Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nabitý výlet do německého Legolandu

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Marie

Dobry den, prosím Vás mám tomu rozumět tak , že za atrakce v Legolandu už nebudeme nic platit? A jestli tomu tak není kolik si mám asi tam vyměnit peněz pro 2 osoby? Děkuji Marie

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, vstupenka zahrnuta v ceně obsahuje vstup na 99% všech atrakcí zábavního parku.

Petra Šafářová

Dobrý den,
zakoupila jsem u vás čtyři vouchery do Legolandu. Chceme jet s dětmi. Chtěli bychom si u vás doobjednat odvoz z Pardubic, to se domlouvá dodatečně s cestovkou? Co když budou děti nemocné a nebudeme moci jet? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
doplňkové svozové příplatky a připojištění si můžete přiobjednat u cestovky, ve chvíli, kdy Vám mailem dorazí smlouva (do té vepíšete své další požadavky a následně uhradíte). V příp. nemoci je možné dohodnout přeložení účasti na náhradní termín.

Denisa

Dobrý den, chci se jen zeptat, zda autobus, kterým pojedeme 31.5., má záchod?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
všechny autobusy jedoucí na tento zájezd budou vybaveny funkční toaletou.

Max

300 Kč,– příplatek za svoz z Ostravy je pro jeden směr nebo tam i zpět

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
snížený svozový příplatek z Moravy 300,–Kč/os. je za obousměrnou dopravu, tzn. celkem za cestu tam i zpět.

Kamila

Dobrý den,objednala jsem si u vás zájezd do Legolandu a chci se zeptat,jestli je potřeba si na místĕ koupit Express pass.Bojím se,že budou na atrakce velké čekací fronty.Jaké máte prosím zkušenosti?? Dĕkuji za odpovĕď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem.
Ze zkušenosti víme, že provoz na atrakcích je relativně svižný, a příp. fronty jsou jen několikaminutové. Přikoupit si Express pass sice můžete, ale domníváme se, že to potřeba není.

Zuzka

Dobrý den,
měla bych dotaz ohledně vstupu- celodenní vstup znamená,že již se jednotlivé vstupné na atrakce neplatí? Co znamená voucher na 4 euro? A prosím co znamená obcčerstvení?
Děkuji velice Vencová

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, v ceně máte již celodenní vstupenku zahrnující vstupy na atrakce parku. Voucher na 4 Eur obdrží každý účastník jako bonus, a bude jej moci utratit v parku za občerstvení na různých místech. Můžete si dát celé menu v samoobslužné restauraci (s případným vlastním doplatkem na příp. vyšší cenu jídla), nebo v různých stáncích jídlo standardního rychlého občerstvení (hranolky, párky, nápoje, apod.)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru