Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

LadyCup – ekologický kalíšek v praktickém balení

SG Logistics, s.r.o. 644 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Terezie

Dobrý den, může menstruační kalíšek používat i dívka, která ještě neměla pohlavní styk? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezie. Problém by to být neměl, ale doporučujeme poradit se přímo s lékařem.

Dana G.

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako Lenka. Budete tuto akci opakovat? Slyšela jsem i jakési nádobce na sterilizaci, uvažujete i o tomto doplňkovém zboží?
Děkuji za odpověď a budu doufat:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano. Je velmipravděpodobné, že budeme akci opakovat, ale slíbit to zatím nemůžeme, to samé s nádobkou na sterilizaci. Doporučujeme tedy zakoupit nyní, abyste o nabídku nepřišla.

Petra Hloušková

Dobrý den,

též bych měla zájem o velikost L. Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, je nám to líto, ale více velikostí se nám zatím nepodařilo získat, akci budeme nejspíše opakovat, ale zatím nemáme přesnou informaci kdy. Děkujeme za pochopení.

Lenka

Dobrý den mela bych zájem o kalíšek a bohužel koukam ze už není velikost L v nabídce je vyprodána a tak jsem se chtěla zeptat zda ještě bude v nabídce předem dekuji

Eva

Dobry den, chci se zeptat, plati i u teto akce i to, co uvadite primo na Vasich na strankach (viz. nize) ?

<<V případě chybně zvolené velikosti Vám zakoupený LadyCup vyměníme za druhou velikost. Zašlete nám prosím LadyCup zpět v původním balení na adresu uvedenou v sekci „Kontaktní informace“>>

Nejsem si velikosti jista. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, v této akci kalíšek za jinou velikost není možné vyměnit.

Andrea

Dobrý den,
zajímá mě zda pro tělo není „toxické“/škodlivé zadržování menstr.tekutiny v těle po tak dlouhou dobu?
Nebo při několikahodinovém použití a následném sportu/spánku náhlé vylití zpět?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo. Ona ta tekutina se jakoby uzavře svaly a nikam se tedy nevylije. Můžete projet recenze od odborníku na googlu, kteří se shodují, že toto je pro tělo nejlepší/ nejpřirozenější hygienická pomůcka při vašich dnech.

Marketa

Dobry den, ma pri volbe velikosti vliv i intenzivita krvaceni? (jako pri velice silnem tak radeji vetsi a naopak) ?

Slevomat.cz

Ano, větší má větší objem.

Slevomat.cz

Ano, větší má větší objem.

Slevomat.cz

Ano, větší má větší objem.

Andrea

Dobrý den, zajímalo by mě,jakou velikost koupit? Mám 24 let a jsem po dvou porodech

Slevomat.cz

Dobrý den , Andreo. Zkuste spíše L.

Zuzka

Dobrý den, kalíšek jsem si v této akci zakoupila již před rokem, je mi 25 let, štíhlé sportovní postavy a ještě jsem nerodila. Podle návodu a rad jsem si tedy zakoupila velikost S, ale měla jsem problém, jako již mnoho uživatelek, kalíšek první dva dny prostě protékal. Dočetla jsem se, že LadyCup velikosti S je skutečně velmi malý v porovnání s jinými značkami, a jelikož jsem to nechtěla vzdát, koupila jsem si L sice u jiné značky, ale na tom, myslím, nezáleží. A jsem nadmíru spokojená. Nejen že kalíšek neprotéká, ale navíc se do něj vejde mnohem více tekutiny, to znamená, že ho měním jen ráno i večer. Jinak v sobě rozdíl ve velikosti nepoznám, možná se mi z počátku hůře zaváděl. Ze své vlastní zkušnosti se tedy domnívám, že problém s protékáním u kalíšku S je velmi prvděpodobně způsoben malou velikostí. Všem váhajícím ale doporučuji, jděte do toho, za to pohodlí to rozhodně stojí!

Stanislava

Dobrý deň, akú veľkosť v 30 rokoch pre ženu, ktorá ešte nerodila? Ďakujem

Slevomat.cz

Dobrý den, Stanislavo. S by mělo být dostačující.

Iveta

Dobry den, s kaliskem zatim nemam zadne zkusenosti, ani jsem o nem drive neslysela, tak se chci zeptat, zda se da pouzivat i pres noc. Napr. u tamponu to nedoporucují. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto. Kalíšek je pro tělo vhodnější než jiné hygienické potřeby a dá se používat kdykoliv.

Michaela

Dobrý den, už pár měsíců mám kalíšek velikosti S. Jsem si téměř jistá, že zavádím kalíšek dobře,že je správně rozvinutý,skoro pokaždé s ním zkouším „zatočit“ (stopkou) a točí se. Někde jsem četla, že je to možnost, jak zkusit, zda je správně zavedený a rozevřený (má se točit, jak sem psala). Můj problém je, že první tři dny kalíšek nemůžu nosit, protože asi správně netěsní a jak je menstruace silná, odtéká skoro vše ven (něco podobného, jak uvádí slečna – paní Lucie několik komentů dále). Myslím si, že mám malou velikost. Menstruaci mám poměrně silnou na to, že mi je 23 let a nerodila jsem. Myslíte, že když zkusím větší velikost, že už to bude „fajn“ a kalíšek bude těsnit lépe? Nebo kde jinde může být problém? Uvádím, že zavedený ho mám dobře. Díky a přeji hezký zbytek dne.

Slevomat.cz

Dobrý den, zkuste se poradit s gynekologem, nebo to risknout a zkusit větší velikost.

Simona

Dobrý den,
jak dlouho můžu nechat balíček na zásilkovně uložený?

Staňka Rybáková

Dobry den,
zakoupila jsem 3 vouchery na kalisky, ale kod objednavky je u vsech trech voucheru stejny a pri rozkliknuti „moje vouchery“ jsou spadle v kategorii „vyuzite vouchery“. Nestala se nekde technicka chyba? Koupeno z emailu stanislava.r@centrum.cz. Dekuji za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Staňko. Tak je to v pořádku, nyní stačí počkat na výzvu o vyzvednutí či zaslání zboží. Fajn den.

Ivča

Dobrý den, ráda bych se zeptala – je mi 26, za pár dní mě čeká první porod – císařským řezem z oční indikace. Jsem štíhlá /před těhotenstvím 46kg na 162cm/. Jakou byste v mém případě doporučili velikost? Ráda bych kalíšek vyzkoušela, dost známých je s ním max. spokojeno.. Předem děkuji za odpověď..

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivčo. Spíše S. Ale využijte, že budete v péči gynekologů a zeptejte se jich, Ti Vás budou znát lépe. Jinak gratulujeme. :-)

Síma

Lady Cup jsem si zde na Slevomatu pořídila před rokem a nemůžu si ho vynachválit! Lituji, že jsem si ho nepořídila již dříve. Naprosto dokonalá věcička a jsem opravdu velmi spokojená. Jen doporučuji ihned zakrátit (odstřihnout) „držátko“, díky kterému se Lady Cup vyjímá. V návodu k použití se uvádí, že si každá uživatelka musí držátko zkrátit dle sebe, ale podle osobní zkušenosti a i jiných dostupných diskuzí, které se dají dohledat na netu doporučuji držátko zcela odstřinout. ;)

Slevomat.cz

Dobrý den, Símo. Ihned určitě ne, spíše by to bylo možné, až si na něj uživatelka zvykne. Mohla by mít pak zbytečný stres při vyndavání :-)

Nicola

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jaké jsou rozměry kalíšků? Děkuji

Lucie

dobry den,take se chci zeptat jakou bych mela volit velikost sice nam 2 deti ale cisarem je mi 26.a jakou volit velikost pro mamku 46let po 1 porodu.dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Pro Vás S pro mamku již spíše L, přeci jen, svaly budou už zřejmě povolenější.

Zuzana Lažková

Také můžu výrobek jen doporučit.Mám jej již 5 let a jsem nadmíru spokojená.

Tereza

Dobrý den, já chci výrobek jen vřele doporučit. O „svých dnech“ skoro vůbec nevím, děkuju!!!

Luce

Dobry den, ja mam kalisek jiz rok po vasi minule akci a jsem s nim spokojena, prvni dve MS to byl s nim trosku boj,ale vse se ustalilo a jsem s nim spojena. Chci se ale zeptat, je mozne u vas zakoupit nejaky pripavek na jemne zabarveni kalisku (mam pruhledny) nahore u okraje? Nechci kupovat novy zatim.
 Dekuji

Slevomat.cz

Možná by mohla pomoct kyselina citronová nebo klasický ocet. Ten je navíc ekologický a biologický.

Lucie

Dobrý den, jsem velmi štíhlá, je mi 25 let , nemám po porodu a sportuji. Při podobné akci jsem si u vás zakoupila kalíšek velikosti S. Zkoušela jsem ho několikrát, vždy jsem ho zavedla správně dle pokynů, ale on se pak naklonil na stranu, nedržel, tekutina ho vždy obtékala než aby natekla do něj. Jakoby se jen volně pohyboval v prostoru, než aby se přisál a něco zachycoval. Ráda bych to s kalíškem ještě zkusila, ale nevím, mám si tedy zakoupit větší velikost?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Určitě zkuste větší. Bohužel v tomto lze dát vždy pouze obecná doporučení, každé tělo je jiné a musí se vyzkoušet, co přesně bude vyhovovat. Případně se zkuste poradit s Vaším lékařem.

Máťa

Děkuji za odpověď ohledně zásilkovny. Ráda bych věděla dopředu cenu poštovného, proto mne zajímá, zda je pobočka i v mém městě (Jihlava). Děkuji.

Slevomat.cz

Cena je 49 Kč a zde odkaz na Jihlavskou pobočku, případně i další

http://www.zasilkovna.cz/point/jihlava

Radka

Je mi 27, bez dětí. Koupila jsem si tento kalíšek a vůbec ho nemohu používat. Tlačí mě to tvrdé vytahovadlo, které je pro mě navíc krátké. Při vydělávání lze velmi těžko nahmatat, natož pak vytáhnout… Já tedy nedoporučuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko. Akci máme opakovaně a vždy má pozitivní hodnocení. Avšak anatomicky jsme každý jiný a i když je kalíšek vyvinut pro většinu žen, určitě je to hlavně o prefereních.

Máťa Roháčci

Dobrý den.

Kde najdu seznam poboček Zásilkovny? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, v druhém kroku objednávky.

Veronika Kadlčíková

Jakou velikost by jste prosím doporučili, když věk je nad 25 let, ale ještě nerodící. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko. Standardně se doporučuje v tomto případě ten nejmenší.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru