Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

39 Kč za 1× vstupenku pro dospělého a dítě do pražského veletržního areálu v Letňanech. Jakákoli akce během následujícího měsíce se slevou 74 %!

4,0 / 5 PVA EXPO PRAHA v Letňanech Praha - Letňany  (mapa) 3 037 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucka

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda vstupenka za 39,– platí i pro doprovodný program konkrétně na výstavě For Garden (CELODENNÍ KONFERENCE Trendy při tvorbě zahrad IV). A ještě se chci ujistit, zda vstupenka platí i na výstavy For Habitat, For Greenery, For Furniture a For Office, které jsou ve stejný termín. Děkuji

Zuzka

Dobrý den, bohužel vstupenka na doprovodný program není určena. Na doprovodný program jsou samostatné vstupenky a hlavně je zapotřebí se i zaregistrovat na www.for-garden.cz

Jakub

Milá Zuzanko, rád bych se zeptal jestli je možné přijít na jednu vstupenku v tomto složení. Dospělá osoba + dospělá osoba držitel ZTP. – Jestli třeba v tomto případě narozdíl od studenta neuděláte vyjimku. Velice děkuji za Vaší odpověď.

Zuzka

Dobrý den, vstupenky si musíte zakoupit 2. Děkuji.

Lucka

Dobrý den, mám dotaz kolik voucherů musím mít když půjdeme 2 dospělý a 2 děti 4 roka a 7 let? Jedná se o jeden vstup na výstavu for kids.
 Děkuji

Kuba

A jakej je Váš tip? :-)))

Lucka

Můj tip je 2 vouchery, ale radši se ptám. Protože v nabídce je to divně popsané. Nevím zda je to 1 dospělý + dítě za 39,– nebo dospělý 39,– a dítě také 39,–. Pak to byly 4 vouchery.

Kuba

Jo tak určitě je to správný tip. :-)
Stačí opravdu dva vouchery.

Mirka

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli když si objednám 4 vstupenky můžu použít 2 na výstavu For Pets, For Kids a For Family a 2 na výstavu karavanů, která je o týden dříve?
 Díky

Zuzka

Dobrý den, je to přesně tak jak píšete. Jednu vstupenku použijete na Pets, Kids – jenž se konají ve stejný termín a druhou na výstavu karavanů. Přeji hezký den. Zuzka

Katka

Dobrý den, stále nikdo neodpověděl na otázku, zda je vstupenka jen na 1 den, nebo na všechny dny najednou po dobu trvání veletrhu, např. od 10–13.3. a můžu přijít i několikrát. Doufám, že konečně odpovíte. Díky.

Zuzka

Dobrý den, vstupenku můžete použít jen na jeden den veletrhu. Jestliže bude chtít navštívit veletrh vícekrát, musíte si zakoupit vstupenek více. Krásný den.

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, zda na veletrhy For Pets, For Kids a For Family, které jsou ve stejném termínu (31.3.-4.3.) stačí jen jedna vstupenka, nebo na každý veletrh zvlášť? Výše sice uvádíte, u veletrhu For Fitnes a Bazény, že to stačí, ale nám se na podzim při souběžně probíhajícím veletrhu For Hobby a For Kids stalo, že nás na Hobby veletrh nepustili, že je to jiný veletrh a máme si koupit zvlášť vstupenku. Prosím tedy o objasnění – zajímají mě konkrétně ty 3 výše uvedené veletrhy…
Díky. Lenka

Zuzka

Dobrý den na veletrhy For Pets, For Kids a For Family vám bude stačit zakoupit jen jednu vstupenku. Jedná se o veletrhy pořádající společností ABF a tedy není nutné zakupovat více vstupenek. Na podzim se jenalo o veltrhy pořádající jinými subjekty – proto bylo nutné zakoupit vstupenku na veletrh Hobby zvlášt. Děkuji.

Helena

Dobrý den, pokud si zakoupím voucher za 39 Kč a vyměním ho za vstupenku, tak ta bude pouze na jeden den a nebo na celý veletrh, např. for travel od 31.3. do 3.4.? díky

Zuzka

Dobrý den, vstupenka je platná jen na jeden vstup – tedy na jeden den veletrhu. Děkuji a přeji hezký den.

Lucka

A když je na veletrhu stejná cena pro dítě do 15 let i pro studenta (s ISICem) může jít na 1 voucher 1 dospělý + 1 student (nad 15 let)? Nebo jsou nutné 2 vouchery? Dík.

zuzka

Dobrý den, je nutné si zakoupit vouchery 2. Hezký den. Zuzka

Gabina

Dobry den, chtela bych se zeptat kolik vstupenek je potreba pro jednu osobu na vystavy ohledne bydleni, zahrady a nabytku probihajici ve stejnem obdobi v arealu Letnan nebo zda staci pouze jedna. Dekuji Gabina

Martina

Dobrý den, chci se zeptat, pokud příjdu sama s dvojčaty, stačí 1 voucher? Díky

Zuzka

Dobrý den Gábino,
jestliže se jedná o soubor veletrhů v jednom termínu, bude vám stačit jeden lístek. Hezký den.

Zuzka

Ano, stačí zakoupit jen jeden :)

Yveta

Dobrý den, pro jistotu bych se chtěla zeptat zda při koupi 2 vstupenek je možný vstup dvou dospělých osob bez dětí? A je opravdu 1 vstup pro dospělého za 39 Kč? Je vstupenka platná na 3 dny konání festivalu Fitness nebo pouze na 1 den? Děkuji za odpověď.

Slevomat

Yveto samo sebou děti mít nemusíte. A vstupenka skutečně stojí 39 pro jednoho dospělého. :-)

Michaela

Dobrý den, souběžně s veletrhem For Fitness se koná veletrh Bazény, sauny a spa. Je možné na jednu vstupenku navštívit oba dva veletrhy? Díky za odpověď

Renata

Zatím to tak vždy bylo. Po kontrole u vstupu je možný volný pohyb po všech halách, ve kterých se souběžné veletrhy konají.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru