Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

25 Kč dáte, 500 Kč dostanete

ZUNO BANK AG, organizační složka Praha - Nusle  (mapa) 2 238 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Olga

Dobrý den, jde u Vás otevřít běžný účet i na občanské sdružení? Děkuji a přeji pěkný den

ZUNO

Dobrý den, Olgo, prozatím nabízíme účty pouze pro fyzické osoby.

James

Dobrý den, dá se někde v internetovém bankovnictví zjistit jestli mám nárok na bonus? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jamesi, v internetovém bankovnictví tento nárok nenajdete, protože se jedná o akci, která samozřejmě není běžnou součástí našich bankovních služeb. O odměnu se ale bát nemusíte, její připsání ve prospěch vašeho ÚČTU najdete v „Přehledu transakcí“, nebo případně při pohledu do výpisu z ÚČTU.

Jakub

Dobrý den, mohu tedy poprosit o přesný popis, jak pozvat přítele tak, abych já získal bonus 300 Kč s myFriend programem a aby kamarád dostal bonus 500 Kč se Slevomat programem? Skrze kterou stránku se má tedy kamarád zaregistrovat? A předpokládám, že je třeba využít voucher zakoupený mnou, ne kamarádem, je tomu tak?
Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Jakube, pokud už jste naším klientem, tak nejprve vyplníte formulář na této stránce www.zuno.cz/myfriends/, kterým se zapojíte do akce myFRIENDS. Poté váš kamarád vyplní formulář pro uplatnění voucheru zde www.zuno.cz/slevomat/ a následně si založí účet. Je opravdu důležité dodržet toto pořadí, aby vše proběhlo jak má a každý z vás dostal svou odměnu. Kdo koupil voucher není pro jeho uplatnění důležité. Váš kamarád tedy může využít voucher, který si koupil sám, nebo může uplatnit ten váš, který byste mu věnoval.

Jan Navrátil

Dobrý den, počítá se jako platba u ochodníka také zaplacení měsíčního vyúčtování u Vodafone?
díky za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Jane, jako platba u obchodníka se počítá veškerá úhrada platební KARTOU u obchodníka. Důležité tedy je, jakým způsobem platíte. Jestli je to pomocí KARTY, pak ano, jestli zadáváte pouze příkaz k úhradě přes internetové bankovnictví, tak ne.

Zdenka

Za perfektní považuji možnost zvolit si vlastní PIN ke kartě – vzhledem k množství, kolik jich používám. Jen mne mrzí, že vzhledem k chybě, že jsem vyplnila nejprve údaje ke smlouvě a pak teprve aktivaci vpucheru nemohu premii obdržet. Opravdu se s tím nedá nic dělat?

ZUNO

Dobrý den, Zdenko, bohužel se s tím už nic dělat nedá. Nevěšte ale hlavu, jistě najdete ve svém okolí někoho, komu byste mohla zakoupeným voucherem udělat radost a odměnu si potom můžete užít společně.

Sláva

Dobrý den
Četl jsem v podmínkach u doporučitele v akci myFriend tuto podmínku, kterou nějal nechápu. Podmínka zní – „Jako první uvedl (I) svoji vlastní e-mailovou adresu, kterou využívá pro komunikaci se ZUNO BANK a (II) e-mailovou
adresu doporučené osoby na internetové stránce ZUNO BANK www.zuno.cz (Internetová stránka)“
Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Slávo, tyto podmínky jsou zde proto, abychom vás poznali (podle uvedené emailové adresy) a následně vám mohli připsat odměnu. Pro vyplnění použijte, prosím, tento odkaz www.zuno.cz/myfriends/ a postupujte v souladu s instrukcemi na této stránce.

m.u.

Dobrý den, chápu dobře když mám voucher tak s ním mohu zajít rovnou na Zuno Zonu a tam již vše vyřídějí na místě? Nemusím se registrovat přes stránky? Jde mi o to abych nemusela čekat na doručení smlouvy kurýrem. Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý večer, samozřejmě můžete zajít na jednu z našich Zuno zón a tam s Vámi vše vyřídí na místě.

dali

Dobry den. Dekuji za odpoved ohledne kombinace Slevomat+MyFriends. Od zacatku jsem byl srozumen s tim, ze doporuceny pritel soucasne vyuzivajici voucher od Slevomatu nemuze inkasovat oba bonusy – ale v prvotni odpovedi jste mi tvrdili, ze ten pritel dostane pouze 500Kc za Slevomat – a ted z poslednich odpovedi vyznivalo, ze muze dostat pouze 300Kc za pritele a voucher od Slevomatu vubec nevyuzije. Jsem rad, ze se to vyjasnilo. Takze pro definitivni shrnuti, at se uz nikdo nemusi ptat: ja zavedu svuj ucet s voucherem, pote doporucim pritele, pote on zalozi ucet s voucherem. Ja dostanu 500+300, on pouze 500 za voucher. Souhlas, pochopil jsem to spravne? Dekuji.

ZUNO

Dobrý den, dali, pochopil jste to naprosto správně a doufáme, že jsme tímto rozptýlili všechny nejasnosti jednou pro vždy i pro ostatní diskutující.

Monika Gajdošová NotTrencsényiova

Dobry den,

je velmi dolozity trvaly pobyt v ČR na otvorenie účtu? Som Slovenka…diks za odpoved

ZUNO

Dobrý den, Moniko, k založení účtu u nás vám stačí slovenský OP a potvrzení o přechodném nebo trvalém pobytu.

Michaela

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak mohu na účet vkládat hotovost. Jestli můžu přes jakoukoliv pobočku RaiffeisenBank a je-li vklad hotovosti zpoplatněn.
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Michaelo, na svůj ÚČET si můžete peníze přeposlat z jiného účtu nebo vložit hotovost přes jakoukoli jinou banku, případně využít Českou poštu. Poplatky spojené s vkládám hotovosti jsou záležitostí jednotlivých bank nebo České pošty.

Lucka

Dobry den, mam statne obcanstvi (obcansky prukaz) vystaveny v SR, v CR mam prechodny pobyt. Muzu mit u vas ucet? A pokud ano, tak jak se bude resit cislo OP(ktore asi pozadujete)? Protoze slovensky OP a taky prukaz prechodneho pobytu maji parametralne jine sve identifikacni cisla jako klasice OP v CR – co pote pouzit? Nebo na koho se obratit ohledne pomoci? Dekuji.

ZUNO

Dobrý den, Lucie, k založení účtu u nás vám stačí slovenský OP a potvrzení o přechodném nebo trvalém pobytu. Na vaše další otázky vám rádi odpovíme na našem Call Centru (+420 2 456 99 999).

dali

Dobry den. Pred 5 dny jste mi na dotaz ohledne kombinace Slevomat+MyFriends odpovedeli:„Dobrý den, dali. Ne uplně. Výhodu může čerpat jen doporučitel, ne doporučený. Tedy pokud si vy s voucherem založíte ÚČET a doporučíte svého přítele, který si také založí ÚČET, vy získáte 500 Kč za voucher + 300 Kč za doporučení kamaráda. Váš přítel má už ale nárok jen na jednu z odměn – pokud se založí s voucherem, dostane jen 500 Kč. Pokud bez voucheru, má nárok na 300 Kč.“ Pred 2 dny jste odpovedeli J.Dvorskemu:„.. když splníte podmínky akce SLEVOMAT.CZ získáte 500,– Kč, pokud pozvete své kamarády obdržíte 300,– Kč jako Doporučitel v rámci akce myFRIENDS. Vámi pozvaní kamarádi získají pouze 300,– Kč jako Doporučení , nicméně již nemají nárok na výhru v akci SLEVOMAT.CZ.“. To je ale zmena. To mate tolik zakazniku, ze vam to stoji za to zmenit podminky v prubehu akce? Jeste pred 5 dny stalo za to koupit voucher i pro kamarada – dnes uz to je prodelecne (kdyz doporucim kamarada, dostaneme 2×300Kc a voucher od Slevomatu muze kamarad zahodit). Takze najednou uprostred akce clovek zjisti, ze to je jinak nez kdyz vouchery kupoval a ze vouchery koupene pro kamarada muze zahodit. Nevim jestli vam uspora 200Kc (ze kamaradovi najednou neuznate 500Kc kupon od Slevomatu a date mu jen 300Kc za doporuceni) stoji za to, ze ted zacinam vahat (a mozna nejsme sam), jestli banka menici podminky behem uprostred akce je opravdu az tak duveryhodna. Diky za vysvetleni.

ZUNO

Dobrý den, dali, v podmínkách akce myFRIENDS a SLEVOMAT.CZ v jejich průběhu nedošlo. Omlouváme se za předchozí zavádějící odpověd, která nebyla zcela přesná. Propojení těchto dvou soutěží je stále stejné a probíhá tímto způsobem: pokud si vy s voucherem založíte ÚČET a doporučíte svého přítele, který si také založí ÚČET, vy získáte 500 Kč za voucher + 300 Kč za doporučení kamaráda. Váš přítel má už ale nárok jen na jednu z odměn – pokud se založí s voucherem, dostane jen 500 Kč.

Sláva

Dobrý den
Již delší dobu o Zunu uvažuji a teď když jsou akce s voucherem a myFriends je ideální doba. Mám dotazy na využítí akce myFriends co se týče osoby blízké podle paragrafu 116 Občanského zákoníku. Je možné doporučit bratra své přítelkyně a jeho manželku? Dále mám otázku zda je možné doporučit kamaráda i jeho manželku, pokud oba chtějí Zuno a tím každý z nich získá výhru 300Kč a já 2× 300Kč. Mohou být doporučené osoby (kamarádi) manželé. Je to tak správně. Poslení dotaz je na danění 500Kč při použití voucheru, daní se těch 500Kč? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Slávo, doporučit můžete každého, kdo s vámi není v přímém příbuzenském vztahu. Jmenovitě tedy rodič, dítě, sourozenec, manžel/ka, partner. Co se týká danění voucheru, tak odměna 500 Kč dani nepodléhá.

Jaroslava

Dobrý den, z čeho prosím zaplatím kartou např.ty rohlíky, když na účtu v podstatě nic nemám? Děkuji za odpověď .

ZUNO

Dobrý den, Jaroslavo, musíte si na svůj ÚČET peníze přeposlat z jiného účtu nebo vložit hotovost přes jinou banku, případně využít Českou poštu.

Lucie

Dobrý den.Po přečtení dotazu pana Dvorského a vaší odpovědi na něj bych se chtěla ještě jednou ujistit.Pokud mne kamarád doporučí a já si otevřu účet s voucherem, on dostane 300,–Kč a já 500,–?
Když pak já doporučím dalšího kamaráda a on si také založí účet s voucherem, dostanu já 300,–Kč a kamarád 500,–?Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Lucie, omlouváme se za chybnou odpověď našich kolegů. Pokud vás kamarád doporučí, tak jste již využila akci myFRIENDS a nelze dále získat nárok na 500,– Kč v rámci akce SLEVOMAT.CZ. Avšak dále se můžete účastnit akce myFRIENDS pouze jako Doporučitel.

Jirka

Dobrý den ještě jednou.
Mohl/a byste to trochu rozvést? Tedy MyFriends a Slevomat propojit nejde? Abych já dostal 300 a kamarád 500? Mně v podstatě nejde o peníze, jedná se o pár stovek, jako spíš o to, jestli tak trochu nemystifikujete. 


Paní Lucie totiž měla výše dotaz:


---„Dobrý večer, předem se omlouvám za hloupý dotaz, vím, že odpověď zde již byla v podstatě nejmíň dvakrát napsána, ale chci se ujistit.
Příklad: švagr má účet v ZUNO bank. Já si dnes koupím dva vouchery.Švagr mne doporučí a já si na jeden ze svých voucherů založím účet.Poté doporučím svého přítele, který si založí účet na druhý z mých voucherů.
Můj švagr tedy dostane 300,–Kč, já 500,–.Poté já za doporučení přítele 300,– a přítel 500,–Kč, je to tak?
V případě, že jsem mrcha a na švagra se vybodnu, získám celkem 800,– za otevření účtu a doporučení přítele, přítel 500,– a pouze švagr ostrouhá?
Děkuji za trpělivost a přeji hodně chápavých klientů.:)“--- 


Vaše odpověď zněla ano, z čehož vyplývalo, že to propojit jde.
Jirka

Dobrý den,
mám už nějakou dobu u vás účet a jsem s ním opravdu plně spokojený. Také ho chválím kamarádům (i díky akci MyFriends). Ale nechápu, jak postupovat, abych mohl MyFriends spojit s touto akcí. Abych já dostal 300 a kamarád 500. Píšete totiž, že kamarád (doporučený) dostane pouze tu odměnu, na kterou získá právo dříve. Jak ho mám tedy doporučit až poté, co použije voucher?
Děkuji za odpověď, doufám, že to půjde, protože výše jste to tak psali.

ZUNO

Dobrý den, Jirko, vaše spokojenost nás velmi těší. Pokud váš kamarád využije akci SLEVOMAT.CZ, nemůže být dále doporučený skrze akci myFRIENDS.

zuzka

Dobrý den. Provádíte také konsolidace půjček? Uvažuji o Vás již delší dobu, ale zatím jsem to pořád odkládala.

ZUNO

Dobrý den, Zuzko, konsolidaci půjček prozatím neposkytujeme.

Jiri Dvorsky

Děkujeme,


pokud si některý z vašich kamarádů otevře ÚČET v ZUNO, pošleme vám 300 Kč. A když poprvé zaplatí kartou, dostane 300 Kč i on. Každý kamarád se počítá. 


Můžete se potom pozvat, na co budete chtít.

Chápu tedy dobře, že když využiju akci, tak získám 500kč za kód (myšleno, že splním podmínky akce) a 300kč, že jsem někoho pozval. Kamarád když se zaregistruje s kódem dostane 500kč a poté jak zaplatí kartou dalších 300kč ?
ZUNO

Dobrý den, Jiří, když splníte podmínky akce SLEVOMAT.CZ získáte 500,– Kč, pokud pozvete své kamarády obdržíte 300,– Kč jako Doporučitel v rámci akce myFRIENDS. Vámi pozvaní kamarádi získají pouze 300,– Kč jako Doporučení , nicméně již nemají nárok na výhru v akci SLEVOMAT.CZ.

Petr Moučka

Dobrý den,

chtěl bych navázat na dotaz Andyho. Chápu, že dokud nepodepíšu smlouvu, nejsem ještě klientem. Jak je tedy možné, že pozvání jde odeslat? Bonus se mi tedy připíše dodatečně, až budu mít smlouvu podepsanou?

ZUNO

Dobrý den, Petře, pozvání je sice možné odeslat, ale pro splnění soutěžních podmínek akce myFRIENDS musíte být jako doporučitel již klientem ZUNO BANK v České republice.

Tomáš

Dobrý den,

je možné založit účet více členům rodiny v domácnosti ?

ZUNO

Dobrý den, Tomáši, ÚČET si může založit více členů rodiny. Zakoupit si můžete maximálně 5 kuponů a z toho 4 darovat.

Marek

Dobrý den,
chci se zeptat jestli tuto akci mohu využít i když jsem u vás už měl účet, ale zrušil jsem ho?
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Marku, pokud ÚČET již máte, nebo jste ho zrušil, tak tuto akci bohužel využít nemůžete.

Irena

Díky za odpověď, ale předtím mě kurýr taky kontaktoval a ohledně času předání prostě řekl, kdy přijede a jindy to nejde. A když jsem argumentovala, že v tuto dobu je většina lidí v práci, tak řekl, že zatím mohli všichni…tak jsem mu řekla, ať zásilku zahodí :-)

ZUNO

V průběhu vyplňování žádosti máte možnost zadat adresu na kterou chcete aby vám kurýr smlouvu přivezl, tedy i adresu vašeho pracoviště. Případně je také možné vyplnit smlouvu přes internet a v jakýkoli den si smlouvu následně vyzvednout v ZUNO ZÓNÁCH.

Irena

Již jednou jsem chtěla využít podobnou nabídku, ale vše zkrachovalo na nemožnosti dopravce doručit smlouvu k podepsání. Jakou využíváte dopravní firmu vy? :-)

ZUNO

Dobrý den, Ireno, na naše smluvní kurýry se můžete spolehnout, v případě uzavření smlouvy přes internet vás bude kurýr kontaktovat a domluvíte si čas předání na vámi zvolené adrese. Pokud přijdete osobně do některé ze ZUNO ZÓN, smlouvu s vámi uzavřou naši asistenti.

Míša

Dobrý den,
chtěla bych k účtu dostat visa kartu, ale jelikož jsem zatrhla že ji nechci, je to možné změnit?

ZUNO

Dobrý den, Míšo, o KARTU si můžete zažádát v online-bankingu v záložce KARTY. Připomínáme, že odměna je vázaná právě na platbu KARTOU, tak si o ni nezapomeňte zažádat.

KillerShot

Dobrý den,
rád bych se informoval, jakým způsobem si vytvořím heslo do online bankingu pokud se zastavím přímo v zuno zóně. A pokud zároveň zažádám o kartu, zda-li si mohu zvolit vlastní pin kód.
Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, KillerShote, při procesu zakládání účtu vás bude doprovázet asistent ZUNO ZÓNY a heslo do online-bankingu a PIN kód si nastavíte sám.

Andy

Dobrý den, požádal jsem o založení účtu, kurýr zatím nedorazil. Jsem už klientem, tzn. mohu platně doporučovat? Díky.

ZUNO

Dobrý den, Andy. Klientem ZUNO se stáváte až po podepsání smlouvy. Platně doporučovat v rámci akce myFRIENDS zatím tedy nemůžete.

dali

Dobry den.Jsem zaneprazdneny clovek a trochu se bojim toho, jak bude probihat domlouvani osobniho setkani s kuryrem – takze bych asi radsi vyuzil ZUNO zony v Praze,kde bych vse vyridil rovnou osobne v case, ktery se mi hodi. Chci se jen ujistit, ze to chapu spravne – pokud prijdu osobne (musim se objednat??) do ZUNO zony s cislem voucheru, vyridim tam vse potrebne vcetne podpisu smlouvy, aniz musim cokoliv zadavat online na zuno.cz/slevomat ? Kartu pak dostanu pozdeji postou – aniz bych musel dohadovat nejake dalsi casy osobnich setkani? Dekuji.

ZUNO

Dobrý den, dali, v případě uzavření smlouvy přes internet vás bude kurýr kontaktovat a domluvíte si čas předání na vámi zvolené adrese. Pokud přijdete osobně do některé ze ZUNO ZÓN, smlouvu s vámi uzavřou naši asistenti. V tomto případě vy už nic vyplňovat nemusíte. O KARTU zažádáte ve svém online bankingu, případně naši asistenti ji objednají v průběhu vyplňování žádosti o ÚČET. Objednávat se nikde nemusíte.

Jan

Když čtu některé dotazy, tak si říkám, jestli pisatelé mají vůbec občanku…

kajaky13

Dobrý den, poplatek za výběr z bankomatu je pořád stejný? Nezáleží na výšši vybírané hotovosti? děkuji Karel

ZUNO

Dobrý den, Karle. Pokud máte ÚČET, tak nezáleží na výši hotovosti a poplatek je pořád stejný.
Pokud byste si zřídil ÚČET PLUS, tak všechny výběry z bankomatů Raiffeisenbank nad 1000 Kč máte za 0 Kč.

Anett

dobrý den, ve VOP mě zarazila následující věta:
ZUNO má právo stanovit výši minimálního vkladu a minimálního zůstatku na ÚČTU, která bude zveřejněna na stránce
www.zuno.cz a v ZUNO ZÓNĚ. Jaká je výše minimálního vkladu a minimálního zůstatku?

ZUNO

Dobrý den, Anett. V současnosti není nutný žádný minimální vklad ani zůstatek a zatím to ani neplánujeme.

Lucie

Dobrý den.Po přečtení dotazu paní Heleny bych se ráda zeptala, jak to bude, když mi bude zaslána platba ze zahraničí.Budu platit jakýkoliv poplatek, ať už by mi ze zahraničí byla zaslána platba v eurech, korunách, či jiné měně, pokud ano, jaký?

ZUNO

Dobrý den, Lucie. ZUNO si za přijaté platby poplatky neúčtuje. Ať jsou zahraniční, nebo domácí.

U zahraničních plateb však záleží na tom, jak je odesílatel pošle. Odesílatel má totiž vždy možnost rozhodnout se, zda zaplatí cenu odesílané zahraniční platby sám, nebo zda se o cenu podělí s příjemcem.
Pokud jde o druhý případ, ZUNO vám sice nic nestrhne, ale suma nedorazí „kompletní“ – bude nižší o poplatky korespondenčních bank, to už my neovlivníme.

Elia

Dobrý den, a jak provest doporuceni, aby bylo jasno, ze je to klient ode mne? je tam nekde kolonka pro toto?

ZUNO

Dobrý den, Elio, doporučit kamaráda můžete na této stránce goo.gl/gWnfY – vyplníte tam své jméno a e-mail, který v ZUNO používáte.
Vyplníte také kamarádův e-mail. – on ho pak musí použít při zakládání ÚČTU (vyplní ho do žádosti o založení ÚČTU). V systému se nám pak automaticky spárujete.

Marian

Dobry den, postacoval by na zalozeni uctu prechodny pobyt? Dekuji

ZUNO

Dobrý den, Mariane. Ano, přechodný pobyt stačí.

Helena

Dobrý den, po přečtení VOP mám ještě několik dotazů:
„ZUNO má právo stanovit výši minimálního vkladu a minimálního zůstatku na ÚČTU, která bude zveřejněna na stránce
www.zuno.cz a v ZUNO ZÓNĚ. Jste povinen dodržovat minimální vklad a minimální zůstatek na ÚČTU, v opačném případě
není ZUNO povinno realizovat platby z ÚČTU, pokud není mezi námi dohodnuto jinak.“
Kdy zavedení těchto limitů plánujete? 


„Zúčtování: ZUNO zaúčtuje na vrub Vašeho ÚČTU každou transakci uskutečněnou KARTOU na území České republiky
nebo v zahraničí v příslušné sumě. Jestliže je transakce KARTOU realizována v jiné měně než v měně, v níž je veden ÚČET,
ZUNO použije na zúčtování transakce na vrub Vašeho účtu sumu transakce stanovenou společností VISA v zúčtovací měně
EUR. Na přepočítání transakce z originální měny transakce do zúčtovací měny € ZUNO použije směnný kurz VISA.
Na přepočítání sumy transakce ze zúčtovací měny € do měny účtu ZUNO použije směnný kurz prodej banky. Transakce
může být navýšena o poplatky společnosti VISA. ZUNO je oprávněno na vrub Vašeho ÚČTU zúčtovat všechny náklady
a prokázané škody, které ZUNO vznikly v důsledku porušení právních nebo Vašich smluvních povinností, a to i v případě, že
takovým zúčtováním dojde k Nepovolenému čerpání ve smyslu článku 6.1 VOP, se kterým budou spojeny všechny důsledky
v článku 6.1 VOP stanovené.“
Má VISA aktuálně nějaký takový poplatek za placení v zahraničí a kolik je? 


Nastane situace, že na účtu budu mít dejme tomu 1000Kč, které vyberu z bankomatu a poplatkem za výběr se dostanu na účtu do mínusu. Zjistím to a dejme tomu za 3 dny vyrovnám zůstatek do plusu…kolik mě to bude stát navíc?
ZUNO

Dobrý den, Heleno. Zavedení minimální vkladu nebo zůstatku na ÚČTĚ neplánujeme.
Ohledně KARTY – pokud je nám známo, VISA si v současné chvíli takovýto poplatek neúčtuje.
A k poslednímu dotazu – takovéto krátkodobé „mínusy“ problém nejsou a nestojí vás to nic. Pokud by šlo o delší obdobík, poslali bychom vám upomínku e-mailem nebo smskou. Ta vyjde na 80 Kč.

thea

Dobrý den,
abych získala těch 500kč tak musim udělat nákup přesně za 500Kč nebo mohu udělat více nákupů,které dají dohromady 500kč? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, theo. Stačí udělat třeba jen jeden nákup za korunu.

kes

hedam banku, ktera prevede penize „okamzite“ a nenecha si je den pro vlastni potrebu, jak je to u vas?

ZUNO

Dobrý den, kes. Platby posíláme každý den vždy v 10.30. Záleží tedy na tom, kdy k nám peníze vložíte. Pokud do 10.30, odcházejí ještě ten den a následující pracovní den je má příjemce na účtě.
Pokud paltbu zaáte až po 10.30, pak peníze pošleme až následující pracovní den – a opět další pracovní den je má příjemce na účtě.

Platby v rámci ZUNO se připíšou na ÚČET příjemce okamžitě a zahraniční platby dorazí příjemci do 2 – 3 dnů.
Máme na to takovou přehlednou tabulku, tak se do ní případně mrkněte ;) http://goo.gl/e8cqR

Honza

A ještě další otázka: lze v online bankovnictví, nebo jinak nastavit limit pro výběry z kreditní karty při internetových platbách? Tzn. jako pojistka proti „vysátí účtu“?

Díky, Honza

ZUNO

Dobrý den, Honzo. Mluvíme tedy o debetní kartě, ne kreditní, tu zatím neposkytujeme. Ale u debetní KARTY limit pro platby na internetu nastavit jde. Nicméně tento limit je spojený s limitem pro platbu u obchodníka.

Marek Turnovec

Zaujala mě u Zuno bank i možnost mít účet v eurech, dolarech či librách. Ale nikde jsem na webu nenašel, jak mám postupovat, když mám třeba pár set liber v hotovosti a chtěl bych si je dát na takový účet. Bez přepážek to jde dost špatně. Na chatu mi pracovník banky radil taková skvělá řešení, jako poslat to z účtu v jiné bance (ale já nemám účet v librách v jiné bance), nebo dokonce poštovní poukázkou. Nějak se mi nezdá, že by pošta přijímala libry. A určitě jedna možnost bezpoplatkovější, než druhá.

Stránky jinak máte pěkné, ale zrovna u toho chatu (a teď myslím na zuno.cz, ne tady na Slevomatu) mi docela vadilo, že když jsem se na něco zeptal, pracovník mi odpověděl a okno se velmi rychle samo zavřelo, že jsem si ani odpověď nestačil přečíst (protože než čekat, než mi někdo odepíše, raději zatím také dělám něco jiného).

ZUNO

Dobrý den, Marku. Na ten chat se podíváme. Jaký používáte prohlížeč?
Ohledně vašeho dotazu – my jsme online banka a peníze přijímáme jen bezhotovostně. Takže jediná možnost je opravdu z účtu v jiné bance.
Pošta, tušíme, libry nepřijímá. Takže se omlouváme za případnou mystifikaci od kolegů na call centru.

Honza

Dobrý den,


je platební karta vydávaná k tomuto účtu použitelná pro platby na internetu (např. přes PayPal)? 


Pokud ano, jaké jsou poplatky za platby na internetu přes tuto kartu? 


Díky za odpovědi,


Honza
ZUNO

Dobrý den, Honzo. KARTU můžete s PayPalem propojit a takto ji využívat. Z naší strany se k tomu nevážou žádné poplatky (stejně jako k žádným platbám, ať už u obchodníkan ebo na internetu) a tušíme, že ani ze strany PayPalu.

Lucie

Ještě jednou dobrý den.Měla bych další dotaz.V podmínkách pro získání odměny máte text :Do 20. 8. zaplaťte KARTOU u obchodníka nebo na internetu.Ohledně platby na internetu-jedná se pouze o platbu obchodníkovi, nebo se dá využít i převod z účtu ZUNO na jiný osobní bankovní účet?Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Lucie. Převod využít nejde, odměna je vázaná přímo na platbu KARTOU.

Silva

Dobrý den,
obávám se, že jsem z pravidel ani z diskuze nepochopila, tak se zeptám na příkladu kombinace Slevomat a myFriends.
Mám ÚČET, doporučím přítele = dostanu 300 Kč,
přítel si koupí voucher = dostane 500 Kč.
(celkem jsem získali 800 Kč (300+500),
ne 300Kč+300Kč,
ne 0Kč+500 Kč)
Je tohle možné? Pokud ano, jak přesně postupovat?

M.U.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, když budu chtít posléze zrušit účet, píšete, že zrušení je zdarma! Jde zrušit účet přes internet, na stránkách jsem se dočetla, že to lze pouze telefonicky, tzn.přes call centrum za 30Kč?

ZUNO

Dobrý den, M.U. odpovíme vám stejně, jako kolegovi před vámi:
zrušení ÚČTU není spojeno s žádným poplatkem.
Úkony, které lze řešit přes call centrum, ale vztahuje se na ně tento poplatek, jsou v ceníku přesně označeny. Jde vesměs o věci, které si je klient schopen v online bankingu zařídit sám, ale z jakéhokoli důvodu chce asistenci call centra.

Jana

Dobrý den,
využila jsem slevový kod od Zuna ale v sekci můj účet se stále voucher č. 4460356212–571 zobrazuje jako nepoužitý ,když ho znovu zadám,tak je stále platný.Kde se stala chyba?

K.

Dobrý den, jak je to ještě, prosím, s osobními údaji? Pokud odejdu od Zuno, zlikvidujete je a nebudou mi chodit žádné marketingové nabídky?

ZUNO

Dobrý den, K., pokud odejdete ze ZUNO, už vám žádné marketingové nabídky posílat nebudeme.
Vaše osobní údaje ale zlikvidovat nemůžeme. Zákon nám ukládá je ještě několik let archivovat.

K.

Hezký den, zrušení účtu se nutně musí provést telefonicky a je s ním tedy spojen poplatek 30 Kč, je to tak?

ZUNO

Dobrý den, K., zrušení ÚČTU není spojeno s žádným poplatkem.
Úkony, které lze řešit přes call centrum, ale vztahuje se na ně tento poplatek, jsou v ceníku přesně označeny. Jde vesměs o věci, které si je klient schopen v online bankingu zařídit sám, ale z jakéhokoli důvodu chce asistenci call centra.

ZUNO

Dobrý den, Jajo, omluváme se, dotaz jsme špatně přečetli :( – jako „zda je možné dostat se k ÚČTU v eur“. Kolegové na call centru mají pravdu – KARTU vydáváme pouze k ÚČTU v CZK.

Jaja

Děkuji za odpověď, ale prosím o vyjasnění. Volala jsem na zuno linku a tam mi řekli, že vydání karty k účtu v eurech není možné. Tak jak to tedy je.

Lucie

Dobrý den.Několikrát se zde vyskytl dotaz týkající se blízké osoby.Nebylo by možné vyjmenovat zde, kdo konkrétně je za osobu blízkou považován?Jde jistě o rodiče, děti, sourozence, manžele nebo partnery.Jedná se ještě o další osoby?
Také bych se ráda zeptala, jak se řeší, pokud například já budu doporučitelem osobě, která má stejnou adresu, například sousedka z panelového domu.
A ještě jeden dotaz.Pokud bych byla doporučitelem osobě, která má jinou adresu, samozřejmě i v OP, je problém udat pro doručení smlouvy mojí adresu? Jak mám v takovém případě postupovat?Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Lucie, jde o partnery, manžele, děti a sourozence, případně osvojence a osvojitele – tak, jak píše zákon.
Zákon je dál širší a mluví ještě o dalších osobách. Pro nás jsou ale směrodatní tito přímí příbuzni a partneři.
Pokud jde sousedy v paneláku – můžete nám poslat čestné prohlášení, že nejde o osobu blízkou. Najdete ho na našem webu v sekci Dokumenty jako MyFriends – čestné prohlášení goo.gl/e7eD0
K poslední části vašeho dotazu – doručovací adresa nehraje roli. Takže pokud je trvalé bydliště jinde, pak už nic prokazovat nemusíte a je to v pořádku.

Jaja

Je možné dostat kartu k účtu vedeném v eurech? Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Jajo. Samozřejmě. Je to možné kdykoli v online bankingu.

Martina B.

Dobrýden,
2% spoření jsou neměnná? Po jakou dobu?
Můžu si posílát na váš účet výplatu? Chápu dobře, že se bude denně přepočítávat na 2 % spoření?
A vybírat si peníze z bankomatu nebo posílat na jiný účet mohu kdykoliv?
Děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Martino. Úroky na spořicích účtech obecně – tedy nejen v ZUNO – vázané nejsou a mohou se změnit kdykoli. My zatím změnu neplánujeme, ale nemůžete garantovat dobu, po kterou se nezmění.
Pokud chcete mít jistotu dobrých úroků, je třeba si vybrat VKLAD, kam peníze uvážete na určitou dobu (podle typu VKLAD) a my vám garantujeme, že se procentuální sazba celou dobu trvání VKLADU nezmění.
Na ÚČET si výplatu posílat můžete a my budeme dokonce rádi :).
Pokud byste někdy potřebovala příslušný formulář najdete ho na nawem webu v sekci Dokumenty. 


Pokud chcete využívat denní úročení, musíte peníze převést na SPOŘENÍ. Na ÚČTU se neúročí. Pomocí mobile bankingu nebo online bankingu si je ale můžete kdykoli převádět mezi ÚČTEM a SPOŘENÍM, jak potřebujete. Peníze jsou převedené okamžitě. 


Peníze můžete vybírat nebo přeposílat kdykoli kamkoli, pokud je máte na ÚČTU.
Pokud tedy chcete vytěžit maximum ze svých peněz, převeďte si všechny peníze na SPOŘENÍ a na ÚČTU si nechávejte jen to, co potřebujete pro okamžitou spotřebu. Každý den/týden si pak ze SPOŘENÍ můžete převádět peníze na ÚČET podle potřeby – jak už jsme psali – převod se provede ihned. Tedy máte-li smartphone, můžete si peníze převést třeba v obchodě ve frontě před pokladnou.
Gabka

Dobrý den, můžu si přes tento voucher založit účet, i když mám u ZUNO spořící účet? Klasický účet s platební kartou jsem u ZUNO nikdy neměla. Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Gabko. Bohužel nemůžete. ÚČET už u ZUNO otevřený máte, přestože ho nevyužíváte. (abyste si u nás mohla otevřít SPOŘENÍ, musíte mít nejdřív běžný ÚČET)

Felis

Dobrý den,
chtela bych zakoupit voucher jako dárek pro syna (zřízení jeho prvního účtu :-), kterému je 18 let až 26.8 2012. Je to možné a jak mám případně postupovat ? A měl by i on šanci na nějakou odměnu ? Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Felis. Prostřednictvím této akce to bohužel nepůjde. Nemůžeme zakládat účty osobám mladším 18 let.
Ale můžete s ním po jeho narozeninách zajít třeba do naší ZUNO ZÓNY, nebo založit ÚČET online. Bode to už ale bez nároku na odměnu.

Hana Veselá

Účet u Zuna mám už víc jak půl roku a sem maximálně spokojená, všechno zdarma až na ty výběry z bankomatu, ale aktivovala jsem si účet Plus a výběry nad 1 000,– z bankomatu RB mám zdarma :-) Opravdu chválím, konečně banka, která neparazituje na blbosti lidí…

ZUNO

Jé, Hano, to děkujeme za pochvalu :)

Martin Stanek

Kdy planujete znovuzprovozneni Vasich internetovych stranek? Zda se, ze slevomatova akce Vam pretizila stranky. Mate pobocku v Brne?

ZUNO

Dobrý den, Martine, naše stránky jsou plně funkční. Ani nemáme hlášený žádný výpadek.
Mohli bychom říct, že máme pobočku všude, kde je internet :). Ale nebudem vtipkovat – v Brně kamennou pobočku nemáme.

Marta

Dobrý den, ráda bych se zeptala na následující. Uvažuji o tom, že bych si Váš účet založila z důvodu zhodnocení finanční prostředků. Pokud tedy vložím částku minimálně 200tisíc pouze pro tyto účely, nemám v úmyslu používat účet jinak, jaké poplatky mě čekají a platí tedy úrok 3,1% p.a. na 3 roky? Moc děkuji za odpovědˇ.

ZUNO

Dobrý den, Marto. Pokud si u nás otevřete ÚČET a následně VKLAD, na který si vložíte 200 000 Kč, nečekají vás žádné poplatky.
Pokud si VKLAD otevřete na 3 roky, platí pro něj úrok 3,1 % ročně, který vám garantujeme po celou dobu trvání VKLADU.

Lucie

Dobrý večer, předem se omlouvám za hloupý dotaz, vím, že odpověď zde již byla v podstatě nejmíň dvakrát napsána, ale chci se ujistit.
Příklad: švagr má účet v ZUNO bank. Já si dnes koupím dva vouchery.Švagr mne doporučí a já si na jeden ze svých voucherů založím účet.Poté doporučím svého přítele, který si založí účet na druhý z mých voucherů.
Můj švagr tedy dostane 300,–Kč, já 500,–.Poté já za doporučení přítele 300,– a přítel 500,–Kč, je to tak?
V případě, že jsem mrcha a na švagra se vybodnu, získám celkem 800,– za otevření účtu a doporučení přítele, přítel 500,– a pouze švagr ostrouhá?
Děkuji za trpělivost a přeji hodně chápavých klientů.:)

ZUNO

Dobrý den, Lucie. Odpověď na obě otázky je ano ;)

Jaja

Akce „my friends“ se netýká vztahu matka-syn (tedy v tomto případě žádný bonus připsán nebude). Chápu to dobře? Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Jajo, chápete to dobře.

Petr Pecka

Tak jsem si to aktivoval taky potřeboval jsem utratit 6kč do jinýho kreditu. FireFox nefunguje, Google Chrome ano. Jsem zvědav jestli budete lepší než FIO banka kterou už od roku 2000 používám. Mám hypotéku od Unicredit a z těch poplatků se mi chce zvracet. No uvidíme. Klidně bych ještě zkusil Kellnerovic banku Air. Jinak jsem si spočítal že zatím těch 700 lidí co koupilo Vás určo stojí 350tis + provozní věci. Určitě na to máte rozpočet 1mil a víc. Za to utržíte tak 1500–2500 klientů, že? Když jich bude 1000 využívat cca 15tis tak každej měsíc máte na účtě 15mil. A určitě si hraju s moc malejma číslama. Matematika je moc krásná. Ať se Vám daří.

Niki Cassolová

Dobrý den,

bohužel mi nejde přepsat kod z obrázku. Pořád mi to hlásí „přepište kod“ přitom jsem kod zadala správně.
Co mám dělat?

ZUNO

Dobrý den, Niki, zkuste refresh tlačítko u kódu a zadejte ho znovu.

Josef Šturma

a co přesně si mám představit pod tímto?
Před posledním dnem platnosti Akce může ZUNO BANK odvolat Akci jen ze závažných důvodů, zejména pokud se okolnosti,
ze kterých ZUNO BANK vycházela při vyhlášení této Akce, změnily do té míry, že není možné od ZUNO BANK rozumně
požadovat, aby Odměnu na ÚČET poskytla. Odvolání Akce před posledním dnem platnosti Akce je ZUNO BANK povinna
oznámit stejným způsobem, jakým uveřejnila Pravidla Akce.

ZUNO

Dobrý den, Josefe. Znamená to, že si nemůžeme jen tak samovolně zrušit akce, které jsme vyhlásili. Musí pro to být závažné důvody, za kterých není od ZUNO možné „rozumně požadovat“, abychom odměnu poskytli.

Josef Šturma

můžu doporučit taky manželku? nebo se na rodinné příslušníky akce nevztahuje?

ZUNO

Dobrý den, Josefe. Manželku doporučit nemůžte, jedná se o osobu blízkou a ty jsou našimi podmínkami vyloučeny.

Míla Brožová

kdy můžu po podání žádosti na internetu čekat kurýra? děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Mílo. Kurýr se vám telefonem ozve do tří dnů a pak se s ním dohodnete na datu předání.

Tomáš Kos

Hezký den,
nešly by k účtu vydat karty dvě.....? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Tomáši. Zatím k ÚČTU vydáváme jen jednu KARTU.

maria engelova

Je timto zpusobem zalozeny ucet pouze korunovy a je nutne pro kazdou dalsi menu samostatny ucet , nebo pod stejnym cislem lze mit i ucet v ruznych menach ?

ZUNO

Dobrý den, Mario. Tímto způsobem vám otevřeme korunový ÚČET. V online bankingu si pak sama jednoduše pár kliknutími můžete otevřít i další účty – po jednom v GBP, USD a EUR. Každý má samostatné číslo účtu.
Vedení těchto účtů je také za 0 Kč.

Roman

Jaké jsou poplatky za výběr u Vas, z druheho bankomatu ?

ZUNO

Dobrý den, Romane. Za výběr z bnakomatů Raiffeisen je to 18 Kč, za výběr z jiného bankomatu je to 38 Kč.

Roman

Dobry den – jsem obcan CR a mam jenom pas OP – si vyrizuji – je mozne si zalozit u VAS ucet ?

ZUNO

Dobrý den, Romane. Jako občan ČR si ÚČET můžete založit jedině s OP.

Helena

Viz Jana – dají se vůbec peníze ukládat jiným způsobem, než převodem? Příp. s jakým poplatkem? Nebo jen na jediných dvou pražských pobočkách? Jak to probíhá, když se uzavře smlouva? Po on-line registraci posíláte ještě papírovou? Je tato smlouva někde k nahlédnutí?

ZUNO

Dobrý den, Heleno. Do ZUNO hotovost ukládat nelze, a to ani na pobočkách. Je třeba využít jiné banky, případně pošty. Poplatek se pak řídí ceníkem dané instituce.
Jak probíhá uzavření smlouvy najdete popsáno tady goo.gl/gKWXm
Ano, po online žádosti vám příjde uvítací balíček – přiveze vám ho kurýr – včetně smlouvy.
Vzor smlouvy najdete také na našem webu
goo.gl/e7eD0 – v sekci Další dokumenty pod názvem Smlouva s klientem – vzor

Jana

Dobrý den,
pochopila jsem správně,že ZUNO pracuje jen on-line?Peníze mohu tedy ukládat v Raiffeisen Bank?
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jano. Ano, jsme online banka. Naší devizou je právě to, že na pobočku není potřeba nikdy jít.
S hotovostí ale nepracujeme. Můžete ji vložit v Raiffce stejně jako v jakékoli jiné bance, nebo třeba na poště – za poplatek podle ceníku dané banky.

Zdenka

Dobrý den,
je tedy možné doporučit v akci myFriends tetu či sestřenici? Nebo se i oni považují za osobu blízkou? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Zdenko. Teta ani sestřenice nejsou považovány za osobu blízkou.

Jan

Dobrý den, těch 500,–Kč jako bonus je zdaněných, nebo je na ně ještě uplatněna srážková daň ve výši 15%?
 Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jane. Na ÚČET vám bude přispáno čistých 50é Kč.

ZUNO

500 Kč ;)

Daky

Dobrý den. Jak se nechá účet zrušit? Díky

ZUNO

Dobrý den, Daky. ÚČET zrušíte jednoduše jedním telefonátem na naše kontaktní centrum.

Tom

Týká se nabídka také právnických osob

ZUNO

Dobrý den, Tome. NAbídka je jen pro fyzické osoby.

Jana

Dekuji za odpoved, mela bych jeste doplnujici dotaz:
je sms autorizace i pri prihlaseni k uctu? O autorizaci platby kartou sms neuvazujete? Kartu muze nekdo ukrast a udaje si snadno zjistit. A dale: je na internetu zdarma a ihned k nahlednuti prehled o pohybech na uctu a jednotlivych transakcich? Dekuji.

ZUNO

Dobrý den, Jano. Sms autorizace při přihlášení k ÚČTU není, neuvažujeme ani o autorizace při platbě kartou.
Informace o pohybech na ÚČTU i jednotlivých transakcích jsou samozřejmě v online bankingu zcela zdarma.

markuc

dobry den,
plati tato akce i pro UCET PLUS a muzu kdykoli menit mezi UCET a UCET PLUS bez poplatku?

ZUNO

Dobrý den, markuc. Změna mezi ÚČTEM a ÚČTEM PLUS je bez poplatku. Nicméně na ÚČET PLUS se vztahuje měsíční poplatek.
Můžete si otevřít ÚČET, bezplatně ho změnit na ÚČET PLUS, získat od nás odměnu 500 Kč, nicméně za ÚČET PLUS vám naúčtujeme měsíční poplatek 68 Kč.
ÚČET PLUS ale můžete mít za 0 Kč, pokud měsíčně utratíte KARTOU aspoň 5000 Kč, nebo když bude váš průměrný zůstatek v ZUNO v daném měsíci aspoň 200 000 Kč.

Helena

A ještě jeden dotaz – zda je nějak podmíněn měsíční „přísun“ peněz na účet, či zda je možné jej opravdu mít bez avizovaných poplatků i kdyby na něm byl obrat třeba jen 500,–Kč měsíčně?

ZUNO

Ano, je bez poplatků, i když na něm nebude pohyb třeba půl roku. Není nutný žádný minimální vklad ani zůstatek.

Helena

Ještě se chci zeptat, zda je nějak podmíněna doba, po kterou musím účet minimálně vlastnit? Zda je možné jej klidně po 14 dnech po připsání 500,–Kč „beztrestně“ zrušit, aby třeba nedošlo k situaci, že se lidé upíší na nějakou dobu a pak dojde ke zpoplatnění? Můžete tedy s čistým svědomím říci, že na nikoho „nevykouknou“ žádné nepříjemné údaje pidipísmem „pod čarou“?

Helena

Dobrý den, Heleno. Můžeme s čistým svědomím říct, že na vás nic nevykoukne :).
ÚČET můžete zrušit kdykoli.

jana

Dobry den,
lze kartou platit pres internet a je nutne toto nejak zrizovat, nebo je tato sluzba automaticka? Je platba pres internet i pripadne zrizeni teto sluzby zdarma? Je tato platba jistena kontrolni sms a pripadne vysi castky? Dekuji.

ZUNO

Dobrý den, Jano. KARTOU lze platit přes internet a tato služba je u ní automaticky. Nicméně KARTU jako takovou je třeba aktivovat před první použití – návod přijde spolu s KARTOU.
Platba je za 0 Kč.

Ke zbytku dotazu – pokud platíte kartou na internetu, není tato platba jištěna smskou – to platí pro platby převodem. Platby kartou mají jiné zabezpečovací prvky – číslo karty, expirace, cvv kód. Limit na maximální částku, kterou lze kartou zaplatit si nastavíte sama v online bankingu.

Aleš

Mě vše v pořádku fungovalo v Google Chrome :)!

Tereza

Dobrý den, právě jsem zakoupila voucher. Vyplnila jsem úvodní formulář na jejich stránce (číslo voucheru, jméno, email), dala „otevřít účet“, ale přesměrovalo mě to znovu na tento úvodní formulář. Nepřišel mi žádný email s dalším postupem, nic. Očekávala jsem nějaký další podrobný formulář, bojím se ale zadat své údaje znovu, aby nebyl problém s již použitým číslem voucheru. Jak mám postupovat?

ZUNO

Dobrý den, Terezo. Údaje můžete klidně zadat znovu. Pokud to nepůjde ani podruhé, pak běžte přímo na stránku http://www.zuno.cz/stante-se-klientem/ a vyplňte žádost tam. Vaše údaje z předchozího formuláře už máme v systému a spárují se automaticky.

Josef

Dobry den,
predpokladam, ze smlouva bude dorucena kuryrem? Musim u toho byt osobne?
P.S.: Ta optimalizace pro prohlizece docela zlobi, v opere jsem se nechytal, v IE pri vyberu zamestnani tez ne. :(

ZUNO

Dobrý den, josefe, u předání smlouvy kurýrem osobně být musíte. Kurýr musí ověřit vaši totožnost.

Milan Tejral

Dobrý den,
zajímalo by mne za co mohou být z vaší strany posílány upomínky ať už poštou, či telefonicky, jsou totiž dost vysoko zpoplatněny a pak také zdali je povinnost odebírat měsíční výpisy poštou za 48,–Kč, nebo je možno tyto výpisy mít elektronicky a za kolik?
Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Milane. Výpis posíláme standardně elektronicky, poštu pouze pokud si to tak klient zvolí.
Upomínky posíláme v případě, že je na straně klienta nějaký problém – v zásadě když se dostane do mínusus a nesplácí pohledávky.

Aleš

Dobrý den, zajímalo by mě za jak dlouho od provedení platby kartou se připíše zmiňovaná částka 500 Kč :)? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Aleši, částku připíšeme do 15.9.2012

Aleš

Doporučuji pořádně prostudovat podmínky akce myFRIENDS, viz třeba toto:
„Doporučil fyzickou osobu, která (I) není jeho osobou blízkou podle § 116 Občanského zákoníku (tj. například jeho rodič,
dítě, sourozenec nebo manžel/manželka, partner), (II) nemá stejnou adresu trvalého bydliště jako Doporučitel a (III)
neuvedla stejnou e-mailovou adresu nebo telefonní číslo jako Doporučitel“
to samé platí pro Doporučeného :). Abyste se pak nedivili, že vám nic nepřipíšou :)

Robert

Dobry den, mozem si zalozit s rovnakymi podmienkami ucet aj ked som obcanom SR? Za odpoved vopred dakuejm…

ZUNO

Dobrý den, Roberte. Můžete, pokud máte v ČR přechodný nebo trvalý pobyt.

Klára

Dobrý den, dokdy bude akce MyFriends probíhat? a můžu, když si koupím voucher a založím si přes něj účet potom také doporučovat známým za odměnu? Díky

ZUNO

Dobrý den, Kláro. V dohledné době neplánujeme akci myFriends ukončovat. Takže pokud si pořídíte ÚČET, můžete klidně doporučovat. Odměnu získáte.

Markéta

Mně by naopak zajímalo, co z toho má Zuno?

ZUNO

Dobrý den, Markéto. Je to pro nás forma marketingu. A věříme, že se větší část klientů rozhodne už v ZUNO zůstat a budou s námi ať už spořit, nebo používat naši KARTU apod.
Podobnou akci už jsme v menším měřítku dělali a tento předpoklad se nám potvrdil. Tak jsme se rozhodli ji zopakovat.

Barbora

Dobrý den, v ceníku jsem našla položku expresní vydání karty 1800,–. Můžete mi objasnit co to je? chci se ujistit, že zde v této nabídce je vydání karty za 0,–. Díky

ZUNO

Dobrý den, Barboro. Při žádosti o KARTU si můžete vybrat, jestli si ji necháte poslat klasickou cestou, což trvá 5 – 10 dní. A to je za 0 Kč.
Nebo si vyberete expresní vydání, to vám KARTU dodáme do 3 dní, ovšem s tímto poplatkem.

Ondřej Camfrla

Dobrý den, ještě pro doplnění, tedy i kamarád kterého doporučím bude mít nárok na obě odměny?

Jde mi o to že by jsme si s přítelkyní u vás otevřeli účet když nabízíte takový krásný bonus

ZUNO

Dobrý den, Ondřeji, koukněte na předešlé odpovědi. V tomto případě máte nárok na obě odměny pouze vy jako doporučitel. Vaše přítelkyně má nárok jen na jednu z odměn.
Podrobně viz podmínky akce (v PDF)
goo.gl/3dMjV

dali

Kdyz bychom si ten ucet zalozili 2, muzeme cerpat vyhodu tuto i tu vyhodu programu MyFriends? Tedy ze zalozim s voucherem a dostanu na kartu 500, doporucim pritele, ten zalozi s voucherem a dostane 500 za voucher a oba dostaneme dalsi 300 za Friend? Diky.

ZUNO

Dobrý den, dali. Ne uplně. Výhodu může čerpat jen doporučitel, ne doporučený.
Tedy pokud si vy s voucherem založíte ÚČET a doporučíte svého přítele, který si také založí ÚČET, vy získáte 500 Kč za voucher + 300 Kč za doporučení kamaráda.
Váš přítel má už ale nárok jen na jednu z odměn – pokud se založí s voucherem, dostane jen 500 Kč. Pokud bez voucheru, má nárok na 300 Kč.
Podrobně o tom v podmínkách akce:
goo.gl/3dMjV (odkaz vede na PDF)

Jarka

Dobrý den, nejsem zběhlá v e-bankingu a proto mi není jasné, že se dá koupit až 5 voucherů, ale účet se dá založit jen jeden na osobu. můžete mi to trochu objasnit? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Jarko. Jako fyzická osoba můžete mít u nás jen jeden účet – proto to omezení.
Voucherů si můžete pořídit víc pro případ, že byste je chtěla nabídnout svým známým.

Helena

Dobrý den, pokud budu mít tedy Účet, tak za 0,–Kč jej zřídím, za měšíční poplatek 0,–Kč, za 0,–Kč dostanu kartu, kterou za 0,–Kč v obchodech platím. Na účet mi mohou za 0,–Kč chodit peníze jak z ČR, tak i ze zahraničí a já je přes internet mohu za 0,–Kč posílat po ČR. V zahraničí mohu kartou platit za 0,–Kč, pouze v přepočtu za nějaký „běžný kurz“. A když mě to přestane bavit, tak za 0,–Kč účet i kartu zruším. A za první platbu dostanu 500,–Kč. Je to tak? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Heleno. Je to tak, jak píšete.
Přehled všech poplatků najdete v ceníku, ale zdá se, že už jste se na něj dívala :)
goo.gl/qT2z5

Ondřej Šmejkal

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je možné využít voucher i na vaší pobočce, podepsat smlouvu tam a nečekat na kurýra.

Děkuji za odpověď.

ZUNO

Dobrý den, Ondřeji, i to je možné. Nezapomeňte si vzít na ZUNO ZÓNU kód voucheru ;)

Martin

Dobrý den, chci se zeptat, jestli tato nabídka lze kombinovat s Vaší akcí MyFriends. Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, lze. Ale pouze v případě, že majitel voucheru je zároveň doporuřitelem – tedy tím, kdo přivede nového kamaráda. Tedy ne naopak – že si pořídíte voucher a ještě se dohodnete s kamarádem na pozvánce do ZUNO.
Podrobně to najdete v podmínkách této akce:
goo.gl/3dMjV (odkaz vede na PDF)

Tom

Dobrý den,chci se Vás zeptat.Po vyčerpání 500kč odměny a pokud nebudu zpokojený je tedy možné účet zrušit kdykoliv?Třeba za měsíc?Nebude z toho žádná sankce?Děkuji Tom.

ZUNO

Dobrý den, Tome. ÚČET opravdu můžete kdykoli bez sankcí zrušit.

Lucie

Díky, ještě poslední dotaz, je třeba mít na účtu nějaký minimální vklad, v případě že ano, jaký?

ZUNO

Dobrý den, Lucie. Nemusíte mít žádný miniální vklad ani zůstatek.

elča

Dobrý den, na stránce http://www.zuno.cz/slevomat/ mi to nedovolí přejít přes ten obrázek s opsáním slova. Zkoušela jsem asi 50 slov i v jiném prohlížeči, ale pořád jenom „Přepište text na obrázku“ Jsem jediná s tímhle problémem? :(

ZUNO

Dobrý den, elčo. Zatím, co víme, jste třetí. Zjišťujeme, v čem je problém. Jaké prohlížeče jste použila?

Anna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik stojí výběr z bankomatu? A za co se u vás případně platí poplatky? Děkuji

ZUNO

Dobrý den, Anno. Budeme samozřejmě rádi, když ho aktivně využívat začnete, ale nemusíte.
Na poplatky se koukněte do našeho ceníku. Stručně můžeme říct, že při běžném používání ÚČTU vás čeká jedině poplatek za výběr z bankomatu.
goo.gl/qT2z5

ZUNO

Anno, omlouváme se, podařilo se nám spojit dvě odpovědi pod jeden dotaz :).
Poplatek za výběr z bankomatu je 18 Kč.

Michaela

Dobry den,
musim ucet pote nejak aktivne vyuzivat?Treba posilat tam pravidelne nejake penize?Dekuji

ZUNO

Dobrý den, Michaelo, budeme samozřejmě rádi, když ho aktivně využívat začnete, ale nemusíte.

Honza

Zdravím


Této nabídce nějak nerozumím. Co mi brání v tom, abych účet po připsání částky zrušil a vše vybral? 


Díky
ZUNO

Dobrý den, Honzo. Nebrání vám nic. Ale my doufáme, že vás náš ÚČET zaujme a začnete ho využívat.

Terezie

Až na ty přemrštěný částky za výběry z bankomatů je to celkem ucházející nabídka. Neplánujete změny těchto poplatků?

ZUNO

Dobrý den, Terezie, plánujeme. Je to věc, kterou nám klienti vytýkají nejčastěji, takže se snažíme s tím pohnout v jejich prospěch ;)

Martin

Dobrý deň, môže si tento učet založiť aj občan Slovenskej republiky?

ZUNO

Dobrý den, Martine. Pokud má v ČR přechodný nebo trvalý pobyt, tak může.

Lucie

Dobrý den,
měla bych dva dotazy.
1. Jaký spořící účet automaticky přiřazujete k tomuto účtu? Jaké tam jsou úroky a jaké podmínky?
2. Při založení tohoto účtu přes slevomat je povinnost uzavření smlouvy na kolik měsíců?

ZUNO

Dobrý den, Lucie. Spolu s ÚČTEM se vám automaticky otevřei SPOŘENÍ – spořicí účet bez jakýchkoli podmínek. Je na vás, jestli si na něj vložíte peníze nebo ne. Není nutné mít jakýkoli minimální zůstatek.
Úrok na něm je 2 % ročně a můžete si otevřích až 10 SPOŘENÍ, a to nejen v českých korunách, ale také v eurech, dolarech nebo britských librách.
Peníze můžete libovolně vybrat, SPOŘENÍ zavřít – všechno provedete sama jednoduše v online bankingu, nebo vám s tím pomůžeme na call centru.
Podrobnosti najdete na našem webu:
goo.gl/rjlNd
Pokud si ÚČET založíte, ať už přes Slevomat nebo jakkoli jinak, je jen na vás, jak dlouho si ho budete chtít nechat. Můžete ho zrušit kdykoli.

Dan Svoboda

Aha, už to vidím, kredity lze uplatnit pouze na nabídky v hodnotě 150 Kč a vyšší :-)

Kamila Harmanová Kníchalová

Standardně používám Google Chrome. Teď jsem to zkusila v Exploreru a už to funguje.

Ondřej Camfrla

Dobrý den, mám pár otázek, lze zkombinovat tuto slevomatovou akci a akci MyFriends? Tedy dejme tomu že si koupim voucher otevřu účet pak doporučím kamarádovi otevření účtu ale on si jej otevře taky přes slevomat voucher? Díky za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Ondřeji. Tak, jak popisujete, akce kombinovat jdou.
Není to možné naopak – tedy pokud si koupíte voucher a zároveň se vy necháte doporučit od známého.

Lucie

Dobrý den,
při otevření účtu mi to neustále nechce schválit „Přepište text na obrázku“. :( I když dám jiný a napíši to správně.
Mohli byste to, prosím, nějak vyřešit? Děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Lucie, koukneme na to. Jaký prosím používáte prohlížeč?

Zuzka

Dobrý den
Co znamená : Možnost otevřít si 10 SPOŘENÍ a až 50 VKLADŮ . Jaký je na spoření úrok? Jaký je úrok na debetní kartě?

ZUNO

Dobrý den, Zuzko. V ZUNO můžete mít nejen ÚČET, ale také s námi spořit. Buď na klasickém spořicím účtu – SPOŘENÍ, nebo na termínovaném vkladu – ten se u nás jmenuje VKLAD.
Spořicích účtů si můžete založit až 10 a VKLADŮ až 50. Je na vás, kolik z tohoto počtu využijete. 


Na SPOŘENÍ je úrok 2 % ročně a výnos z úroků vám připisujeme každý den – to znamená, že každý den vidíte, kolik se vám podařilo naspořit a s penězi můžete ihned disponovat.
Kromě tohoto klasického spořicího účtu máme ještě SPOŘENÍ PLUS s úrokem 2,5 % ročně. Tam úroky připisujeme jednou za měsíc. Podmínkou je, že celý měsíc ze SPOŘENÍ PLUS nepřevedete peníze jinam.
Podrobnosti si přečtěte na našem webu, přecijen tady není tolik prostoru:
http://goo.gl/rjlNd 


Co se týká debetní karty – je to karta, díky které využíváte vaše peníze na ÚČTĚ. Peníze na ÚČTU neúročíme, takže ani peníze na kartě nejsou nijak úročené.
Lucie

Děkuji za odpověď.Ještě jeden dotaz, i když odpověď bude nejspíš také ne.Dvě „akce“ se pravděpodobně spojit nedají-myslím tím doporučení nového klienta, který by si poté koupil voucher a získal tak 500,– + 300,– Kč?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den .

ZUNO

Dobrý den, Lucie. Akce se spojit dají, ale jen v případě, že vy doporučíte dalšího klienta – pokud si váš kamarád u nás otevře ÚČET, získáte pak 300 Kč.
Nedají se spojit v případě, že byste se stala právě tou kamarádkou – doporučenou klientkou. V tom případě vám vyplatíme pouze jednu odměnu, a to tu, na kterou jsme měla nárok dřív.
Podrobně o tom se dočtete v podmínkách této akce:
http://goo.gl/3dMjV (odkaz vede na PDF)

Dan Svoboda

Dobrý den, proč nemohu za voucher zaplatit místo kartou nebo převodem kredity?

Míla Brožová

dají se služby sms plus a autopilot zablokovat?

ZUNO

Dobrý den, Mílo, je na vás, jestli se rozhodnete je využívat nebo ne.
V základním nastavení jsou tyto služby vypnuté. Nemusíte se tedy bát, že bychom skrývali poplatek za ÚČET v poplatcích za jiné služby.
I v online bankingu, než provedete jakoukoli operaci, vždy uvidíte, jestli vás bude něco stát a kolik.

Lucie

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné založit účet i dítěti, děkuji.

ZUNO

Dobrý den, Lucie, to možné není. ÚČET si u nás může otevřít jen osoba starší 18 let.

Klára

Dobrý den, vypadá to samozřejmě moc lákavě, ale popravdě mi to přijde podezřelé…poslední dobou vám všude nabízí něco „zadarmo“ a nakonec slyšíte ve zprávách, že to byl podvod.. Tím, že je akce na Slevomatu, který podle mých zkušeností nabízí pouze kvalitní služby, jsem ji hned nezavrhla jako jiné zázračně výdělečné akce, ale stejně…jak tedy vyděláváte, když vše je za 0Kč a ještě dostane každý 500Kč? předem děkuji za odpověď

ZUNO

Dobrý den, Kláro. My hlavně doufáme, že se vám bude ÚČET líbit a začnete ho využívat. Tam pak leží naše zisky.

Kamila Harmanová Kníchalová

odkaz pro uplatnění nefunguje – nejde to odeslat

ZUNO

Dobrý den, Kamilo. Jaký používáte prohlížeč?

Martin Neček

Dobrý den. Před týdnem jsem si tento účet otevřel a teď se objeví tato zajímavá akce. Mám si koupit a mohu ještě voucher uplatnit nebo již ne?

ZUNO

Dobrý den, Martine. To bylo těsné :).
Voucher už bohužel uplatnit nemůžete. Podívejte se ale na naši akci MyFriends http://goo.gl/gWnfY .
Když budete s ÚČTEM spokojený, můžete ho doporučit známým. Za každého doporučeného kamaráda, který si u nás otevře ÚČET pak získáte 300 Kč. A na 300 Kč má nárok i on, pokud využije KARTU.

Lucka

Zdravím,

je jedno za kolik u obchodníka nakoupím, nebo je dán nějaký limit, aby byla připsána odměna?

ZUNO

Dobrý den, Lucko, není dán limit. Můžete nakoupit třeba rohlíky ke snídani ;).

Katerina

Dobry den, rada bych si voucher koupila, ale nefunguje odkaz zuno.cz/slevomat , muzete se na to prosim podivat, aby pak bylo voucher mozno uplatnint? Dekuji.

ZUNO

Dobrý den, Katerino. Měli jsme s odkazem nějaké problémy, ale už by to mělo být v pořádku.

Madi

Dobry den, rada bych se zeptala na nekolik veci.. Jaky je poplatek za prichozi platbu na ucet? jaky je poplatek za odchozi tuzemskou platbu? kolik stoji vydani karty? a plati se neco za zruseni karty, pripadne zavreni uctu? diky, m.

ZUNO

Dobrý den, Madi, všechny příchozí platby jsou za 0 Kč – domácí, zahraniční i SEPA platby. Odchozí domácí platba je také za 0 Kč.
Vydání KARTY je za 0 Kč. Za zrušení KARTY ani ÚČTU nic neplatíte.

O.P.

Dobry den, nemam s tim dobrou zkusenost, nejdrive vse vypada za „0“, ale treba po roce zacnou uctovat poplatky za vedeni bezneho uctu atp. Jake jsou plany v ZUNO?

ZUNO

Dobrý den, na trhu budem v červenci rok a neplánujeme ÚČET zpoplatňovat.
Pokud si chcete prostudovat ceník, podívejte se náš web http://goo.gl/qT2z5

Radek Doležal

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda můžu mít u Zuna dva účty?

ZUNO

Dobrý den, Radku. Můžete mít jen jeden účet.

Hana Ečerová

Za založení účtu se platí 0 Kč, za vedení účtu se platí 0 Kč… Tahle banka se mi začíná líbit :-)

Tomáš Novotný

Dobrý den,
můžu mít u vás dva účty? O:-)

ZUNO

Dobrý den, Tomáši, můžete mít jen jeden účet ;)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru