Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Luxusní bělení zubů bez peroxidu – okamžitý účinek

3,2 / 5 Centrum bělení zubů Ostrava Ostrava  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tomáš

Dobrý den,
rád bych se zeptal, v čem se liší bělení od konkurenční:
http://www.fajnslevy.cz/sleva/4911-bezbolestne-beleni-zubu/
Zda-li pouze v délce ošetření, či i výsledném efektu. Cenový rozdíl je patrný. Děkuji za odpověď.

QMI centrum bělení zubů

Dobrý den, pokud to z inzerátu dobře chápu, jedná se o jeden nános gelu (o jeho složení nic nepíšou, tedy nemůžu říct, v čem je rozdíl) na dobu 20 – 30 minut. Jedná se tedy o 1 bělící proceduru, kterou doporučují opakovat. U nás absolvujete za cenu 1990,– 3 bělící procedury za sebou, tedy 3 nové vrstvy gelu. Na gel nemá cenu svítit déle než 15 minut, jeho účinnost to pak již nezvýší a je potřeba nanést nový gel. 3 procedury za sebou přinášejí lepší efekt, jehož výsledek je dlouhodobý. Ve zkratce se dá říci, že my nabízíme kompletní proceduru, která Vás stojí pouze hodinu Vašeho času bez nutnosti opakované návštěvy. Garantujeme vybělení až o 4 až 8 odstínů. Doufám, že je to srozumitelné.

Libuse Jureckova

Dobry den, prosim o informaci, zda je tato forma beleni vhodna i pro zajemce se zubnim implantatem a pro pacienty s kompozitovymi plombami na krcich (tj. zda se vybeli i tyto casti zubu). Predem dekuji. LJ

QMI centrum bělení zubů

Dobrý den, implantáty ani kompozitní plomby nejsou překážkou. Umělá náhrada zubu se samozřejmě nevybělí, ale její barva se lehce oživí. Velmi záleží na tom, kde plomby a implantáty v ústech máte, zda v estetické zóně, která je vidět, když se usmíváte nebo mimo ni. Nejlépe by asi bylo nám zavolat a probrat to minimálně telefonicky, popřípadě se dohodnout na konzultaci.

Marie

Dobrý den,
mám v jedničce již spoustu let vytržen nerv, takže je mrtvá a lehce tmavší. Nebude mít po bělení jiný odstín než ostatní zuby, tzn. nezvýrazní se rozdíl?
Děkuji.

QMI centrum bělení zubů

Dobrý den, na mrtvé zuby bělení účinky nemá. Mrtvý zub se dá vybělit tzv. vnitřním bělením u Vašeho stomatologa. Již jsme ale několik zákazníků s mrtvými zuby měli a v jejich případě došlo k oživení barvy mrtvého zubu, a tedy rozdíl oproti ostatním zubům nebyl problém.

Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co by se stalo v případě, že by výsledný efekt byl jen nepatrný?

QMI centrum bělení zubů

Dobrý den, výsledek je vždy patrný. Před i po bělení Vám pomocí vzorníku barev ukážeme jaká je Vaše barva zubů a tak můžete sama vyhodnotit, jaký byl efekt. Naši zákaznící jsou opravdu v 99% velmi spokojeni. Garantujeme 4 až o dostínů rozdíl oproti původní barvě zubů.

martin

Dobry den, pisete setrne a bez peroxidu, ale neni nahodou belici slozka peroxoboritan sodny, tedy take peroxid pouzivany v tabletach do mycek nadobi atd?

QMI centrum bělení zubů

Účinnou látkou je sodium perborát monohydrát 0,16%. Používá se jak k vnějšímu tak k vnitřnímu bělení zubů a má jistě i další využití, např. co je nám známo na ochranu kontaktních čoček. My provádíme vnější bělení zubů, vnitřní bělení zubů je specializovaný stomatologický výkon.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru