Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2999 Kč za nezapomenutelný let balonem nad českou krajinou v hodnotě 5000 Kč. Odpoutání od starostí, život s nadhledem, úchvatný zážitek i krásný dárek.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Mirka

Dobrý den,
Bydlíme na Vysočině a chtěli bychom si koupit let. Můžete mi prosím napsat, odkud z Vysočiny létáte a jak zhruba často. Díky za odpověď.

Zdeněk

Na Vysočině létáme nejčastěji z Radešína, kde je balonový zámek – centrum balonového létání. Místo vzletu požadovat můžete budeme ho posuzovat. Ale musí splnit řadu faktorů a tak není jisté bude li možné start provést.

Yvetta Šimůnková

Dobrý den, a prosím, jak by to vypadalo pro 11-ti leté dítě ? Moc děkuji za odpověď.

Zdeněk

Pokud požadujete jinou cenu než je uvedena v ceníku našich webových stránek, zavolejte nám a nějak se domluvíme.

Jana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik si musím koupit voucherů, když bychom chtěli vzít naše děti 4 letou dceru a 6 letého syna. A co když některé z dětí odmítne nastoupit, jak pak postupujete? Děkuji za odpověď.

Zdeněk

Ideální je mít 2 vouchery.
Pokud by děcko nechtělo letět, je možné aby jelo s paní v doprovodném voze.

Eva

Dobrý den,
kdybych chtěla letět s dětmi – věk 7, 5, 4 a jeden dospělý, kolik voucherů bych musela koupit?
Děkuji za odpověď

Zdeněk

Optimální jsou dva dospělí

Jitka Pospíšilová

Dobrý den, koupili jsme let jako dárek k šedesátinám. Teď jak tu již letící chválí vaše lety a píšete, že děti by mohly letět zdarma, přemýšlím nad nákupem letu i pro naši rodinu – dva dospělí a děti, které dosáhnou v lednu 2012 devíti let. Mohly by obě děti s námi letět buď letos v říjnu nebo na jaře příštího roku zdarma, nebo budou potřebovat svůj voucher, když jsou dva? Děkuji za zodpovězení dotazu a přeji samé fajn zákazníky.

Zdeněk

Nemusíme trvat na „ceníkových“ položkách,
je to na osobní domluvě, ale dvě 9tileté už vozit zdarma nemůžeme.

Libor Laštovička

Jak to je prosim s dítětem, konkrétně 10 let? I když nevím zda to letos ještě stihneme.

Michaela

Dobrý den,
do jakého věku mohou letět děti zdarma? A kolik dětí může letět se dvěma dospělými pasažéry?
Mám totiž dvě dcery ve věku 4 a 5 let a sedmiletou neteř, let balonem chceme dát rodičům jako dárek, ale byli bychom rádi, kdyby mohly holky letět taky.
Moc děkuji za odpověď.

Zdeněk

Podle ceníku – děti do 6 let vozíme zdarma, ke každému voucheru 1 děcko.

V praxi většinou platbu nepožadujeme pokud jsou děti malé a pokud jsou tři tak to také nějak zvládneme. (Ale nesmí to být 30 tileté děti nějakých prarodičů)

Radka

Dobry den, kde letate na Vysocine? Jihlava, Telc? Jak dlouho zhruba trva, nez se balon naplni zajemci v teto lokalite? Dekuji

D.Bradáčová

Dobrý den. Chceme si koupit 2 vouchery, ale chceme vzít sebu děti. Chci se zeptat, jestli je možné dokoupit zvlášť pro děti let a kolik budeme platit za dceru, které bude v prosinci 7 let. Chtěli by jsme letět ještě tento rok.
Předem děkuji za odpověď.

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý večer paní Bradáčová,
Vaše sedmiletá dcera může absolvovat let zdarma.

Helena

Ještě jeden dotaz – kdybychom chtěli letět v květnu, kdy asi objednat let? Děkuji.

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý večer Heleno,
rezervaci letu ve Vašem případě stačí provést v průběhu měsíce dubna.

Zuzana

Dobrý den! Kolik bych potřebovala voucherů kdybychom chtěli letět 2 dospělí a 4leté dítě? Stačí koupit 2?
Díky.. *z

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý večer Zuzano,
ano stačí 2 vouchery, Vaše dítě odvezeme zdarma.

Petr

Vážení, já už se svojí přítelkyní u nich let absolvoval, tak že vím všechno. Nejprve jsem čekal až bude chtět Dáša letět. Pak jsem jim napsal požadavek na let a oni mi začali lety nabízet (sms ). Asi šestou nabídku jsme si vybrali, telefonem potvrdili a dorazili na místo startu. Po úvodních informacích začali balon před námi stavět a docela se dostavilo zděšení ještě před startem (rámus hořáků a větráku a velikost balonu taková, že když se člověk podívá dovnitř tak se mu zamotá hlava). Pak jsme s obavami nastoupili a hořáky rámusili ještě několik minut. Ale pak se to začalo zvedat a bez hořáků (nechápu ale bylo to tak). V naprostém tichu jsme neslyšně stoupali, obzor se otevíral a na tohle v životě nezapomeneme. To byl pocit. No a pak jsme tím vzduchem plavali, hořáky a už tolik nevadily protože pilot topil jenom občas. Nejprve vysoko, potom nízko a před přistáním jsme se dotýkali korun stromů – to byla síla, ale paráda. Pak jsme se snesli na pole a on s tím balonem jel jetě kus těsně nad povrchem a koš šustil o strniště. Pak bylo přistání – koš se trochu asi 5 m drhnul po povrchu, a balon byl rychle vypuštěn. Bál jsem se toho ale zbytečně, o nic nešlo. Tak jsme v euforii vystupovali a oni na tom poli odněkud vyndali skleněný stoleček, na něm asi 15 skleniček a nalévali šampaňské vychlazené na tříšť. Pěkný, Pak nás odvezli na start k autům. Když po roce tady vidím znovu tu nabídku tak jsem Vám chtěl vlastně říci – nebojte se toho, byla to neskutečná paráda. Petr

Zdeněk

Dík, vážím si Vašeho názoru.
Pokud by byli klienti nespokojeni, tak bych to snad ani nemohl dělat.

Bára

Dobrý den,
zakoupila jsem manželovi let balónem jako vánoční dárek. Vím, že by rád viděl Český ráj a nejspíš v létě. Jak dlouho předem bychom si měli let reservovat? Děkuji Bára

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den Báro,
v době, kdy budete chtít absolvovat let vyplňte prosím rezervační formulář na našich webových stránkách a my Vám budeme zasílat prostřednictvím SMS nabídky termínů letů, ze kterých si můžete vybrat.

Lucie Králová

Dobrý den, kdyby jste slevili lety na ostravsko a okolí, určitě by se přihlásilo hodně lidí. Já určitě:-) Je reálný alespoň jeden termín?

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den paní Králová,
je mi líto, ale lety na Ostravsku zatím neprovozujeme

Helena

Dobrý den, dočetla jsem se na webu, že let nemohou absolvovat lidé se sníženou pohyblivostí – je mi 58 let, ještě to není tak strašné, ale přes okraj balónu se rozhodně plavně nepřehoupnu. Jak je to prosím s nastupováním? A za druhé – má být starší tmavší obečení, znamená to, že z koše vypadneme nebo jak to probíhá? Děkuji za odpověď.

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den Heleno,
Náš balonový koš je vybaven dvěma dvířky, takže nástup do koše i výstup je naprosto komfortní, zvláště pro osoby se sníženou pohyblivostí. Oblečení necháváme na rozhodnutí každého, ale protože se pohybujeme v přírodě, doporučujeme turistické oblečení. Všechna naše přistání jsou klidná a bezpečná.

Božena

Dobrý den, také bych uvítala let nad Jižními Čechy. Doufám, že se dočkám. Děkuji.

Slevomat

Dobrý den, Boženo,

děkujeme Vám za Váš nápad. Uvidíme, co se s tím bude dát udělat :)

Vendy

Dobry den, navstivila jsem stranky kde nabizite nekolik „okruhu“ na let..zajimalo by me, zda se vyleta pokazde ze stejneho mista ci ne…Jestli byste mohli napsat odletova mista…Toto je vynikajici darek :-)

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý večer Vendy,
nabízíme lety v různých lokalitách. V jednotlivých lokalitách se snažíme vzlétat ze stejného místa. Pouze v případě změny povětrnostních podmínek nabízíme jiné místo vzletu než je obvyklé. Místa vzletu jsou popsány na našich webových stránkách

Marcela

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je tento let vhodný i pro starší. Ráda bych let balonem dala tátovi k 75. narozeni­nám. Děkuji

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý večer Marcelo,
ano, nabízíme krásný zážitek, který jistě ocení i starší lidé

Vladimír Malý

Jiřinko,
jestli ste to Vy ta blondýnečka , co nás vezla na místo určení, tak to beru :o))
Nebojte, my se přihlásíme o pěknou cenu :o))
Ne vážně, kamarádi to viděli, tak musíme dát něco do kupy , aby nás letělo víc
Zdravím Vladimír

Sylva Suchomelová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na lety ve Východních Čechách. Tchýně i tchán budou slavit 60. narozeniny, tak bychom je rádi potěšili něčím netradičním. Děkuji.

J. Tetourová, Česká vzduchoplavecká

Samozřejmě nám můžete zaslat požadavek na let ve Východních Čechách, ale nezaručujeme, že najdeme dost zájemců, aby se let mohl uskutečnit v určitém termínu. Vřele však doporučuji let nad Českým rájem, je krásný a není to o moc dál.

Lucie Čejková

Lidi bavíte mě. Defakto jedna a ta samá otázka stále dokola. To by bylo trochu hodně levné, 3000,– na celý koš pro dvě osoby. Prosím čtěte a pak se ptejte. Let jinak doporučuji, je to nádhera, letěli jsme 3.9. od Měřína a BOMBA! Ranní let má své kouzlo! Za akci jinak děkuji jak Slevomatu tak i Česká vzduchoplavecká, s.r.o. Asi využijeme pro maminu k narozeninám. :)

J. Tetourová, Česká vzduchoplavecká

Budeme se moc těšit!

Radka

Rodiče-důchodci letěli 1.9.nad Sázavou, vzali zdarma i 4letého vnuka, všichni nadšení, prý moc fajn zážitek. Ostatní v baloně jim zážitek nijak nesnižovali, tak za ty peníze, myslím, dobrý dárek.

LK

Pane Malý, naprostý souhlas. Letěli jsme o prázdninách, bylo to úžasné, je vidět, že spokojenost klientů je pro ně prioritní. Měl jsem trochu obavu z počtu lidí, ale nakonec to vůbec problém nebyl a místa bylo opravdu dost. Vřele doporučuju.

J. Tetourová, Česká vzduchoplavecká

Děkujeme, jsme moc rádi!

Vladimír Malý

Leťte, stojí to fakt za to.

Absolvovali jsme let teď 11.9. nad Českým rájem a bylo to fantastické. Ani by člověk neřekl, že to pořádají pražáci. Neskutečně pohodový přístup. Tato rodina – příjemná – to dělá s láskou. Není nad to, když se stane koníček prací

Ing. Jiřina Tetourová, Česká vzduchoplavecká, s.r.o.

Pane Malý,
moc děkujeme za pochvalu a hodně nás těší, že se Vám let líbil.

Vojtěch Krmíček

Dobrý den,
jak je to s Brnem – nemíváte větší poptávku i o lety nad Brnem? Případně nenašlo by se více zájemců?

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den pane Krmíčku,
je mi líto, ale lety nad Brnem ani v okolí zatím neprovozujeme.

Zdravím

Michaela Krčková

Na stánkách balónové společnosti jsem našla, že balón je pro 17 osob (16 pasažérů + 1 pilot), takže žádné soukromí, ale doslova létající autobus.

J. Tetourová, Česká vzduchoplavecká

Ve skutečnosti mají pasažéři v našem koši více místa než v malém koši, kde jsou společně s pilotem a plynovými lahvemi.

Iči

Proboha lidi, to je cena na jednu osobu!! Nebo si myslíte, že je to cena za obsazený balon za 12 lidí?:D To by bylo hodně levný!

Sona Salzerova

Můžou na jeden kupon letět 2 osoby nebo je třeba mít kupony dva??

Zdeněk

Pro let 2 osob je nutné vlastnit 2 vouchery.

Lenka

Dobrý den, jsme z ČB, chtěli bychom dát let jako dárek k 50, bylo by možné letět odněkud z Jižních Čech? :) Díky

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den Lenko,
vše záleží na počtu zájemců o let v této lokalitě, obyčejně létáme v lokalitách popsaných na našich webových stránkách.

Zdravím

Andrea Krudencová

Dobrý den, kupuji let jako dárek. Chtěla bych se zeptat, co musí dotyčný udělat až dostane voucher. Stačí si jen telefonicky rezervovat let a s voucherem přijít až k odletu nebo si musí předem vyzvednout letenku či něco podobného? Děkuji

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den Andreo,
Po zakoupení voucheru, prosím o vyplnění rezervace letu na našich webových stránkách. Poté Vám budeme nabízet konkrétní lety ve Vámi vybrané lokalitě s ohledem na počasí. Pro uskutečnění letu Vám stačí číslo voucheru.

Zdravím

Tomáš

Dobrý den
Pro kolik to je osob?

krisluk

Dobrý den, zajímalo by mne, pro kolik osob voucher platí…Děkuji Kristýna

Vlaďka

Ješte upřesním dotaz: Nejedná se o platbu za 1 člověka, která se tedy počtem lidí v balonu násobí?

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den Vlaďko,
Voucher platí pro 1 osobu.

Vlaďka

Zatím jsem nikdy neměla nejasno v nabídce, ale tady opravdu nevím, jestli jde o cenu za celý balon? Díky

Evča

vypadá to, že se jedná o let pro jednu osobu,je to tak?

David

To je 2999Kč za balon nebo za osobu?
Kolik se do koše vejde lidí?

 Děkuji

Zdeněk

2.999,– je cena za osobu.
Do balonu se vejde 16 osob + pilot, ale málo kdy létáme plně vytíženi.

direa

A cena je za osobu nebo za let? A jak je to s dětmi? Od kolika let mohou do koše?

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den,
cena je za 1 osobu a 1 let. Limit věku dítěte nestanovujeme, je zcela na uvážení rodičů zda dítě vezmou na let. Dle našeho názoru je vhodné absolvovat let s dětmi staršími čtyř let.

Zdravím

Jan

Dobry den, kolik osob muze letet balonem? Je mozne udelat rezervaci pro 2 osoby (svatebni dar)?

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den,
pokud máte na mysli let 2 osoby + pilot, za tuto cenu není možné bohužel let realizovat.

Děkuji za pochopení

direa

Tak to by se mi líbilo!!! Přijeli byste se proletět i do jižních Čech?

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den,
vše záleží na počtu zájemců o let v této lokalitě, obyčejně létáme v lokalitách popsaných na našich webových stránkách.

Nikol

Na tuto slevu jsem dlouho čekala a už je tady :) jenže bohužel v Praze :( :( bude taky někdy v Ostravě ???

J. Tetourová, Česká vzduchoplavecká

Neváhejte a přijeďte, stojí to za to! Pokud klienti potřebují, můžeme je i vyzvednout v Praze na nádraží.

Bendič

Dobrý den,

do kdy je nutno voucher uplatnit?

Slevomat

Dobrý den,

platnost voucheru je od 19. 9. 2011 do 19. 9. 2012

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den,
voucher je platný do 19.9.2012

Veronika Minaříková

To je jen pro jednoho?

Katka

Dobrý den, pro kolik lidí je balón koncipován?
 Děkuji

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den Katko,
Váš dotaz je zodpovězen výše.

Eva

Dobrý den, tento voucher se vztahuje na celý balón nebo jen na jednu osobu?Děkuji

Zdeněk

Paní Evo,
vždy platí platí 1 voucher / 1 pasažer.
V balonu letí 8 – 16 pasažerů

Martin Pospíšil

Dobrý den, pro kolik osob lze poukaz použít ? … Jednu nebo více ?
 Děkuji

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den pane Pospíšile,
poukaz je určen pro jednu osobu.

Kristina

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli by byl problém pokud bych chtěla let pouze pro 2 osoby.
Děkuji za odpověď.

Zdeněk

Vzhledem k velikosti balonu by let se 2 osobami nebyl ekonomicky únosný.

Jana Řeháková

Dobrý den, cena 2999,– je pro jednu osobu?

Zdeněk

ano, za jednu osobu

Veronika

Dobrý den to je pro jednu osobu? Děkuji za odpověd

Zdeněk

ano, jeden voucher je pro jednu osobu

Klára Vopátková

Dobrý den,
nevím, jestli jsem to přehlédla, ale kolik lidí max. letí v balonu? Chci to jako dárek a ráda bych, aby s námi letěl pouze pilot, tedy 2+1. Děkuji

B. Suchý, Česká vzduchoplavecká

Dobrý den,
cena letenky je za 1 osobu, náš balon je pro max. 16 osob, obyčejně létáme s 12 – 14 pasažéry. Let se dvěma pasažéry za tuto cenu letenky nelze realizovat. Je zde ale možnost pronajmutí celého balonu, podle ceníku na našich webových stránkách.

Děkuji za pochopení

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru