Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jarní víkendový výlet do Švýcarska

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Jarka

Dobrý den,
s Boleslavskou cestovkou jsme byli už na třech zájezdech a je to vždy bezvadné.
Tentokrát bych chtěla navštívit Švýcarsko a chci se zeptat, zda by bylo možné zájezd uhradit prostřednictvím benefitu, který mám od zaměstanavatele. Cafeteria Benefity od Sodexo Pass, faktura by byla vystavena na firmu Sodexo. Šlo by to? Děkuji za info. Jarka

Boleslavská cestovka

Dobrý den, fakturu po jejím zaplacení si můžete stáhnout z webu, resp. svého profilu na Slevomatu, nebo je nutné na mail: boleslavskacestovka-svycarsko@seznam.cz napsat požadavek na vystavení FA (s údaji a texty na konkrétní firmu).

Martina

dobrý den,
kde se mohu podívat na autobus/sedadla, když je možnost si dopředu rezervovat i místa. děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v týdnu, kdy se na konkrétní zájezd vyjíždí, se můžete v Boleslavské cestovce dotázat jaký typ busu pojede, a místa si dle vzorového zasedacího pořádku vybrat.

josef navratil

dopravu zajištuje CZAD PRAHA ?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
naše firma dlouhodobě spolupracuje s mnoha dopravci, a není možné už nyní určit zda v dubnu nebo v květnu pojede konkrétní subjekt. Pokud se dotazujete na CZAD Praha, tohoto dopravce využíváme většinou pouze u adventních zájezdů v listopadu a v prosinci.

Kateřina Patočková

Dobrý den, koupila jsem si dvakrát tento zájezd na termín 11.4. – 13.4. Poté jsem ale zjistila, že druhé osobě ten termín nevyhovuje. Lze si to ještě nějak přehodit na ten termín v květnu? Děkuji za odpověď

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
není samozřejmě problém termín následně vyměnit. Až Vám dorazí vouchery, při mailovém nahlašování jejich čísel nám vepište informaci o požadovaném květnovém termínu.

Lucí

Děkuji za odpověď. A plánuje se tedy stejný program,nebo něco jiného?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
ano, nabídka bude totožná.
Do Švýcarska je pro letošek nachystán ještě jeden zcela odlišný zájezd (na období květen a červen), který bude prezentován v příštích týdnech.

Sarka

Dobrý den jaké atrakce lze vidět (máte nějakou brožuru, seznam ?(za cca 30 €/os. – ZURICH CARD na veškerou dopravu a památky v Curychu, vstupné na Rýnské vodopády),platí zde sleva i např .do ZOO nebo Chinagarten na břehu ZH jezera?
Doprava je myšlena asi pro tramvaje případně projížďka malou lodí po jezeře? Musí se CARD koupit předem nebo až na místě? Vstupné na Rýnské vodopády bývalo 1euro , kolik se platí letos? děkuji Šárka

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
podrobné informace k Zurich Card (vč. brožury ke stažení se všemi návštěvními místy) získáte na webu: http://www.zuerich.com/en/Visitor/zuerich-card.html
Cena celodenní karty je 20 Eur nebo 24 CHF, a lze ji zakoupit na několika místech v centru Curychu. Aktuální vstupné na Rýnské vodopády je 5 CHF/os.

Lucí

Dobrý den,ráda bych se zeptala,jestli budou ještě jiné termíny na tento poznávací zájezd? Moc rádi bychom s přítelem jeli,ale ani jeden z těchto termínu to není možné. Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme Vám za projevený zájem. Termíny na tento typ zájezdu by měly být ještě pro letošek nasazeny na konec léta a podzim.

Martina klímová

Dobrý večer, mám dotaz když objednam dnes 2krát tento zájezd mohu ho zaplatit v pondělí…? Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem. Zakoupené vouchery jsou splatné do dvou dnů, nicméně pokud je budete hradit již nejbližší pondělí, neměl by to být problém v časovém kriteriu připsaní platby.

Martina

Budete slevu prodlužovat když nevyprodate vše…???

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
prodlužování nasazené nabídky nelze závazně potvrdit, je ale také možné i její opakování v rámci doprodeje kapacit v příštích měsících.

martina

Dobrý den, do kdy musím zaplatit voucher? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino. Voucher je třeba zaplatit do dvou pracovních dnů.

Pavla H.

Dobrý den, měla bych více dotazů :-),

  1. je ještě volný termín pro 2 osoby 2–4.5.?
  2. je možné mi nachystat dárkový poukaz (ráda bych výlet dala mamincek 60tým narozeninám)?
  3. může si sebou vzít, yorkshira psa (cca 5kg pes), hodný, rád cestuje. 
  4. kde a v kolik by byl nástup v Berouně
  5. pravidelně s Vaší cestovkou cestuji a nabízeli jste nějakou slevovou kartu, je možné i na tento zájezd poskytnout slevu (např. min. rok jsem cestovala Salzburg, letos obj. přes vás 6× Disneyland) jen se ptám :-)?
Moc děkuji za odpověď.
Jinak Vaší cestovku velmi chválím, jsem opravdu spokojená.
Boleslavská cestovka

Dobrý den, reagujeme na Vaše dotazy.

  1. Vámi uváděný květnový termín je k dispozici.
  2. Dárkový poukaz si můžete po zaplacení buď stáhnout přímo z webu Slevomatu, nebo Vám vlastní vystavíme a zašleme mailem.
  3. Pejska malé rasy s mezinárodním očkovacím průkazem si můžete vzít s sebou na zájezd
  4. Nástup v Berouně je na benz.čerpadle OMV u exitu 18 dálnice D5, čas nástupu kolem 21 hod.
  5. Sleva z uvedené ceny již možná není, nicméně nová Zákaznická karta bude nabízet mnoho dalších doplňkových služeb a překvapení pro věrné klienty naší cestovky a Slevomatu.
Blanka

Dobrý den,
kde je, prosím, nástupní místo v ČB?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
nástupní místo v ČB je na parkovišti u autosalonu Peugeot (naproti Výstavišti) v Husově ulici.

Jarek

Dobrý den, svoz z Brna je ze kterého místa?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
svoz z Brna je zajišťován z centra, ze starého bus nádraží u hotelu Grand, ul. Benešova.

Ondřej

Dobrý den,
byla by možná platba i formou faktrury FKSP?

 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
je možné si po zaplacení voucheru stáhnout z webových stránek Slevomatu fakturu na konkrétní platbu určenou na určitou adresu firmy. Nebo je nutné se obrátit s vystavením faktury na Boleslavskou cestovku.

Svobodová

Dobrý den,
dnes ráno jsem zasílala čísla voucherů na uvedený e-mail a zatím mi nic nedošlo… Za jak dlouho chodí e-mail se smlouvou?
 Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za provedený zájem. Administrativní odbavení probíháí následovně. Po došlých číslech voucherů na náš e-mail Vám zašleme potvrzení příjmu tohoto e-mailu (cca do 24 hodin). Nejpozději 1 měsíc před konkrétním termínem zájezdu Vám opět e-mailem dorazí předvyplněná smlouva s dalšími instrukcemi. A poslední e-mail Vám dorazí cca 4 dny před termínem zájezdu s odjezdovými pokyny.

Veronika

Dobrý den,

je potřeba mít s sebou pas? Popřípadě které doklady?

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
přímo cestovní pas nepotřebujete, nicméně je potřeba se vybavit alespoň občanským průkazem.

Gabriela

Dobrý den, píšete o patrovém autobusu. Je možné zarezervovat si místa dole? Nahoře opravdu sedět nechceme.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
děkujeme za projevený zájem. Sezení v autobuse si můžete vždy předem rezervovat do poznámek ve smlouvě, která Vám bude zaslána.

barbora

Dobrý den. Ráda bych se zeptala jestli je nějaká možnost za příplatek vzít sebou čivavu samozřejmě s pasem zvyklou na cesty. Jednou už s vámi cestovala.Děkuji moc za informace.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
pejska malé rasy (bez příplatku) je možné vzít s sebou (nutný mezinárodní očkovací průkaz). V takovém případě Vás posadíme úplně dopředu, nebo v patrovém busu dolů.

Lucka

Dobrý den. Ráda bych se zeptala na těch „9 hodin zážitků“ v Curychu. To budeme mít volno (bez průvodce), nebo tam bude někdo, kdo nás provede městem?
Děkuji

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
po příjezdu do Curychu následuje minim. 1 až 2 hodinová hromadná pěší procházka centrem města s průvodcem. Ten Vás mmj. upozorní na hlavní pamětihodnosti a zajímavá místa ve městě. Po procházce následuje individuální program. Průvodce (a jeho výklad) je Vám taktéž k dispozici u vodopádů a v Kostnici.

Klára B.

Dobrý den,
jakou značkou autobusu jezdíte.
Děkuji za informaci.
S pozdrevem

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
využíváme několik dopravců, a mnoho typů dálkových autobusů, jednopodlažní a patrové, např. značek Vanhool, Setra, Volvo, Neoplan a Ayats. Všechny autobusy jsou vybaveny klimatizací, WC, tónovanými skly, videem, a občerstvením u řidičů.

Gabriela

Dobrý den,
v prvním termínu se přes České Budějovice jede, či nikoliv?
Děkuji za odpověď.

Boleslavská cestovka

Dobrý den,
v obou uvedených termínech se pojede přes České Budějovice.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru