Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

890 Kč za polotriko Lacoste pro muže. Prověřená značka, nadčasový design a sleva 50 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak je to se šířkou trika velikostí XL, chtěla jsem teď dvě objednat manželovi (obvykle má trička této velikosti, košile 43) a všimla si tabulky s rozměry… ostatní trika ve skříni mají šíři minimálně 120 cm (a nemá je nijak plancací), opravdu mají nabízená trička jen 112?

ZOOT

Dobrý den Ondřeji,


děkujeme za upozornění. Chybka se vloudila.
Ano, jedná se o velikost XL, ne XS. Už jsme překlep opravili a můžete objednávat modrá trička i ve velikosti XL. 


Ondřej

Viz dotaz výše, u modrého trika je v nabídce velikost XS, není to překlep? Nemá to být velikost XL?

Petr

Dobry den,
zakoupil jsem si voucher, ale bohuzel jsem zjistil ze modre triko nemate ve velikosti XL, je mozne ho nejak objednat nebo musim zvolit jinou barvu?

ZOOT

Dobrý den Petře,

momentálně máme k dispozici pouze zásoby, které jsou uvedeny na našich webových stránkách.
Doporučovali bychom objednat jinou barvu, kde je velikost XL k dispozici.
Děkujeme za pochopení.

Marek

Dobrý den, jak si mám vybrat barvu? Děkuji

ZOOT

Dobrý den Marku,

stačí kliknout na odkaz v nabídce Slevomatu: http://www.zoot.cz/klub/kolekce/189/slevomat-panska-polo-tricka/188/polo-trika
a dostanete se na mikrostránku kampaně, kde si můžete vybrat z 5 barevných kombinací. K dispozici je žlutá, modrá, černá, bílá a růžová.

ZOOT

Dobrý den,

většinou se délka triček liší o 1 – 2 cm na velikosti. XL má na délku 76 cm.
Počítáme samozřejmě část bez límečku.

Petr

Dobry den,
mohli byste prosim zmerit jeste delku tricka XL?
 Diky

Petr Condy Douda

Dobry den,
vsude uvadite rozmery pres hrudnik, okolo krku, rukav. Mohli byste prosim napsat i delku trika?
 Diky.

ZOOT

Dobrý den Petře,

délky triček většinou výrobce neuvádí.
Speciálně pro Vás jsme tričko přeměřili. U výše uvedené velikosti 5 (M) je délka polotrička 72 cm.

Jana

Dobry den, po precitani prispevkov by som vam chcela vyjadrit podporu. Je neuveritelne, ze sa otazky o velkostiach stale opakuju napriek tomu, ze uz boli niekolko krat vysvetlene. Prajem pevne nervy!

ZOOT

Dobrý den Jano,

děkujeme za podporu.
Každý zákazník je pro nás důležitý a snažíme se odpovědět na všechny dotazy.

Zdeněk

Je mi trochu divné proč z ničeho nic místo sídla se změnilo z Prahy 1 do Liberce??

ZOOT

Taky nechápeme.
Nikam se nestěhujeme. Najdete nás v Melantrichově 11 na Praze 1.

Tomas K

Dobry den,
nedavno jsem si zkousel v duty free polo Lacoste – velikost XL – 7, L – 6 a byly mi velke. Sedela mi az velikost cislo 5. Pokud nenabizite prodej podle cislovani, jaka velikost tedy ve Vasem eshopu odpovida cislu 5?

ZOOT

Dobrý den Tomáši,

velikost 5 = M, přesněji 101 – 104 cm přes hrudník, 40 cm okolo krku.

Markéta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat proč je najednou adresa firmy jiná než před 2 dny? Nejdříve byla adresa Melantrichova na Praze 1 a nejednou v Liberci.Čísla na cedulkách na triku jsou na originál tričkách a ne vel. S,M,L…

ZOOT

Dobrý den Markéto,

ano, opravdu sídlíme na adrese Melantrichova 11 v Praze 1. Nestěhujeme se a nevíme, proč se na Slevomatu objevuje adresa v Liberci.
Na tričkách jsou velikosti v číslech nikoli ve velikostech S, M, L, XL. Chtěli jsme pouze usnadnit výběr triček uživatelům, kteří číslování Lacoste neznají.

Darka

Dobrý večer, objednala jsem si u vás 2 trička. Můžu tedy s nimi počítat opravdu až 8.12. jak se píše v mailu? Pokud bych si chtěla trička osobně vyzvednout na P1 bylo by to rychlejší?

Děkuji za odpověď, D.

Zoot

Dobrý den Darko,


jsme rádi, že vás naše nabídka zaujala. Do 8.12. budou trika stoprocentně u vás. 


Bohužel osobní odběr může naopak o několik dní vyřízení objednávky zbrzdit, trička bychom totiž museli převést z našeho externího expedičního centra.
Ivana Jelínková

Dobrý den, jaká je prosím adresa pro osobní odběr? V diskuzi se objevovala Praha 1, ale nikde jsem celou adresu bohužel nenašla. A při osobním odběru je nutné zaplatit poštovné? A ještě jedna otázka, pastelové barvy triček odpovídají tak i ve skutečnosti, nebo jsou výraznější?Děkuji.

Zoot

Dobrý den paní Jelínková,


adresa našich kanceláří je Melantrichova 11, Praha 1, jen kousek od stanice metra Můstek. Pokud byste si zboží vyzvedla osobně, poštovné samozřejmě platit nebudete. 


Barva triček odpovídá barvám obrázku, jak to jenom jde. Doufáme, že máte pastelové barvy ráda.
eva

Neznám původ Vašeho zboží, od Lacoste mám nakoupeno hodně oblečení (nakupuji přímo na lacoste.com) a rozhodně žádný štítek Lacoste v šatníku nemá označení S/M/L/XL. Falešných certifikátů kvality jsem už viděla dost. Z jakých zdrojů máte zboží? Země původu?

ZOOT

Dobrý den, paní Evo,

důvody pro použití standardních evropských velikostí byly již několikrát vysvětleny výše v diskuzi.
Zboží je od distributora z Francie.

Hanuš

Dobrý den,
logo krokodýla, které je zobrazeno na fotkách nabízeného trička má jiný tvar než logo na výrobcích prezentovaných na www.lacoste.com. I proto si myslím, že jistě nejde o originální produkt.

ZOOT

Dobrý den,


již 10 minut se marně snažím metodou „Najdi 5 rozdílů“ najít rozdíl v námi prezentovaném logu s krokodýlem se stránkámi lacoste.com. Bohužel kromě jiného přiblížení jsme zatím na nic nepřišla. 


Můžete být prosím určitější.


Velmi děkuji.
Karel Pešek

Dobrý den, pokud jste si jistí že Lacoste používá velikosti XL, L a na vašich trikách je toto uvedeno tak považuji za svou občanskou povinnosti oznámit prodej padělků firmě Notos com cz která zastupuje značku Lacoste v ČR a slevomat žádám o to aby stáhla nabídku padělků ze své nabídky a zamezila tak z porušování práv ochranné známky.

ZOOT

Dobrý den, pane Pešku,

použili jsme standardní velikosti S, M, L, XL v dobré víře, abychom zjednodušili výběr zboží těm, kteří neznají originální číslování Lacoste.
Rádi ale vzorek trička firmě Notos zašleme, aby sama posoudila, zda se jedná o padělek.

Zdeněk

jak je možné, že trika mají číslování S.M.L.XL když ve všech originálních buticích s touto značkou jsou čísla 2,3,4,5 atd?

ZOOT

Dobrý den Zdeňku,

jak již bylo napsáno. Snažili jsme se pouze vyjít vstříc místním zvyklostem v číslování. Detailní popisky jednotlivých velikostí Lacoste spolu s rozměry trik jsme umístili do detailů nabídek na našich stránkách. Prodáváme Lacoste velikosti 4 – 7.

Týna

Dobrý den, můžu se prosím zeptat na původ těch triček? Tj. z jaké země jsou objednávány? Děkuji za odpověď.

ZOOT

Dobrý den Týno,

zboží objednáváme od distributora z Francie. Ten odebírá přímo z jedné továren Lacoste.

Pobouřený

Tak toto je vrchol ne? Vážení ! Stavte se někdy v prodejně Lacoste, třeba na Příkopech v jejich original storu. Mám doma několik polotrik od této značky a nikde není uvedena velikost v S,M atd .. osobně mám č. 4 a trika s nějakým ,, certifikátem pravosti,, někde z Turecka?? Děkuji nechci. Cena v butiku je za jednobarevná trika 2090Kč, nevím, jak je možné, že nějaký zoot obchod prodává trika, evidentně levá za takovéto ceny. Nehorázné ..

ZOOT

Dobrý den,

evropské velikosti jsme nastavili schválně, protože ne každý již triko Lacoste vlastní a velikosti S, M, L, XL jsou každému známé.
Jinak samozřejmě nabízíme Lacoste velikosti 4 – 7, na požádání dokážeme sehnat i větší velikosti.
Předovník velikostí najdete v každé konkrétní nabídce polotrika na stránkách ZOOTu: http://www.slevomat.cz/cs/sleva/diskuze/4718?key=e40daf4e623ae7a

ZOOT

ad cena trika – zboží je pořízeno přímo od distributora z Francie, marže je stlačena na minimum a nemusíme platit drahé prostory Na Příkopech.
O víkendu sem na základě Vašeho dotazu koupila tričko v originální prodejně Lacoste za 1.990,– Kč, na stránkách Lacoste.com je nabízeno za 1.790,– Kč

Jan Nesvadba

Chci se zeptat zda je mozné prohlédnout si trička jeste pred nákupem voucheru. Diky.

Zoot

Dobrý den pane Nesvadbo,

rádi bychom vám vyhověli, ale v současnou chvíli to možné není. Nemusíte se ale bát, na rozmyšlení, zda si triko budete chtít nechat či nikoli, máte 30 dní. Věříme ale, že se vám Lacoste bude líbit.

Jan Nesvadba

Vzhledem k tomu že se tu objevilo několik příspěvků zpochybňujích pravost triček které byly vymazány, chci se zeptat zda je možné si je prohlédnout na odběrném místě ještě před zakoupením voucheru? Nerad bych totiž dal jako dárek na Vánoce něco „nevhodného“.

Jakub

Dobrý den,

přiznám se, že sem ještě Lacoste S M L neviděl a nikde jsem převodník čísla – velikosti neviděl. 4 je tedy S či M? Předpokládám, že tričko má veškeré originál visačky, nálepky, atd… Děkuji

Zoot

Dobrý den Jakube,

u každého trika naleznete nyní pro lepší orientaci tabulku velikostí přímo pro Lacoste. Všechny náležitosti pravých trik jako visačky, nálepky a zelený krokodýl jsou u nás samozřejmostí.

Tereza

Dobrý den,


nejsem si jistá číslem trika, které bych chtěla objednat. Mohl by jste mi napsat rozměry (délka a šířka trika) u velikostí L a XL? 


Děkuji za odpověď.


Tereza
ZOOT

Dobrý den Terezo,

velikosti u L (Lacoste velikost 6) – hrudník 105 – 108 cm, krk 41 cm, rukáv 63 cm
velikost XL (Lacoste velikost 7 – hrudník 109 – 112 cm, krk 42 cm, rukáv 64 cm

Jana

Dobrý večer,
manžel normálně nosí vel.XXL, odpovídá tomu XL od Lacoste? Pokud bych triko koupila a zjistila, že je malé, můžu jej vrátit?

Zoot

Dobrý den Jano,


pro přehlednost jsme ke každému tričku Lacoste přidali celou tabulku velikostí této značky. Můžete se tak snadno přesvědčit, jaká velikost bude nejlepší. 


Pokud by tričko i přes to nakonec nesedělo, můžete jej na Zootu zdarma vrátit do 30 dní.
Jirka

Dobrý den,


předpokládám, že nákup se realizuje přes Váš e-shop. V případě osobního odběru je možné polo na místě vyzkoušet a případně vyměnit za jinou velikost? 


Děkuji za Vaši odpověď.


Jirka
Zoot

Dobrý den Jirko,


přesně tak, voucher, koupený zde na slevomatu, můžete uplatnit při objednávce trika Lacoste přímo na Zootu. 


Obáváme se, že v současnou chvíli nemáme zkušební kabinku a tak bychom spíše doporučili tričko vyzkoušet až doma v soukromí. Případná výměna trička samozřejmě není problém.
Jaroslav Stádník

Děkuji za odpověď. Normalně mám velikost č. 4, čili asi M? Díky.

ZOOT

Dobrý den Jaroslave,


číslo 4 je v evropských velikostech S. Lacoste začíná číslování číslem 2, což je XXS. 


Jaroslav Stádník

Dobrý den,


musím souhlasit s kolegou, neboť Lacoste využívá číselné velikosti. Každopádně bych se chtěl zeptat, za se jedná o originální produkty a zda je možný osobní odběr. 


Děkuji.
Zoot

Dobrý den Jaroslave,


originalitu triček kontrolujeme v Zootu pomocí certifikátu pravosti. Můžete se tak spolehnout, že se jedná opravdu o trika od Lacoste. 


Triko pro vás rádi připravíme k vyzvednutí v našich kancelářích na Praze 1. Napište nám prosím do poznámky k objednávce nebo do e-mailu, že byste si trika rád vyzvedl osobně.
Martina

Dobrý den, je možný osobní odběr? Popř. změna velikosti? Děkuji

Zoot

Dobrý den Martino,

jak jsme odpovídali výše, trička si u nás určitě vyzvednout můžete. Možnost vyměnit nebo vrátit triko je u nás na Zootu samozřejmostí a na rozmyšlení máte celých 30 dní.

Jitka

Dobrý den,
je možný osobní odběr? Do Melantrichové to mám kousek. Děkuji za odpověď

Zoot

Dobrý den Jitko,

rádi vám vyhovíme a tričko pro vás připravíme k vyzvednutí u nás v kanceláři. Stačí, pokud nám o tom dáte vědět v poznámce k objednávce nebo e-mailem.

Katka

Dobrý deň, myslím, že David má pravdu, na internete som našla toto – Pánské pola se necejchují podle velikostí M, L, XL ale podle čísel 3, 4, 5 atd.. Číslo je uvedené v levém horním rohu. Mimochodem dámská trika jsou podle velikosti 36, 38 atd… Možete sa k tomu, prosím, vyjadriť? Ďakujem.

David

Jedná se o originální trička? Pokud vím, Lacoste velikosti S, M, L a XL neuplatňuje, používají svá čísla – jak mám dle nich odvodit svoji velikost?

Zoot

Dobrý den Davide,


děkujeme za zprávu. Jsme si ale 100% jistí, že Lacoste využívá pro své oblečení klasická fádní evropská číslování S, M, L a XL. Můžete tak vybírat stejně jako u ostatních značek. 


Pokud by vám to ale udělalo radost, můžeme vám velikost na tričku přepsat na něco originálnějšího. ;-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru