Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalé přirozené zvětšení prsou vlastním tukem

Glamour Aesthetic Clinic Praha - Nové Město  (mapa) 7 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kora

Dobrý den, mám silliconové implantáty, ale moje tělo je zřejmě nesnáší, stále mám problémy a bolesti, přestože jsem kvůli tomu byla již na druhé operaci. Šlo by je vyjmout a místo nich dát vlastní tuk?

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den paní Koro,
bohužel v tomto případě není možné tento zákrok provést.
S pozdravem

Bára

Děkuji za odpověď. Chci se zeptat, viděla jsem na Vašich webových stránkách fotografii „před a po“. Bylo by více takových fotografií, abych si mohla udělat představu?

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den,
některé fotografie jsou uvedeny také v sekci média. V případě zájmu Vám ráda odpovím na zbývající otázky na info@glamourclinic.cz či na tel.602 445 841.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Líba

Dobrý den,před měsícem mi byla odstraněna děloha,vaječníky a vejcovod.Po jak dlouhé době by bylo vhodné tento zákrok absolvovat.Tuk se odsává pouze z jednoho místa nebo i více míst,např.břicho a boky.Zákrok by jsem chtěla podstoupit nejdříve v únoru 2014.Děkuji Jirásková

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den paní Jirásková,
tento zákrok by byl možný učinit jak jste sama zmínila v měsíci únoru. Liposukce je prováděna z problémových oblastí. V případě dalších otázek mne kontaktujte na tel 602 445 841.
S pozdravem

Bára

Dobrý den, mám otázku ohledně „vyjmutí“ tuku z problematických partií a „vložení“ do prsou. Předpokládám, že tělo si bude beztak tuk postupně vracet tam, odkud přišel. Za jak dlouho tento proces nastane?

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den paní Báro,
v případě zákroku zvětšení prsou vlastním tukem je v prvé řadě provedena liposukce, při které pan doktor odstraní tuk z problémových částí. Následně se tuk obohatí o vlastní kmenové buňky a aplikuje do prsou. Tento výsledek je trvalý. Bližší informace lze naleznout na našich internetových stránkách http://glamourclinic.cz/zvetseni-prsou-vlastnim-tukem či Vám ráda odpovím na zbylé dotazy na tel. 602 445 841.
S pozdravem

Misha

Mám opačný problém, silnější stehna, hýždě a už i bříško. Lze provést liposukce veškerého možného přebytečného tuku (když už se dělá) a popřípadě všechen tuk nepoužít jako výplň prsou?

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den,

ano pan doktor v prvním kroku provede liposukci problematických oblastí a následně se použije část tohoto tuku, obohaceného o vlastní kmenové buňky, které jsou aplikovány do prsou.

S pozdravem

Hana

Dobry den, prosim o informaci, zda je zakrok vhodny, pokud mam fibroadenom. Dekuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den,

po konzultaci s panem doktorem již víte, že jste vhodná pro tento zákrok. V případě dalších otázek mne kontaktujte na tel. 602 445 841.

S pozdravem

nurik

Dobry den,

je nutne dodrzet nejakou lhutu pred zakrokem po skonceni kojeni? pokud vim tak tvorba mleka odezniva i mesice po odstaveni ditete. dekuju.

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den,
ne nejste omezena žádnou lhůtou. Bližší informace lze získat na našich internetových stránkách www.glamourclinic.cz

S pozdravem a přáním pěkného dne

Evar

Dobrý den, je mi 50 uvažovala jsem o remodelaci prsou, ale bojím se jizev. Věkem a po dětech mám prsa povislá, tak se chci zeptat, zda je tato metoda vhodným řešení. Zároveň by mně potěšilo trochu tuku ubrat na břiše, kde se o to už déle snažím různými zmražovacími metodami, ale bez úspoěchu. Četla jsem, že tuk nerušen zmražováním, není vhodný k tomuto zpracování. Co je na tom pravdy? Děkuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den,
plastická operace zvětšení prsou vlastním tukem Vás nejen zbaví tuku v problémových partiích, ale zároveň vyřeší výše zmíněný problém. V případě liposukce přístrojem Body Jet se nemusíte obávat o jakékoliv jizvy. V případě dalších otázek mne prosím kontaktujte na tel. 602 445 841 či lze navštívit naše internetové stránky, kde naleznete velké množství informací o tomto zákroku – http://glamourclinic.cz/zvetseni-prsou-vlastnim-tukem .
S pozdravem

verca

Dobrý den
mám povislá a asymetrická prsa.Dokáže zákrok vyřešit i tento problém?
 Děkuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den,
plastická operace zvětšení prsou vlastním tukem Vás nejez zbaví tuku v problémových partiích, ale zároveň vyřeší výše zmíněný problém. V případě dalších otázek mne prosím kontaktujte na tel. 602 445 841 či lze navštívit naše internetové stránky http://glamourclinic.cz/zvetseni-prsou-vlastnim-tukem .

S pozdravem

Zlatica Hortová

Dobrý den,

jak by vypadal splátkový kalendář? V jakých částkách a na jak dlouho? Děkuji!

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den paní Hortová,

splátkový kalendář je zcela individuální a proto, bych Vám doporučila objednat se u nás na klinice, kde s Vámi probereme veškeré varianty.

S pozdravem a přáním pěkného den

Pája

Dobrý den, co když se po zakoupení voucheru a informační schůzce ukáže, že pro mě tento zákrok není možný (nedostatek tuku) vrátí se mi rezervační poplatek v hodnotě 10 000 kč?
 Děkuji

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den,

pokud pan doktor při konzultaci shledá, že tento druh operace není pro Vás vhodný, bude tato částka vrácena a doplatek ve výši 49 000,– Kč nebude následně účtován. Pokud však máte obavy kontaktujte mne na tel. 602 445 841 a odpovím Vám na veškeré otázky.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Eva

Dobrý den, a co když se ukáže po první konzultaci, že pro mě operace není vhodná? Např. že mám málo vlastního tuku?
Přijdu o 10 000 Kč?

Glamour Aesthetic Clinic

Dobrý den paní Evo,

pokud pan doktor při konzultaci shledá, že tento druh operace není pro Vás vhodný, bude tato částka vrácena a doplatek ve výši 49 000,– Kč nebude následně účtován.

S pozdravem a přáním pěkného dne

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru