Nabídku Den sládkem: vaření piva a 21 l na doma pro 1–4 os. mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.
Původní již ukončená nabídka

Den sládkem: 10 hod. v pivovaru, vaření, degustace, občerstvení a 21 l piva na doma

Pivovar Buchťák Olomouc  (mapa) 5 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Pivovar Buchťák

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (4)

2 osoby

Platnost do 31. 10. 2024.
Tato varianta je skvělá jako dárek
Aktivní účast na výrobě spolu se sládkem
Neomezená konzumace piva během dne a polední menu
Za 4–8 týdnů dostanete 20 l vašeho piva

Tenhle den bude mít říz a pěna mu jen tak nespadne!

Okoštujte život sládka a vypijte si, co si sami uvaříte – pivovar Buchťák v Nemilanech vás zve na celý den do provozu. Spolu se zdejším sládkem Maximem Hentekem nakouknete nejen pod pokličku, ale také pod mačkače sladu, rmuto-mladinovou pánev, zcezovací káď a ležácký tank, zkrátka do všech tajemství pivovaru, kde vznikají s láskou vařená, nepasterizovaná a nefiltrovaná piva.

Tohle nebude jen tak nějaké letmé mrknutí jedním okem. V pivovaru strávíte celkem cca 10 hod., takže se připravte, že nasajete opravdu spoustu informací. A nejspíš i spoustu piva – budete řádně degustovat přímo z ležáckých tanků, ať víte, co vaříte. Sládek vám přitom bude vykládat o surovinách a postupech výroby, ale i o pivních zajímavostech. Celý den se prostě ponese na pivní pěně.

Abyste nepili nalačno a nepracovali hladoví, připravené je pro vás občerstvení a v poledne oběd. A pak zpátky ke strojům, ať si vysloužíte svou výslužku – domů dostanete petku s pivem podle výběru, pivní sklenici a další propriety, ale hlavně si za 4–8 týdnů přijedete pro 20 l piva, které jste tu pomáhali vyrobit. Tak doma vyleštěte půllitry a dejte koštnout kamarádům!

Co se tady vaří?

Pivovar Buchťák zahájil provoz v únoru 2020. Piva tu vaří z vody, humnových sladů, chmele a pivovarských kvasnic a snaží se v maximální míře podporovat regionální dodavatele surovin. Milují experimenty a rádi zkouší nové pivní styly. Vaří se tu Černej Buchťák, Zahořklej Buchťák, Maximus Buchťákus, Padlej Buchťák z višně & Buchťák na pomerančiBuchťák Mulat.

Nahoru