Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Řidičský průkaz sk. B nebo kondiční jízdy

4,4 / 5 Autoškola Student Praha - Nové Město  (mapa) 94 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Ondřej

999,– + cena kurzu 5900,–, to je cca 7000,–, což je standardní cena kurzu v autoškole? V čem je tedy výhoda zakoupení nějakého voucheru?

Luna

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda můžu koupit tento voucher a přihlásit se do Vaší autoškoly, přestože mi bude 18 let až v lednu?

Petr Dvořák

Dobrý den,
chtěl bych se informovat, zda v případě varianty 5 kondičních jízd je třeba doložit potvrzení o zdravotním stavu.
 děkuji

SARKA

Dobrý den, zajímalo by mě, kde všude jezdíte. Rádá bych si koupila hned 10 lekcí (mám cca 2 roky po autoškole a vzhledem k tomu, že je málo příležitostí, tak ztrácím za volantem předešlou jistotu). Je možné případně spojit 2 lekce dohromady a prodloužit tak dobu jízdy?

Majka

Dobrý den,
v jakém čase probíhají kondiční jízdy? Jsou totožné s otvírací dobou autoškoly?Pracuji od 9 do 18h a déle, proto bych měla zájem o kondiční jízdy např. v 19h. Bylo by to možné?Děkuji.

Anna Eislerová

Dobrý den,
v takovémto případě vybereme pana instruktora, který jezdí ve večerních hodinách i brzy ráno. Případně pana instruktora, který jezdí o víkendech. Otevírací doba, uvedena na stránkách autoškoly je otevírací doba kanceláře na Karlově náměstí.

Karel

V ceně: 28 hodin výcviku (jízd), 18 hodin výuky? proč zrovna 18, když dle zákona 247/2000 jich má být 34, popř. 11 v individuálním výcviku? Je v ceně zahrnuta cena závěrečné zkoušky? Pokud ne, kolik stojí ve Vaší autoškole? Pokud se na slevu dívám, přijde mi, že když sečtu náklady, které tu nejsou jasně stanovené, dostanu se na hodně vysokou cenu. Ve vašem ceníku je např opakovaná zkouška z pravidel 500,– Kč. Proč? Vždyť mě jen přihlásíte, zbytek dělám na magistrátu a jemu za ni platím 100,– Kč. atd…atd. Takže 7.000 autoškola + 700 poplatek za zkoušku MHMP, poplatky autoškole za zkoušky??? nejsou v nabídce slevy, tzn se mi může stát, že dám dalších cca 1000 Kč autoškole za toto. Dále je možné, že napoprvé se mi něco u zkoušek nepovede, tzn. další, u vás předražené poplatky. Sečteno a podtrženo: 7000+700+500+­500+700+...... a jsem u deseti tisíc. Můžete mi, prosím, napsat, kolik mě vše skutečně vyjde?

Anna Eislerová

Dobrý den,
cena tohoto voucheru odpovídá ceně za celý kurz v naší autoškole. Tato cena je tedy spojena s náklady, které vynaloží naše autoškola na Váš řidičský výcvik. Právě proto není v ceně zahrnut poplatek za závěrečnou zkoušku (700kč), jelikož se platí přímo Magistrátu hl. města Prahy a ne autoškole. Tato informace je u této voucherové nabídky přehledně zveřejněna.
Co se dále týče poplatků za opravnou zkoušku, tyto jsou zavedeny proto, že prvotní cena předpokládá, že uspějete u zkoušek po projití naším kurzem na poprvé. Pokud zkoušku opakujete, jsou s tím spojené další náklady autoškoly. Váš kurz tedy bude stát 1000kč(Slevomat)+5900Kč(­Autoškola Student)+700 Kč (Magistrát hl. města Prahy). Dohromady tedy 7600 Kč. Příjemný den.

MaT

Možná trochu škoda, že kondiční jízdy jsou jen po 5 nebo 10… Někomu by se možná mohla hodit byť třeba i jen jedna…

Lucie

Dobrý den, děláte prosím také kondiční jízdy v autě s automatickou převodovkou? A pokud ano, je za to nějaký příplatek? Děkuji.

Anna Eislerová

Dobrý den,
naše autoškola bohužel nevlastní auto s automatickou převodovkou.

Jana

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda se dají koupit kondiční jízdy i v případě, že dělám autoškolu u jiné firmy, a potřebovala bych kondiční jízdy pro závěrečnou zkoušku? Děkuji za odpověď. Pěkný den.

Anna Eislerová

Dobrý den,
v takovémto případě byste musela přejít do naší autoškoly úplně, i na zkoušky. Naše autoškola bohužel ale v současné době externí žáky nepřijímá.

Hana

Dobrý den,
měla bych zájem o koupi, ale je nějaká garance, že autoškola nekrachne? Zakoupila jsem totiž v minulosti přes jiný portál voucher do autoškoly a její činnost je nyní zastavena a předána policii.Je tato autoškola prověřená a jaká je případná garance vrácení prostředků, když se přes Váš portál zaplatí záloha a zbytek autoškole? Znamená to, že vy garantujete pouze zálohu? Děkuji a pěkný den.

Anna Eislerová

Dobrý den,
naše autoškola je jednou z největších v Praze. Zájem o naše služby je celkem velký a mohu Vám zaručit, že v případě jakéhokoli problému se Vám budeme snažit vyjít maximálně vstříc.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru