Nabídku Degustační menu ve francouzské restauraci pro dva mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.
Původní již ukončená nabídka

Degustační menu se specialitami francouzské kuchyně pro 2 osoby

Restaurant Chapelle Písek  (mapa) 155 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Restaurant Chapelle

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4,8

Krásná restaurace s velmi příjemnou obsluhou, jídlo skvělé :) doporučuji koupi voucheru a jít…

Kristýna
Šéfkuchař se zkušeností z michelinských restaurací
Lokální suroviny, maso z vlastní biofarmy
Ochutnáte např. šneky, krevety či foie gras
Varianty (3)
Šéfkuchař se zkušeností z michelinských restaurací
Lokální suroviny, maso z vlastní biofarmy
Ochutnáte např. šneky, krevety či foie gras

Co chce vaše drahá polovička slyšet během romantického rande? „Dobrou chuť.“

Pozvěte svou drahou polovičku do elegantní francouzské restaurace Restaurant Chapelle, kde dbají na kvalitu všech surovin, rozmanitost chutí, úctu k francouzské kuchyni a respektování historických hodnot. Tým restaurace vám pod taktovkou šéfkuchaře Romana Dolejše, který působil i v restauracích s Michelinskou hvězdou, přichystá nevšední požitek v podobě degustačního menu.

A můžete se těšit na opravdové delikatesy! Nejprve si přiťuknete sklenkou prosecca či vína a poté už ochutnáte třeba šneky, krevety či foie gras. V nabídce jsou hned tři různá menu, přičemž jim kraluje flank steak, grilovaný candát nebo losos a medailonek ze svíčkové.

Věděli jste, že… V podniku mají úctu k francouzské gastronomii a zároveň k místu, kde restaurace stojí. Rozhodli se ji tak pojmenovat Chapelle, tedy z francouzského překladu kaple/kaplička. Podnik najdete právě v této historické stavbě, která je symbolem celé lokality. Hned vedle se také nachází hotel U Kapličky.

Připravují tu jídla české i mezinárodní kuchyně a v maximální míře využívají suroviny od lokálních dodavatelů a z vlastní biofarmy v Maleticích. Na farmě mimo jiné chovají skot plemen Limousine, Charolais a nově i japonské plemeno Wagyu. Maso si sami bourají, nechávají ho vyzrávat 50–150 dní a poté upravují ve speciální troubě, která se dokáže vyhřát až na 500 °C.

Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru