Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Permanentky na jakékoli cvičení pro děti i dospělé

3,7 / 5 Playing Monkey Brno  (mapa) 29 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lenka

Dobrý den, měla bych zájem o kurz Baby Monkey pro děti 12–18m. Píšete, že jej otevřete v případě min. 3 zájemců. Mohu tedy počítat, že jej otevřete? (z diskuze jsem pochopila, že jsem 3.zájemce). A můžete sdělit v kolik hodin v pátky tento kurz bývá?

katka playing monkey

Dobrý den, baby monkey bude otevřeno od příštího pátku a to v 9.30 nebo 10.30. dle dohody s instruktorkou případně posuneme cvičení pro zdravá záda o hodinu později.

Jana

Tak to potřebujeme ještě jednu maminku, která by se přihlásila na cvičení s nejmenšími dětmi :-) Já zatím slevu nezakoupila, neboť o nic jiného zájem nemám.

Katka Playing Monkey

Budeme Vás informovat ihned po skončení akce. Díky za zájem.

Jana Kocickova

Dobry den, my take mame zajem o Baby Monkey – ale dcerka je asi jeste mala – jsou ji ted 4 mesice. a v patek by to byvalo kdy?

Katka Playing Monkey

Baby Monkey cvičí Lenka, fyzioterapeutka, která cvičí i Zdravá záda. Její cvičení toto pololetí bude tedy v pátek v 9.30 a pak případně v 10.30. 4 měsíce je ale opravdu málo. Rádi Vás uvidíme další pololetí, kdy i pro děti bude jistě nějaká zajímavá slevová akce. Děkujeme.

Nada

Dobry den, mela bych zajem o program Baby Monkey, ale nevidim jej v rozvrhu cviceni – kdy se cvici?
Dekuji, Nada

Katka Playing Monkey

Hodina Baby Monkey byla v programu na ukázkových hodinách zařazena na pátek. Díky malému zájmu následně zrušena. Pokud se přihlásí, alespoň tři zájemci, bude znovu obnovena. jak máte staré dítě? díky za dotaz.

katka playing monkey

kurz pro malé děti Baby Monkey bude v příštím týdnu vypsán. kontaktujte nás prosím v případě zájmu na našem e-mailu info@playingmonkey.cz. děkujeme

Jana

Dobrý den,
měla bych zájem o cvičení s dětmi 12–18m. V rozvrhu jsem ale žádné takové cvičení nenašla. Budete teprve vypisovat kurz podle zájmu?
Děkuji za odpověď.

Katka Playing Monkey

Dobrý den, přesně tak. Baby Monkey v rozvrhu bylo zapsáno na ukázkové hodiny, díky malému zájmu bylo momentálně staženo. V případě, že se však přihlásí minimálně 3 zájemci, bude opět zařazeno do programu. Pokud však Vaše dítě chodí, doporučovala bych návštěvu kurzu Little Monkey Jumping v pondělí či středu a instruktorka Petra se s Vámi následně domluví, zda je pro Vaše dítě vhodné, či nikoliv. Ve středu tam máme děti ve věku kolem 15 měsíců. Hodina je sice česko anglická, ale nemyslím, že by to mělo pro Vás být na překážku a ještě si Vaše ratolest naposlouchá angličtinu :) Díky za dotaz.

katka playing monkey

kurz pro malé děti Baby Monkey bude v příštím týdnu vypsán. kontaktujte nás prosím v případě zájmu na našem e-mailu info@playingmonkey.cz. děkujeme

Blanka

Dobrý den, také se připojuji k předchozímu dotazu…a hlavně jsem si všimla, že voucher je platný jen do 9.11.2012??? Znamená to, že do té doby musím vyměnit voucher za permanentku a vklidu ji „vychodit“ nebo musím do 9.11.2012 lekce vyčerpat…což není moc reálné u té na 10 vstupů… bude v pořádku, když děti půjdou jednou na „karate“ a podruhé zkusí „tanečky“? Lektory jsou každou hodinu připraveny na „nováčky“ (tedy lekce na sebe nenavazují…?). Díky za tuto iniciativu.. :) ale musím pochopit, jaká je vaše představa…pra­vidla…:) rozšíříte ještě hodiny? třeba na pátek tam není nic pro děti.
Díky a pěkný den,
 Blanka

Katka Playing Monkey

Dobrý den, jediná řádně navazující lekce je street dance, kde instruktorka chce s dětmi chodit i na soutěže. Do ostatních lekcí se můžete hlásit dle zájmu. Instruktorky jsou zkušené a lekce hravé, takže lektorky jsou na nováčky připraveny. Permanentka je platná do konce roku, do data 9.11. musíte pouze voucher vyměnit za řádnou permanentku Playing Monkey. V případě zájmu budeme hodiny pochopitelně rošiřovat. Naše pravidlo je maximální počet deset děti na hodinu, aby byl prostor se věnovat všem. Děkujeme za dotaz.

Janka

Dobry den,
rozumim tomu dobre, ze z permanentky napr. na 10 vstupu lze vybirat jakoukoliv lekci (treba stridave pro dospele, pro kojence, pro batole, anglictinu apod.)? Jak se na hodiny prihlasuje a jak se hodiny rusi? Da se u Vas zaparkovat pres den? dekuji

Katka Playing Monkey

Ano, deset vstupů lze vybrat na jakoukoliv lekci nabízenou Playing Monkey. Do hodiny se přihlašujete na telefonu 725466655 nebo na e-mailu info@playingmonkey.cz, rušíte stejným způsobem. Zaparkovat přes den lze – zatím jsem vždy našla místo v blízkém okolí, případně lze využít parkoviště naproti bývalému zimnímu stadionu – cca 3 minuty chůze. Děkujeme za dotaz. Playing Monkey

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru