Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Online kurzy vaření: Jan Punčochář, Marek Raditsch, Mirek Kalina a další

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Extrakurzy.cz

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Česká klasika, ryby, Vietnam, gril i bezmasý kurz
V každém kurzu uvaříte 7–8 kompletních receptů
Roční či doživotní přístup + PDF dalších materiálů
Varianty (4)
Česká klasika, ryby, Vietnam, gril i bezmasý kurz
V každém kurzu uvaříte 7–8 kompletních receptů
Roční či doživotní přístup + PDF dalších materiálů

Máme pro vás super recept: Vezměte jeden celý počítač, přidejte špetku času, hrst lásky a rozjeďte v kuchyni mistrovskou show.

Uvažte si zástěru, nabruste nože, připravte si nejoblíbenější vařečky a kromě talířů vyleštěte i monitor svého počítače. Ten se vám při tomhle vaření bude obzvlášť hodit. Skrz něj vám totiž své triky, tipy, kouzla a rady prozradí špičkoví kuchaři. Online kurzy s Janem Punčochářem, Khanhem Ta, Markem Raditschem, Petrem Hajným, Mirkem Kalinou, Richardem Tomášem, Šárkou Diváckou, Markem Fichtnerem a Helenou Fléglovou jsou super kořením, které vaši kuchyni pozvedne o úroveň výš.

Dobré vědět: Kurz je možné spustit na TV, PC, tabletu i mobilu.

Do vybraného kurzu nebo kurzů budete mít roční nebo doživotní přístup. Všechny jsou rozdělené do jednotlivých kapitol, které si můžete pouštět samostatně a ke kterékoli pasáži se opakovaně vracet. Ať profíkům kouknete pod ruce pěkně zblízka. Vždy spolu s nimi uvaříte až 8 kompletních receptů.

Navíc dostanete i PDF s podrobným doplňujícím obsahem a QR kódem, který vás jako mávnutím kouzelnou vařečkou přesměruje na danou lekci kurzu. A k tomu získáte certifikát o absolvování kurzu s podpisem, který si můžete zarámovat a pověsit třeba vedle jídelního stolu. Ať všichni vidí!

Co se bude vařit?

Jan Punčochář nabízí 3 kurzy. Připravíte si slavnostní oběd z tradičních českých, často opomíjených, a přesto běžně dostupných surovin. Nalaďte rodinu nebo kamarády, servírovat se bude třeba plněná křepelka nebo ricottové knedlíčky s jahodami. Anebo se pusťte do české klasiky nejklasičtější – např. knedlíků, holanďáků a hovězí po znojemsku. Třetím přírůstek potěší všechny grillmastery – kurz Chuť a vůně z grilu vás naučí marinády, masa i originální přílohy a dezerty. Jak jinak než z grilu!

Slavnostní oběd

  • Tatarák z červené řepy a estragonová majonéza
  • Hříbkové carpaccio
  • Kachní žaludky se slaninou a cibulí
  • Topinamburový krém
  • Kroupové rizoto s liškami a špekem
  • Plněná křepelka s karamelizovanou zeleninou
  • Ricottové knedlíčky s jahodami

Česká klasika

  • Tatarský biftek s lojovými škvarky
  • Uzená polévka s drožďovými knedlíčky
  • Holandský řízek s okurkovým salátem
  • Pečené telecí hrudí s hříbkovou omáčkou
  • Bramborové placky se škvarky
  • Bramborové knedlíky plněné uzeným s kysaným zelím
  • Tři druhy knedlíků
  • Hovězí roštěná po znojemsku

Chuť a vůně z grilu

  • Jak vybrat gril a správné palivo
  • Rolovaná kuřecí stehna s arašídovou omáčkou
  • Marinády a přílohy
  • Grilovaná vepřová krkovice s cibulovým salátem
  • Hovězí vysoká roštěná s pestem
  • Krevety na česnekovém másle
  • Pečený květák na grilu se salsou z pečených paprik
  • Pečená jablka na grilu

Khanh Ta vás zasvětí do tajů vietnamské kuchyně, objasní původ a význam některých surovin a poradí, jak je používat. Podle jeho kurzu se naučí připravovat vietnamské pokrmy opravdu každý. A jaké bude vaše exotické menu?

  • Kedlubnový salát
  • Smažené závitky
  • Restované kuře
  • Žebra ve sladkokyselé omáčce
  • Kimchi
  • Polévka z krevet
  • Rýže a špenát

Petr Hajný má v malíčku tradiční české omáčky. A vy budete mít také – provede vás tímto uměním od základů, uděláte si kvalitní vývar, povíte si o mase, které budete používat, a pak vystřihnete třeba božskou rajskou nebo svíčkovou.

  • Kvalitní vývar
  • Silný základ na omáčky
  • Rajská omáčka
  • Omáčka na víně
  • Svíčková na smetaně
  • Šípková omáčka
  • Tafel Spitz

Marek Raditsch se jako ryba ve vodě cítí při přípravě ryb. Ukáže vám širokou a pestrou paletu možností přípravy různých druhů. Naučíte se je nejen vařit, ale i vykostit, vyfiletovat a naservírovat.

  • Polévka
  • Kapr
  • Losos
  • Siven
  • Candát
  • Tuňák
  • Dorada (pražma královská)

Šárkou Diváckou odhalíte kouzlo cukrařiny. Zakladatelka brněnské cukrárny Sorry, pečeme jinak vás naučí překrásný a skvělý Red Velvet a prozradí mnoho cukrářských fíglů.

  • Red Velvet
  • Cukrářská abeceda
  • Příprava těsta a pečení korpusů
  • Skvělé sýrové krémy
  • Malinový tourbillon
  • Cukrový rozvar a zakládání korpusů
  • Skládání dortu
  • Zdobení dortu

V kurzu Miroslava Kaliny hraje hlavní roli maso. Naučíte se upéct výborný roastbeef, vepřovou panenku nebo kachní prsa a stanete se i mistry dokonalých steaků.

  • Tepelné úpravy steaků
  • Anglický steak se sázeným vejcem
  • Roastbeef s béarnskou omáčkou
  • Kachní prsa s čekankovým salátem
  • Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou
  • Vepřová panenka s nádivkou ze sušených švestek
  • Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou
  • Telecí saltimbocca

Světový sushi master Richard Tomáš vám v kurzu předvede své sushi umění. Podělí se o své bohaté zkušenosti, předvede a podrobně vysvětlí přípravu jednotlivých surovin i samotného sushi a ukáže, jak ho správně servírovat a jíst. S jeho pomocí zvládne skvělé sushi připravit i naprostý začátečník.

  • Příprava rýže
  • Ochucení rýže
  • Příprava ryb
  • Krevety a zelenina
  • Nigiri sushi
  • Maki sushi
  • Uramaki
  • Finální prezentace

Helenou Fléglovou si zahřešíte – naučíte se péct Hříšné moučníky z odpalovaného těsta. Pokud jste se ho doteď báli, je nejvyšší a nejsladší čas obavy odhodit.

  • Výroba odpalovaného těsta
  • Výroba křupavé vrstvy
  • Stříkání odpalovaného těsta
  • Pečení odpalovaného těsta
  • Éclair Tiramisu
  • Extra pistáciový Paris-Brest
  • Domácí větrník se slaným karamelem
  • Croquembouche

Že to jde i bez masa, vás naučí Marek Fichtner, šéfkuchař restaurace Červený Jelen. Připravíte si s ním plnohodnotné menu, na které můžete směle pozvat i vegetariány.

  • Bramboračka s konfitovaným žloutkem
  • Bramborové karbanátky s modrým sýrem
  • Smažené sýrové knedlíčky se špenátovou majonézou
  • Plněný kapustový list s rajčatovou omáčkou
  • Slané dýňové lívance s omáčkou z podmáslí
  • Bramborové rösti s koprovou omáčkou a pošírovaným vejcem
  • Guláš z hlívy ústřičné
  • Císařský trhanec s karamelizovanými jablky
Nahoru