právě termálních bazénů. Pokud nebudete chít lenošit v hotelu, můžete se vydat na prohlídku areálu Pamukkale, zakoupit si za 20,– eur vstupné vč. českého průvodce, nebo pak „minibalíček“ za 49,– eur vstupné, výklad + 2 vynikající obědy… Děkujeme a těšíme se s Vámi na viděnou.

Lucie

Dobrý den,
v rámci zájezdu jsou uváděny 6. a 7. den možnosti výletů. Do jakých míst je možné se v rámci těchto výletů podívat? Je možné někde dohledat turistické zajímavosti a místa dané oblasti? Děkuji

Tým CK TopFly

Dobrý den Lucie,
nabízí se prohlídka přístavního města Antalya, podvodní město Simena, památky Myra a Kekova nebo třeba město Alanya. Výlety budou nabízet naše průvodkyně v místě pobytu a budou realizovány dle zájmu klientů. Děkujeme a těšíme se na Vaši účast.

Joe

Zdravím, chci se zeptat zda je v hotelu pro večerní zábavu připravena hudba i třeba jen reprodukovaná+tan­.parket?
Je v lokalitě možnost zaplatit si potápění s pot.výbavou?

Tým CK TopFly

Dobrý den Joe,
obvykle cca 1–2× týdně bývá v hotelu živá hudba + tanec. Potápění by neměl být problém si zajistit – výbavu vč. neoprenu a tlakové lahve Vám zapůjčí specializovaná provozovna v oblasti. Jinak pro Vaši informaci, Turecká riviéra není úplně rájem potápěčů, je zde písečné dno, které poněkud komplikuje viditelnost. Přesto si jistě pobyt krásně užijete :-)

Tomas

Dobry den, našel jsem že v listopadu je tam maximální teplota 19C a počet slunečních hodin jen 6, takže si tak vzít bundu a deštník :D, nemáte nějaké konkrétnější čísla kolik dní tam proprší v listopadu, našel jsem že víc než těch slunečných dní.

Tým CK TopFly

Dobrý den Tomáši,
počasí je stále velmi příjemné a v případě deště není problém využít wellness centra ve Vašem hotelu či posedět v baru u skleničky nebo si jít třeba zaběhat v hotelové posilovně :-))

Hana H

Dobrý den, je možné poblíž hotelu půjčit kvalitní kolo a je okolí vhodné k cykloturistice ?
 Děkuji

Tým CK TopFly

Dobrý den Hano,
informaci tohoto typu musíme ověřit přímo na místě, kontaktujte nás e-mailem na info@topfly.cz a my Vám informace vyžádáme v Turecku. Děkujeme za Váš zájem.

Pavlína Vernerová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat , zda je možné parkování v Praze na letišti a za koli? Děkuji Pavlína

Tým CK TopFly

Dobrý den,
přímo na našem webu www.topfly.cz si můžete parkování na letišti v Praze zarezervovat. Ceny jsou více než přijatelné…

Tereza

Dobrý den,
vím, že tu píšete, že termín odletu bude znám týden předem, ale přesto bych se chtěla zeptat, zda nevíte alespoň přibližnou dobu – ráno, odpoledne, večer 12.11. O zájezd bychom měli zájem, ale bohužel se mi to kříží s jinými plány a tak nevím, zda bych odlet stihla.
 Děkuji

CK TopFly

Dobrý den,
v tuto chvíli máme předběžnou informaci od letecké společnosti, že dne 12.11 bude odlet kolem 19 hodiny večer. Nicméně potvrzené odletové a příletové časy Vám budou zaslány v pokynech k odletu a to týden předem. Těšíme se na Vás!

Dáša z Prahy

Dobrý den všem.
Jarko, už někoho máte? Také nemám s kým jet a vytrhnete i mně trn z paty. Můžete napsat na sebe spojení? Děkuji, Dáša z Prahy
Pro CK: Jak jsou výlety fyzicky náročné?

Tým CK TopFly

Dobrý den Dášo,
výlet na Pamukkale není nijak fyzicky náročný, máme běžně i klienty po 70. věku… Děkujeme za Váš zájem a těšíme se na viděnou.

Radek

Dobrý den, je v hotelových pokojích Lyra Resort připojení na internet? Pokud ano – zdarma nebo za příplatek?

CK TopFly

Dobrý den Radku,
v hotelu Lyra resort je možné wifi připojení na internetu v lobby baru a u recepce, na pokojích je to za poplatek.

michaela

dobrý den
jela bych s dcerami – 13 a 18 let
jak je to s cenou – a mohu koupit 2 vouchery přestože dcera je plnoletá ale není jí 21 let ?
 díky

Tým CK TopFly

Dobrý den Michaelo,
na tento typ zájezdu je možné rezervovat děti pouze ke dvěma osobám starším 21 let. V případě zájmu o cestování v této kombinaci se Vám pokusíme domluvit výjimku – kontaktujte naší CK na tel.: 602 347 447.

Hanka

Dobrý den,
jak je to s cenou vstupu do výrobny koberců a šperků, je to zastávka po cestě na Pamakkale.
Dále bych se ráda zeptala, jak daleko od hotelu je obchod s potravinami, popřípdě nějaká restaurace.
Děkuji za odpověď

Tým CK TopFly

Dobrý den Hanko,
do výrobny koberců s ukázkou řemesla, jakož i do šperkařství se samozřejmě žádné vstupní neplatí, toto je v ceně zájezdu – absolvujete cestou z/na Pamukkale. Velké hotely mají vlastní krámek s pochutinami, balenou vodou a další. Potraviny se do hotelů vnášet nesmějí z hygienických důvodů. V rámci bohaté stravy Vás čeká spousta ovoce a zeleniny…

Milan

Dobrý den,
Je zájezd jinak čistě pobytový nebo obsahuje nějaký program s výlety (typu návštěvy kobercoven, parfumérií apod. – vyjma 2 dnů na Pamukalle? A lehátka a slunečníky na pláži jsou v ceně nebo za poplatek? Máte tam ještě vlastně volná místa? Jsme dva dospělí nad 21 let. Jak daleko se nachází od hotelu pláž (skutečně). Děkuji za odpověď

CK TopFly

Dobrý den Milane,

podrobný program zájezdu je zde k náhledu i ke stažení. Lehátka a slunečníky jsou samozřejmě v ceně. Volna místa ještě máme, v tuto chvíli je objednaných 99 voucherů z 300! Pláž je hned u hotelu – viz popis a fotky. Těšíme se na Vás.

Lucie Čićek

Dobrý den, chtěli bychom si zakoupit tento zájezd s manželem. A sebou bychom chtěli vzít 4,5 letou dceru. Je to možné dokoupit pobyt i pro dceru?
Jaká by byla cena?
 Děkuji

CK TopFly

Dobrý den Lucie, dítě v doprovodu 2 dospělých osob není problém, Vy si zde zakoupíte 2×voucher a přistýlku za Vaše ditě budete hradit přímo naší CK. Cena za dítě je 7490,– Kč. Hezký den

Jana

Dobrý den, pokud by jsme jeli 3 dospělé osoby a dvě děti (3,5 a 8 let). Kolik by nás tato dovolená stála? Rozumím tomu správně, že jedna osoba na pokoji má cenu o 51% nižší a ty ostatní platí cenu plnou? Mnohokrát děkuji Jana

CK TopFly

Dobrý den Jano,
zde by jste si zakoupila 2 vouchery za 7690,– Kč a 2 děti na přistýlce by jste platila přímo nám v Ck nebo bankovním převodem, cena za dítě je 7490,– Kč. Těšíme se na Vás

zdena

Přeji dobrý den, chtěl jsem zakoupit zájezd pro mně a mou dceru, ale je zde problém, dcera je narozená – 18.2.1991, tedy bude mít 21 let za 3–4 měsíce, je to opravdu tak závažný důvod nekopit váš zájezd?
děkuji za odpověď.

CK TopFly

Dobrý den Zdeno,
kontaktujte naší CK TopFly na info@topfly.cz pokusíme se Vám pomoci nalézt řešení. Musíme to probrat s tureckou stranou. Hezký den

Jakub

Zvýhodněný balíček vstupného je pro jednu nebo dvě osoby?

CK TopFly

Dobrý den Jakube, jedná se o balíček pro 1 osobu.

Karel

Kolik činí vstupné do komplexu Pamukkale a Hierapolis? Další vstupné?

CK TopFly

Dobrý den Karle, turecký partner nabízí zvýhodněný balíček 2 obědů ( při cestě na a z Pamukkale) vč. vstupů a výkladu za 49,– EUR, jedná se o organizovaný zájezd a účast na výletu na Pamukkale je nezbytná. Děkuji a těšíme se na Vás

Karel

Je možné zůstat v hotelu a nejet na 3denní výlet do pomukale? Pokud ano,jak se to projeví v ceně?
Jak je možné se stravovat mimo zaplacené snídaně a večeře? Restaurace,ceny obědů,obchod s potravinami,led­nička na pokoji?

Hanka

Na vašich stránkách uvádíte, že vstup do areálu Pamukkale / Hierapolis + výklad průvodce není zahrnutý v ceně zájezdu. Prosím kolik činí tato cena?

CK TopFly

Dobrý den Hanko, naši turečtí partneři nabízí zvýhodněný balíček s 2 obědy vč. vstupu a výkladu za 49,– EUR, samostatné vstupné vč. výkladu se pohybuje kolem 20,– EUR. Těšíme se na Vás

Lucie

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda je možné zakoupit potraviny v pěší dostupnosti od hotelu nebo zda je potřeba jezdit do Side, resp. zda je vůbec možné do hotelu přinést vlastní nakoupené potraviny a nápoje. Moc děkuji za odpověď.

CK TopFly

Dobrý den Lucie, jedná se o luxusní 5* resort Lyra, tudíž je zakázáno do hotelu vnášet potraviny. V případě, že si koupíte vodu nebo podpobně by neměl být problém. Hezký den

Jana

V jaké měně se platí fakultativní zájezdy a jaká měna je lepší pro pobyt v Turecku €,nebo dolar?Děkuji.

CK TopFly

Dobrý den Jano, výlety se platí v EUR, rovněž doporučujeme v Turecku měnu EUR dá se tam platit všude a Turci v EUR i vrací zpátky. Těšíme se na Vás

Radek

Dobrý den, lze doplnit do už odevzdané cestovní smlouvy dodatečně číslo pasu? (Do 14.10. nebude pas ještě vystaven).
V kolik hodin se odlétá z Prahy? Jsem z Moravy a musím se tudíž do Ruzyně dopravit v dostatečném předstihu.
Děkuji za odpověď a přeji hezký den

CK TopFly

Dobrý den Radku, do cestovní smlouvy nepotřebujeme údaje z Vašeho cestovního pasu tudíž v tom není problém. Podrobnosti o letu zasíláme klientům vždy týden před odletem a sraz s účastníky zájezdu je 2 hodiny před plánovanm odletem. Těšíme se na Vás

Andrea

Dobrý den,
je mi jasné, že mi neřeknete přesně v jakém, ale zajímalo by mě, z jakých hotelů bude vybíráno při ubytovávání se v Pamukkale?

CK TopFly

Dobrý den Andreo,
na Pamukkale naše klienty ubytováváme v hotelu Polat, Halic atd. Všechny tyto hotely mají vlastní wellnes a mají do hotelu svedenu termální vodu přímo z Pamukkale. Těšíme se na Vás :)

Dagmar

dobrý den, mám tyto dotazy:
1. v kolik hodin je příjezd do hotelu z letiště
2. v kolik hodin je odjezd poslední den
3. k dispozici je 300 voucherů – předpokládáte 300 míst? dokážete je pokrýt?
4. je možné dokoupit all inclusive pouze na druhý, šestý a sedmý den pobytu?
5. kolik hodin trvá cesta do Pamukkale (dělá se mi špatně v autobuse)
Děkuji. D.

Tým CK TopFly

Dobrý den Dagmar,
1. příjezd do hotelu bude ihned po příletu, který bude upřesně týden před odletem z Prahy
2. odjezd na letiště bude cca 3 hodiny před odletem z AYT, hotel je vzdálen cca hodinu od letiště
3. Samozřejmě. Všechny vouchery pokryjeme stejnou kvalitou služeb. Maximální.
4. Ano, AI si můžete samozřejmě na místě objednat na ty dny, které Vám vyhovuje
5. Cesta na Pamukkale trvá cca 5 hodin, je prokládána zastávkou, výkladem (pokud se Vám dělá špatně – doporučíme Vám příslužnou medikaci).
Děkujeme a těšíme se na Váš zájem.

Nettynka Martinková

Jarko, kdybych nesehnala kamaradku, tak klidne bych jela s Vami…

Helena

Dobrý den, můžu tedy pro upřesnění – zatím mi Vaše nabídka nepřijde moc výhodná:
za pobyt pro 1 osobu s polopenzí … 7690Kč
pobytová taxa 1os/den 29eur......cca 4.000Kč 

  • all inc..........­.............­.............­............ ???

  • na 2 dny se budu muset zbalit z hotelu a vzít všechny věci sebou?


Je to tak?
CK TopFly

Dobrý den,

pobytová taxa 29 Eur je za celý pobyt, takže ji zapltíte pouze jednou, nikoliv každý den.

CK TopFly

Na doplnění Heleno,
pouze letenka z Prahy do AYT a zpět Vás bude u konkurence stát 8.000,– Kč. Vy obdržíte za menší peníze vše v ceně, tj. letenku, ubytování v lux 5* hotelu s HB, výlet do vnitrozemí na Pamukkale vč. ubytování v nadstandardním 4* termálním hotelu a všechny transfery. Níž už se dostat nelze při nejlepší vůli :-)

Petr

Dobrý den,

jakým typem letadla se letí? Trošku se mi tedy nezdá, že by šlo (Sky airlines) o renomovanou leteckou společnost (mezi ty patří spíše Lufthansa nebo KLM). Jde mi o stáří letadel a jejich vybavení. Děkuji,

CK TopFly

Dobrý den Petře,
využíváme letecké společnosti Sky airlines a Free Bird, obě společnosti mají daleko nižší průměrný věk letové flotily než Vámi jmenované. Jsou velmi spolehlivé a létají na čas. Těšíme se, že Vás budeme moci na zájezdu přivítat.

iva

Dobrý den,mám 68 otce který by chtěl koupit dovolenou,ale je sám,kolik by musel zaplatit?

CK TopFly

Dobrý den,

v případě, že pán pojede sám, tak je potřeba doplatit příplatek za jednolůžkový pokoj 2 500,– Kč, který je splatný přímo u nás v CK.

Jana

Jsou akceptovány v Turecku platební karty a je možno fakultativní výlety s nimi zaplatit?Některé cestovky toto umožňují.

CK TopFly

Dobrý den,

v Turecku určitě akceptují kreditní karty (ve většině obchodů, restauracích, příp, hotelích), nicméně výlety nebude možné kreditní kartou zaplatit. Na zaplacení výletů je potřeba mít připravenou hotovost. Budeme se na Vás těšit.

Jarka

Pojedu-li sama a nemusím bydlet v jednolůžáku,je možnost ubytování s druhou osobou /ženou/bez doplatku?Děkuji.

CK TopFly

Dobrý den,
taková možnost je v případě, že se domluvíte s dalším účastníkem zájezdu zde v diskuzi. V tomto termínu zatím nemáme žádny jednolůžkový pokoj, kde by byla samotná paní. Těšíme se na Vás.

Dagmar

Dobrý den, jak daleko je pláž od hotelu (v minutách chůze)? Dále, budeme po příjezdu z výletu v Pamukkale ubytováni ve stejném pokoji jako ihned po příletu do resortu, nebo si na 2denní výlet musíme brát všechny věci s sebou, a budeme ubytováni v jiném pokoji? děkuji

CK TopFly

Dobrý den Dášo, hotel Lyra resort je situovám v bezprostřední blízkosti pláže a má vlastní plážový servis. Fotky, které jsou zde umístěny Vám nabízejí celkový pohled.
Těšíme se na Vás

CK TopFly

Na doplnění Dagmar,
po návratu z výletu na Pamukkale budete opět ubytování v hotelu Lyra, pokoje však rozděluje recepce, takže pokoj asi nebude stejný… Těšíme se na Váš zájem.

Ilona Šťastná

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jaká je běžně v tomto období teplota moře a jaké bývá počasí?Děkuji

CK TopFly

Dobrý večer Lído, teplota je kolem 24 stupňů a teplota moře cca 22 stupnů, lehátka a slunečníky jsou u hotelu až do konce listopadu určitě se budete ještě opalovat a relaxovat u hotelového bazénu, ve wellnes centru nebo u moře. Těšíme se na Vás

Lída

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda i pro tento zájezd lze uplatnit kartu Ikea Club Family na slevu poukazu.
Děkuji

CK TopFly

Dobrý den Lído, slevu Ikea lze akceptovat pouze z naší nabídky na stránkách, zde je cena již zlevněna a další sleva již není možná, ale i přesto si myslím, že je cena více než lákavá. Děkuji za pochopení.
Hezký zbytek večera

Dagmar

Dobrý den,
doporučili byste nedokupovat program all-inclusive – respektive, je zde možnost z hotelu zajet pohodlně do města na oběd/nákupy? Alternativně, lze dokoupit all-inclusive pouze na určité dny, ne na celý pobyt? Děkuji

CK TopFly

Dobrý večer Dášo, záleží co preferujete, ale pokud chcete travit více času ve wellnes hotelu a relaxovat doporučuji dokoupit all inclusive hlavně kvůli nápojům. Těšíme se na Vás

Dagmar

Dobrý de, můžete prosím ze zkušeností přiblížit, jaké je v tomto termínu v Turecku počasí? Zda je již období častých deštů a přibližné teploty?
 Děkuji

CK TopFly

Dobrý večer Dášo, teplota je kolem 24 stupňů a teplota moře cca 22 stupnů, lehátka a slunečníky jsou u hotelu až do konce listopadu určitě se budete ještě opalovat a relaxovat u hotelového bazénu, ve wellnes centru nebo u moře. Těšíme se na Vás

Matěj

To že zájezd je určen osobám starším 21 let znamená že mladší jet nemohou? Má to nějaký důvod?

CK TopFly

Dobrý den Matěji, tato podmínka je z Turecké strany a bohužel ji musíme akceptovat. děkuji za pochopení. Hezký den !

CK TopFly

Matěji, v případě, že máte specifické požadavky na obsazení zájezdu, kontaktujte naši CK a pokusíme se nalézt vhodnou variantu i pro Vás mladé…

Pavel Bernard

Dobrý den,
kolik se připlácí za děti do čtyř let? A stačí, když budou v doprovodu jednoho rodiče?

 Děkuji

CK TopFly

Dobrý den Pavle, dítě od 4 let již platí plnou cenu co je zde uvedena. Pouze za infanta (dítě do 1,99 let věku) je ta cena pouze za letištní taxy 1990,– Kč. hezký den!

Lenka S

Dobrý den,dá se řešit all incllusive už v ČR s platbou v CZK,aby jsme měli jistotu,,že to tak opravdu bude?
 Díky

CK TopFly

Dobrý den Lenko, platbu za all inclusive si řeší turecká strana až na místě v Turecku. Ale určitě Vám tam bude nabídnuta. Těšíme se na Vás

Radka

Dobrý den, je při výletu do Pamukkale český průvodce?
 Děkuji

CK TopFly

Dobrý den Radko, českého delegáta máte po celou dobu pobytu. Těšíme se na Vás

Lenka

Dobrý den,
je možné cestovat do této země s psíkem do 4 kg, letadlo by snad neměl být problém neboť mám zavazadlo určené přímo na převoz malých psů na palubě letadla.

Děkuji za odpověď.

CK TopFly

Dobrý den Lenko, jedná se o charterový let a zde je přeprava psíků problematická. Nedoporučujeme proto na tento letecký zájezd psíka sebou. Děkuji za pochopení. Hezký den

CK TopFly

Ještě jednou krásný dobrý den Lenko,
bohužel, v Turecku většina hotelů neakceptuje domácí mazlíčky a hotel Lyra resort 5* není výjimkou. Přestě věříme, že Vás naše nabídka zaujala…

Ida

Dobrý den, již se paní Dáša ptala na možnost rozšíření stravy na all exlusive, z Vaší odpovědi to je celkem nejasné. Jak se to prosím řeší na místě, jaký je dopaltek a jaká je zaruka, že to půjde. A jaká je to forma, co bude all exlusive obsahovat ?, děkuji za zprávu

CK TopFly

Dobrý den Ido, tento zájezd zde nabízíme s polopenzí. Z předchozích zkušeností vím, že rozšíření na all inclusive stravování je možno za doplatek cca 20–25,– EUR/den/osoba. Těšíme se na Vás

štěpánková zuzana

Dobrý den, je tento nákup a tato cestovaka bezpečné?
děkuji za odpověd.

CK TopFly

Dobrý den z TopFly, přes Slevomat jsme prodali již stovky klientů a vše proběhlo v pořádku. Jak jistě víte Slevomat je největší slevový portál v Česku a tudíž kvalita a záruka nákupu zde je zaručena ! Těšíme se na Vás

Silvia Nácovská

Dobrý den,

jaká je záruka na to, že bychom byli v hotelu Lyra v Side? Na stránkách CK je pro tento zájezd uvedeno alternativně několik různých hotelů.
Předem díky za info.

CK TopFly

Dobrý den Silvio, budete určitě v hotelu Lyra resort, budete to mít od nás uvedeno samozřejmě i v cestovní smlouvě. Pro klienty je tato kapacita zajištěna v tomto hotelu Lyra resort

Dáša

Dobrý den, bylo by možné k tomuto zájezdu dokoupit program allinclusive?
Děkuji hezký den

CK TopFly

Dobrý den Dášo,
program all inclusive se řeší až na místě, neměl by to být problém.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru