Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 vstupů do bazénu se saunou a whirlpoolem nebo 10× bazén a 5× badminton

SK Motorlet Praha Praha - Radlice  (mapa) 1 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika

Dobrý den,

je možné vystavit fakturu na firmu? Děkuji.

Denisa

Dobrý den, požadujete, aby návštěvník měl plavky a ne šortky, bermudy či kraťasy?

SK Motorlet Praha

Dobrý den, návštěvník může mít i delší plavky.

martin

Dobrý den, nikde jsem nenašel podrobnosti ohledně sauny. Je finská, je společná, naleznu někde na Vašich stránkách, že je v provozu apod. děkuji.

SK Motorlet Praha

Dobry den, jedna se o suchou finskou saunu vzdy pro cca 7 lidi, je umistena kazda ve sprse- panske a damske, mejedna se tedy o saunu spolecnou a otevrena je v provozni dobu bazenu

Vlasta

Dobrý den, kolikrát za 90 minut v bazénu, můžu navštívt saunu?

SK Motorlet Praha

Dobry den, saunu muzete navstivit kolikrat chcete behem te doby 90minut vcetne prevleceni, jsou umisteny v panske a damske sprse kazda zvlast a do sauny se neobjednava.

Roman Prihara

Dobrý den,
lze v rámci voucheru využivat i whirpool ? nebo se platí zvlášt? Lze z této slevomatové ceny ještě odečíst slevu 10% za KPZ.
 děkuji

SK Motorlet Praha

Whirlpool je v ramci vstupu na bazen stejne jako sauny.
Dalsi poskytnuti slevy jiz neni mozne.

Roman Prihara

Dobrý den,
je možný vstup do bazénu s ročním dítetem?
 děkuji

SK Motorlet Praha

Dobry den, pokud ma specialni plenkove kalhotky do vody tak neni problem. Do 100cm je vstup zdarma.

Lucie Rábková

Dobrý den,

dá se prosím nějakým způsobem ve stejný den využít permanentka pro muže i pro ženu na vstup do bazénu, když jsou oddělené vstupy přes šatnu? Dá se například na recepci domluvit vypsání dvou permanentek rozdělených na 5 a 5 vstupů? Děkuji za odpověď

SK Motorlet Praha

Dobry den, jak jsem jiz informovala neni problem zaskrtnout na permanentce vice vstupu podle toho kolik lidi prijde, a to zda to jsou muzi ci zeny nevadi, satny jsou propojene a lazenske staci informovat, ze je druhy opacneho pohlavi vedle.
Voucher nelze vypsat na dve permanentky.

Eva F.

Dobry den,
platnost permanentky je do 20.12.2013, nebo se jedna pouze o platnost voucheru, tedy ze permanentka bude platna napr. pul roku.

Dekuji.

SK Motorlet Praha

Ne je to opravdu platnost permanentky, voucher vymenite pri prvni navsteve, ale platnost a moznost vychodit vstupy je do 20.12.2013.

SK Motorlet Praha

Na nasich webovych strankach www.sk-motorlet.cz je provoz whirlpoolu oznamen.
Provoz whirlpoolu neni pouze v rannich hodinach (pondeli, streda a ctvrtek 6–8hodin).
Zdrazeni vstupneho nebylo zpusobeno vybudovanim whirlpoolu, ale bohuzel reakci na zvysujici se provozni naklady (cena vody, elektricke energie a plynu). Posledni zdrazeni bylo v roce 2009.

Hanz

Dobry den,
bylo by dobre, aby SK Motorlet uvedl i provozni dobu Whirlpoolu. To aby zakaznici Slevomatu nebyli zklamani. Chodim tam jiz deset let, loni zdrazili permanentky kvuli novemu whirlpoolu, ale v rannich hodinach je „technologicka prestavka.“

Lenka

Dobrý den, za osobu/1 vstup se počítá i dítě? Když půjde dospělý s dítětem, odečtou se z voucheru 2 vstupy? Děkuji.

SK Motorlet Praha

Dobry den, dite do 100cm v nasem bazenu neplati a platici dite je tedy od 101cm do 140cm, dale pak jiz student, pokud mu nekoupite vlastni vstupenku muze se zaskrtnout vstup z permanentky ( ktera bude pri prvnim vstupu vymenena za voucher). Urcite to vyjde levneji.

Jitka

Dobrý den, jsou obě pernamentky úplně stejné a u druhé je navíc ten badminton?
A bazen je pro jednoho nebo pro dva?

SK Motorlet Praha

Dobry den, obe permanentky jsou co se tyka bazenu stejne (90 minut, prenosna -muze ji vyuzit i najednou vice lidi) a u te druhe je navic 5 vstupu ( 5× kurt pro 2–4hrace) na badminton

Karol

Pokud může jednu permanentku využít i více osob, může je využít více osob i v jeden den. Např: že pozvu dvě kamarádky se mnou a tím nám odečtete dohromady 3 vstupy ? Děkuji.

SK Motorlet Praha

Presne tak, muze najednou prijit i 10 lidi, ktere pozvete…

Eva Klausová

Dobrý den, u varianty s možností využití kurtu však není doba, po jakou mohu využít bazén, prosím o informaci, děkuji Eva

SK Motorlet Praha

Bazen je vzdy na 90 minut vcetne prevleceni – je jedno zda ho vyuzijete na permanentku jenom bazenovou nebo na tu s badmintonem

Andrea

Dobrý den,
badmintonový kurt mohou využít až 4 hráči přičemž jen jeden z nich bude mít tuto permanentku? Nebo všichni přítomní ji musejí mít?
 Děkuji

SK Motorlet Praha

Dobry den, po zaskrtnuti jednoho policka na permanentni karte muzete vyuzit jeden kurt pro 2–4 hrace, takze Vam staci pouze jedna permanentka.

Michal Coufal

Dobrý den. Prosím píše se na pernamentku cena tedy 599.-Kč? Chci pernamentku daravat jako dárek. Děkuji za odpověď.

SK Motorlet Praha

Dobry den, domluvte se s recepcni pri vyplnovani permanentky, myslim, ze to nebude problem, pokud cenu nechcete mit uvedenou.

Hana Úředníčková

Dobrý den,
dívala jsem se, že počet voucherů je limitován 1500, badminton se dá hrát jen o víkendu – nemůže se stát, že do konce platnosti voucheru budu mít problém využít vstupy na badminton? A na jak dlouho je vstup do bazénu v případě kombinace s badmintonem? Jinak se mi nabídka moc líbí. Děkuji

SK Motorlet Praha

Dobry den, vstup na bazen je vzdy na 90 minut a vstup na badminton je na 60 minut. Nemyslim, ze by byl problem vstupy na badminton vycerpat, vstupu je pouze 5 a na hale jsou k dispozici 4 kurty. Muzete take napr.vyuzit v jeden den 1kurt na 2hodiny a budou Vam odecteny 2vstupy nebo vyuzit najednou 2kurty pokud prijdete s detmi ci kamarady. Dekujeme za pochvalu.

Monika

Dobrý den, provozní doba sauny je shodná s provozní dobou bazénu? Děkuji

SK Motorlet Praha

Dobry den, sauna je otevrena v provozni dobu bazenu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru