Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

349 Kč za luxusní služby salonu Jarky Čechové v hodnotě 1000 Kč. Profesionální kadeřnictví, pedikúra i manikúra se slevou 65 %.

4,0 / 5 Jaroslava Čechová Praha - Nové Město  (mapa) 987 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Aneta

Dobrý den potřebovala bych pouze dobarvit odrosty mám dlouhé vlasy kolik potřebuju voucheru?

Anna

Dobrý den, omlouvám se za opakování dotazu, ale pro jistotu: mám vlasy kousek nad ramena světle hnědé barvy a chtěla bych sestříhat nakrátko plus odbarvit na blond (takovou tu platinovou), toť vše – stačí dva vouchery? Případně kolik bych doplácela? Děkuju moc a těším se na vás!

TEREZA

Dobrý den,chtěla bych se zeptat když mám vlasy do půli zad a chtěla bych střih a na horní část vlasů melír, kolik voucherů bych si měla koupit? Děkuji za odpověď

Káťa

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik voucherů potřebuji jen na střihání+pros­třihání vlasů dlouhých do půli zad? děkuji

Klára

Dobrý den,
omlouvám se, zda již dotaz padl, ale je jich tu velké množství, takže se zeptám přímo bez čtení.

Mám dlouhé vlasy (pod lopatky), chtěla bych menší změnu, jednalo by se nejspíš jen o prostříhaní, protože si chci nechat dlouhé vlasy nadále. Uvažuji i o melíru, ale nejsem si jistá.
Jak byste odhadli cenu, případnou koupi voucherů. Koukala jsem na Váš ceník, ale tím, že bych chtěla jen vlasy prostříhat, tak mi přijde 1000Kč docela hodně.

Děkuji za odpověď,

 Klára

Nikola

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, pokud bychom šli na stříhání celá rodina (2× dětský střih, 1× pánský střih, 1× dámský střih+barvení) budou nám stačit 4 vouchery? Díky za info. S pozdravem Nikola

Gaba

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda střih od Master kadeřníka stojí více než od Juniora nebo zda máte ceny jednotné.
 Děkuji

Ela

Dobrý den! Ráda bych věděla, jestli můžeme např.3vouchery využít narůzné služby 3 osoby s tím, že bychom čerpaly ze 3000Kč (např. 2×manikůra, 2×pedikůra, 2×kadeřník (1× pro dítě, 1× pro dospělého). A jestli musíme přijít najednou nebo jestli se bude cena odečítat z celk. hodnoty voucheru

Gabra

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, když jsme mimopražské a objednáme se sestrou na sobotu, vezmete nás obě najednou vč. poradenství nebo postupně ?
A kolik času bychom asi potřebovali na středně dlouhé vlasy – střih/barva?
Děkuji.

Eva

Dobrý den,

chtěla bych zkrátit dlouhé vlasy a barvu (či melír) Kolik V. mám koupit? Děkuji

Pavla

Dobrý den,
ráda bych se zeptala,co všechno obsahuje pedikúra (zábaly, lázně, peeling..) a jestli je možné 1 voucher rozdělit na dvakrát a popřípadě doplatit zbytek?
Moc děkuji a hezký den.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Pavlo, základ pedikúry je: lázeň s Rochovou solí, úprava plosek nohou, nehtů (bez lakování a masáž, když budete chtít i peeling, parafín či lakování, jde cena aurtomaticky nahoru. A 1 voucher můžete využít na 2×, ale budete si určitě připlácet.

Petra

Dobrý den,

mám vlasy na ramena a ráda bych melír a sestřih, nechala bych si poradit. Uvažuji o kratších vlasech. Budou mi stačit 2 vouchery? Děkuji moc.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Petro, na tuto otázku jsme již několikrát odpovídali. Určitě Vám budou 2 vouchery stačit je možné, že jen něco málo doplatíte. :)

Martina

Dobrý den, mám dlouhé vlasy a uvažuji o trvalé. V ceně trvalé je započítáno zastřihnutí konečků, nebo k tomu musím připočítat i cenu za střih? Jaký druh tvalé používáte, prosím? Je to ta, která se časem trochu vymývá? Kolik voucherů by mi na to mělo stačit? Moc Vám děkuji za odpověď a přeji hezký den!

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Martino, trvalou děláme ale nevíme jaké máte vlasy například kvalitou i dýlka je důležitá. Pokud jsou vlasy příliš dlouhé tak není ani takový efekt jako při vlasech kratších. Za poslední dva roky jsme dělali trvalou pouze jednou. Jelikož není tak žádaná tak ani přípravky nejsou inovované tudíž vlasy poškozuje a nezachovají si svou kvalitu. Vlasy nejsou lesklé a hladké naopak jsou krepaté a matné. Opravdu si myslíme že by to pro Vaše vlasy nebylo vhodné.

Martina

Děkuji za radu, dám na Vaše doporučení a zůstanu jen u stříhání :-)

Linda

Dobrý den, chci se zeptat, kolik potřebuji voucherů na barvu a střih – vlasy mám přibližně pod prsa. Děkuji

salon Jarky Čechové

Dodrý den paní Lindo, budou Vám stačit 2 vouchery jen je možné že si něco doplatíte.

lenka

dobrý den, rada bych se zeptala, mam vlasy na ramena, mozna trosku pod, chtela strih, barvu a promelirovani, staci mi 2 kupony? diky moc

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Lenko, 2 vouchery Vám budou stačit jen je možné že něco málo doplatíte. :)

Kateřina

Dobrý večer,
mohu předpokládat, že Dámské barvení komplet – dlouhé vlasy obsahuje vedle stříhání, foukání, barvy i možnost konzultace s kadeřnicí? Vlasy mám přibližně do pasu, vejdou se i tyto do kategorie dlouhé vlasy nebo je nutné přikoupit voucher? Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Kateřino, ano obsahuje i konzultaci s kadeřníkem vše je v ceně. Do té karegorie se vejdete. :)

Tereza

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat „Dámský střih – dlouhé vlasy“ obsahuje stříhání, foukání a styling? Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Terezo, ano to vše střih obsahuje.

Katka

Pardon, jsem se přepsala: mytí, barva, melír, foukaná a žehlení. Děkuji

salon Jarky Čechové

V pořádku :)

Katka

Dobrý den, mám také dotaz ohledně počtu kuponů, chápu správně, že v případě barva+melír-středně dlouhé vlasy za 2150 kč potřebuji 2 kupony a 150 kč doplatím? A v tomto ukonu je mytí, barva, přeliv, foukaná a žehlení? Mám vlnité vlasy. Děkuji za odpověď

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Katko, ano vše je zahrnuto v ceně. Záleží na délce vlasů doplatíte 150kč nebo 250kč.

Bara

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda platí ve stříhání polodlouhých vlasů 920 kč, zda je v ceně i mytí a konečné foukání, abych nešla z kadeřnictví s moukrou klavou :-) nebo je to pouze stříhání na sucho? Poradenství je doufám samozřejmostí :-). Měl by mi stačit jeden voucher ano?

 Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Báro, ano vše je v ceně a s mokrou hlavou neodejdete (pokud si to nebudete přát :)) Poradenství je vždy v ceně. A jeden voucher Vám stačit bude.

Martina

Dobrý večer,
mám vlasy dlouhé nad ramena. Chtěla bych ostříhat a melír. Přítel bude chtít také ostříhat strojkem. Kolik potřebujeme voucherů? Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Martino, bude lepší když si zakoupíte 3 vouchery.

Violeta

Děkuji moc za rychlou odpověď, šlo by mi právě o stříhání ještě v dubnu, vůbec by nevadilo ve večerních hodinách. Když mám dlouhé vlasy a budu je chtít sestříhat nad ramena a vyfoukat, bude mi stačit jeden voucher?? Moc děkuji za odpověď.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Violeto, určitě to ještě v dubnu stihnem nejlépe když zavoláte a domluvíme se. Ano 1 voucher Vám stačit bude možná doplatíte do 100kč. :)

Natalia

Dobry den, chci se zeptat jestli tuto nabidku muzu vyuzit I na keratinove narovnani vlasu? Mam vlasy do ramen takze bych potrebovala 5 kuponu? Dekuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Natalie, ne na keratinové narovnání vlasů se vouchery navstahují.

Verča

Dobrý den, cena mití a kondicioneru je v ceně foukané?

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Verčo, ano vše je v ceně. :)

Květka

Tak jak je to tedy s objednavkami,kdyz bych chtela koncem dubna? Pan Aleš psal, že je plno do konce května???

salon Jarky Čechové

Objednávky do konce dubna jsou samozřejmě možné ke classik a junior kadeřníkum bohužel k master je dlouhá čekací doba.

Martina

Dobrý den,
co vše spadá do doplnění gelových nehtů? Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Martino, gelové nehty u nás už bohužel neděláme.

Eva

no moment, me jste o par prispevku vyse potvrdili, ze nehtovou modelaz delate. A v ceniku na webu mate i gelovou modelaz. Jak to tedy je?

Ales

z master kaderniku se nemuzu objednat k zadnemu (volal jsem tam). Jedna pani ma materskou, pan odchazi za 3 dny, 3. pani ma plno do konce kvetna…

salon Jarky Čechové

Dobrý den, bohužel to že Petra odešla na rizikové těhotenství neovlivníme ani to že někdo má plno a někdo odchází. Máte možnost dalších čtyř velice šikovných kadeřníků který už mají i svojí spokojenou klientelu.

Violeta

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je u vás čekací doba objednání? Vzhledem k tomu, že jistě spousta zákazníků využije akční voucher? Děkuji předem za odpověď.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Violeto, ano plní se to rychle zatim je možné objednání za čtrnácti dní, ale pokud si zavoláte naký termín se pokusíme najít.

Dave

Dobrý den,

chtěl bych koupit přítelkyni k svátku vouchery na kadeřnické služby. Chci se jenom zeptat na službu?Dámské barvení komplet – dlouhé vlasy za 2050Kč. Obsahuje tato služba i stříhání? Pokud ne kolik bych měl asi koupit voucheru na vlasy délky k lopatkám + barva a vyfoukání. Moc tomu nerozumím tak se raději poradím aby nemusela nic doplácet.
Děkuji moc moc za odpověď

salon Jarky Čechové

Dobrý den, ano obsahuje komplet úpravu vlasů tedy i střih. Budou Vám stačit 2 vouchery plus asi do 100kč doplatí.

Lucka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat kolik by mě stál blond melír na dlouhé sestříhané vlasy kousek pod ramena, foukaná, střih.
Předem díky za odpověď a přeju hezký den :)

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Lucko, 2 vouchery stačí a doplatíte asi tak do 100kč. Hezký den :)

Květka

Dobrý den, chtěla bych obarvit odrosty (na blond), mam vlasy pod uši a zastřihnout konečky a maminka melir a taktez zastrihnout konečky. budou nam stačit každe 1 x voucher? Diky

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Květo, je lepší když budete mít na barvu a střih každá 2 vouchery.

Denisa

Dobry den, mam mikado kousek nad ramena, kdybych chtela myti, strih a foukani, bude mi stacit 1 voucher? Děkuji za odpověď.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Deniso, ano 1 voucher Vám stačí.

Jana Jarešová

Dobrý den, mám vlasy střižené na mikádo,chtěla bych upravit účes + barvu a promelírovat. Kolik budu potřebovat voucherů. Děkuji za odpověď. Jana

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Jano, 2 vouchery by Vám měli stačit nanejvíš něco málo doplatíte.

Hanka

Dobrý den, má vlasy lehce pod ramena a melír blond + hnědé proužky a chtěla bych přebarvit na hnědou + střih. Budou mi stačit 2 vouchery?

salon Jarky Čechové

Dopbrý den paní Hanko, ano 2 vouchery Vám budou stačit.

Michaela

Dobrý den,
mám vlnité vlasy lehce pod ramena a dlouho nevím, co s nimi (osobně si myslím, že žádný střih na nich nevynikne). Ráda bych si tedy nechala poradit, zda je vůbec nějaka změna možná. Popř si nechala dát melír na odrosty. Mám v tomto případě vzít vouchery 3?
Dekuji a přeji hezký den

Michaela

Ještě bych chtěla dodat, že vlasů mám hodně málo :)

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Michaelo, budou Vám stačit 2 vouchery jen je možné že něco málo doplatíte. Určitě Vám radi poradíme až příjdete a uvidíme jaký tip vlasů máte. :)

Gábina

Dobrý den!
Zajímalo by mě, zda mi stačí 1 voucher na francouzskou manikůru a pedikůru. Děkuji za odpověď

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Gábino, stačit Vám bude akorát doplatíte asi tak 160kč.

Lucka

Dobrý den, měla bych zájem o ostříhání dlouhých vlasů na polodlouhé. Bude mi tedy stačit 1 voucher, s tím, že doplácet budu pouze 30Kč? Díky

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Lucko, ano přesně tak.

Andrea

Dobrý den,
mám dlouhé vlasy, do poloviny zad a potřebovala bych melír jen horních vlasů + ostříhat. Kolik na to budu potřebovat kupónů? Děkuji za odpověď.


salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Andreo, budou Vám stačit 2 vouchery, je možné že doplatíte do 100kč.

Silvia

Dobry den, mam stredne dlhe vlasy. Chcela by som ostrihat konceky a preliv (kvoli lesku). Budu mi prosim stacit 2 kupony? Dakujem

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Silvie, určitě vám budou stacit dva kupony.

Petra

Dobrý den, mám docela husté, středně dlouhé vlasy, chtěla bych jen ostříhat, ale nevím jak, takže bych chtěla i poradit, kolik budu potřebovat voucherů? Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Petro, bude Vám stačit jeden voucher a rádi vám poradíme se střihem.

Katka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,kolik voucherů si mám zakoupit na opravu melíru-včetně pár hnědých proužků.
Středně dlouhé vlasy.A ještě jak dlouho se čeká?
Děkuji za odpověď.
 Katka

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Katko, na opravu melíru a pár hnědých proužků budete potřebovat 2 vouchery, popřípadě by jste si doplatila do 100kč. Čekací lhůta je po telefonické domluvě.

Dana

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik voucherů budu potřebovat na zastřižení konečků, trvalou bez foukání. Děkuji za odpověď.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Dano, budete potřebovat nejméně 2 vochery.

Marta

Dobrý den, koukala jsem na Vašich stránkách, že děláte i proměny. Je možno vouchery použít i na tuto službu? Nenašla jsem ji v ceníku. Eventuelně kolik voucherů bych potřebovala, kdyby to šlo. děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Marto, nikoli vouchry se vztahují pouze na vlasy, manikůru a pedikůru.

Karolína

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, kolik bych potřebovala voucherů na svatební účes včetně zkoušky a s příjezdem kadeřnice ke mně domů, a potažmo, zda lze vouchery uplatnit i na svatební líčení. Děkuji za odpověď.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Karolíno, na svatební účes i ze zkouškou budete potřebovat 2 vouchery pouze v salonu. Líčení se na vouchery nevztahuje jelikož tyto služby neposkytujeme, ale dá se zařídit vizážistka. Přejeme Vám hodně štěstí

Pavla

Dobrý den,
je možné se s vouchery ze Slevomatu objednat k jakémukoliv kadeřníkovi salónu?
 Díky.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Pavlo, ano pokud se schodnem na termínu tak k jakémukoliv kadeřníkovi.

Ales

z master kaderniku se nemuzete objednat k zadnemu. Jedna pani ma materskou, pan odchazi za 3 dny, 3. pani ma plno do konce kvetna…

Eva

Dobrý den, vztahují se vouchery i na nehtovou modeláž? Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Evo, ano vztahuje. :)

Lenka

Dobrý den,

mám dlouhé vlasy, dlouhodobě barvené na černo. Ráda bych změnila barvu na středně hnědou, a chci se zeptat, kolik by na tuto změnu bylo potřeba koupit voucherů. Díky moc :-)

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Lenko, budete potřebovat nejméně 7 voucheru a nezaručujem že výsledek bude podle přání. Doporučujeme postupně zesvětlovat a šetrnější cestou se dopracovat ke středně hnědé. Následné poškození u dlouhých vlasů z odbarvování by mohlo být trvalé a velmi znatelné

Nikol

Dobrý den,
mám dlouhé vlasy a chtěla bych pouze ostříhat, stačí mi 1 voucher nebo už musím mít dva??
 Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Nikolo, ano 1 voucher Vám bude stačit.

Nikol

Všimla jsem si také, že děláte barvení french contrast, tak by mě zajímalo kolik voucherů bych potřebovala. Moc děkuji za odpověď.

Petra

V salonu pani Jarky jsem byla uz nekolikrat, dokonce primo v jeji peci a mohu jenom doporucit! Nikde jsem neodchazela tak spokojena :)

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Petro, děkujeme. :)

Radka

Dobrý den,
co přesně je obsaženo v balíčku: „Barva + melír – středně dlouhé vlasy“ podle ceníku za 2 150,–?
 Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Radko, v tomto balíčku je obsaženo barva, melír,střih a konečná úprava vlasů.

Jana Z.

Dobrý den, platí voucher i na společenský účes? Pokud ano, kolik kupónů bych si měla zakoupit, když mám dlouhé vlasy? Děkuji a přeji pěkný den

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Jano, záleží na náročnosti účesu, ale měl by Vám stačit 1 voucher.

Peta

Dobrý den,

chtěla bych se Vás zeptat, zda bude při objednání k Vám potřeba zmínit, že jde o akci Slevomatu.

Děkuji a hezký den :-)

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Peto, ano je to lepší pro rezervaci termínu. Hezký den :)

Lucie

Dobrý den, mám také dotaz ohledně kusů voucherů :-).
Mam krátké vlasy, potřebovala bych je ostříhat, nabarvit a do delší ofiny udelat melír. Kolik voucherů si mám zakoupit? děkuji moc a přeji pěkný den

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Lucie, 2 vouchery Vám stačí. Taky přejeme hezký den :)

Katka

Dobrý den, mám zájem o melír, mám delší mikádo. Kolik voucherů je třeba? A zahrnují vouchery i úpravu (vyfoukání)?
Děkuji za odpověď.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Katko, na delší mikádo (po ramena)Vám budou stačit 2 vouchery ano vše je v ceně zahrnuto.

Market

Dobry den, kolik budu potrebovat voucheru na preliv. nechavam si ho davat jen na max 10 cm od hlavy, konce si nebarvim. Predem dekuji za odpoved.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Markét, záléží na délce vlasů a vymytí odstínu v konečkách. Obvykle se přeliv dává i do konečků pro lesk a uhlazení vlasů. Ale 2 vouchery by Vám měli stačit.

Market

Na Vasich strankach vidim, ze mate barvu na dlouhe vlasy za 2050,– (ja myslim ze mam stejne spise delsi mikado) ale i kdyby tak by to znamenalo, ze mi urcite staci 2vouchery a popripade 50,– doplatim.Nebo se pletu?dekuji.

Markéta

X-Tenso
nevím co to znamená pojem x-tenso,děkuji za vysvětlení

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Markéto, X-Tenso je uhlazující krém pro dlouhodobě snadnou úpravu vlasu. Vlasy narovná a redukuje objem.

alhru

Dobrý den, přítelkyně má středně dlouhé vlasy a ráda by barvu, střih popřípadě melír. Kolik mám pro ni koupit prosím voucherů?

salon Jarky Čechové

Dobrý den, pokud bude chtít i melír je lepší zakoupi 3 vouchery.

Lucie

Dobré ráno,
možná jsem to přehlédla, ale do kdy je voucher platný?
Děkuji.

Markéta

od 13. 4. 2011 do 31. 10. 2011
našla jsem to hodně vpravo :-))

Soňa

Dobrý den, kolik voucherů je zapotřebí pro dámský střih krátkých vlasů bez barvy?
 Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Soňo, stačí Vám 1 voucher.

Natálie

Dobrý den,

mám vlasy nad ramena. Ráda bych se k vám objednala na melír. Dva vouchery by mi myslím měli stačit. Pro jistotu se ptám zda-li je v ceně i poradenství, střih a konečná úprava vlasů.
 Děkuji

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Natalie, ano 2 vouchery Vám stačit budou. V ceně je poradenství, střih i konečná úprava vlasů.

Petra.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, ráda bych sestře koupila voucher jako dárek k narozeninám, ale aby nic nedoplácela. Má delší vlasy a ráda by melír jen na odrosty, mám koupit dva vouchery bude to stačit? moc děkuji za info.

salon Jarky Čechové

Dobrý den paní Petro, na středně dlouhé vlasy (délka kousek pod ramena) budou vaší sestře stačit 2 vouchry. Pokud jsou vlasy delší doporučuji zakoupit 3.

Květka

Dobrý den, chtěla bych obarvit odrosty na blond a jemne pristrihnout konecky a maminka melir a taktez konecky. Budou nam kazde stacit 1 x voucher? DIky

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru