Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si luxusní fotoknihu z vlastních fotek. Velký nebo střední formát a až 80 stran plných vašich zážitků.

Bontia 1 551 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Petra Jurčová

Dobrý den dá se ve vašem programu při vytváření foto knihy někde najít klipárty nebo jiné varianty pozadí fotek než jen jedno barevné nebo úprava fotek jako vytvoření stínu nebo fotku vložit do jiného tvaru třeba jako oválného zrcadla já to nikde nenašla děkuji za odpověď.

Šárka

Dobrý den,
je možné objednat 2 produkty ze dvou různých slev, ale s jedním poštovným? Jsou totiž ze stejného obchodu. Děkuji

Bontia

Dobrý den Šárko,

pokud máte jakékoliv platné poukazy, ať už z akcí nebo dárkové, lze je použít na konkrétní produkt v jedné objednávce a lze postupovat i podle návodu zde: http://www.bontia.cz/slevomat

Ivana

Dobrý večer,můžu si knihu vytvořit ještě před tím,než budu mít čísla voucherů,uložit a pak objednat?Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den Ivano,

samozřejmě to je možné. Poukaz se uplatňuje až při vytváření objednávky. Knihy můžete tvořit v Bontia Studiu dopředu.

Majka Pamas

Dobrý den,
nebudete mít ještě v nabídce akci na střední knihu?? Díky za odpověď…

Bontia

Dobrý den,

nabídka střední knihy byla opravdu limitovaná. Nebojte se velkých knih, zvlášť pokud třeba ještě žádnou nevlastníte. Vyzkoušejte ji, věříme, že Vás velká kniha plná Vašich zážitku příjemně překvapí.

Tina

Dobry den. Rada bych se zeptala, kolik stoji velka kniha na sirku. Dekuji

Bontia

Dobrý den,

standardně stojí nabízená kniha 1999 Kč další rozměry jsou pak zde: http://www.bontia.cz/ceny/knihy-hardcover. V akční nabídce zde na Slevomatu pak tato kniha 699 Kč.

Magda

Dobrý den, když je střední kniha již vyprodaná, je možné, že byste tuto nabídku ještě navýšili? Díky.

Tina

Dobry den,
pisete, ze cena za velkou knihu je 499 Kc (sleva z puvodnich 1999Kc). Z textu vyplyva, ze clovek ma moznost volby formatu na vysku ci na sirku. Nyni vsak jedne tazatelce tvrdite, ze pokud chce clovek velkou knihu na sirku, bude si muset priplatit 200Kc a zaplati tedy 699Kc. Nerozumim tomu. Ptam se tedy jeste jednou – kolik stoji v teto slevove akci VELKA KNIHA NA SIRKU? Moc diky!

Bontia

Dobrý den Tino,

velká kniha na šířku – 80str stojí v této akci 699Kč.
Není to příplatek je to nabídka knih v akci od 299Kč do 699Kč.

tom

Dobrý den, když nebudu spokojen s kvalitou vyrobené knihy jako v minulosti mohu ji vrátit ikdyž je „na poukaz“?
Díky a přeji hezký den.

Bontia

Dobrý den Tome,

v případě, že bude mít kniha nějakou výrobní vadu, je samozřejmě možné jí reklamovat jako jakýkoliv jiný produkt. Je zcela jedno, zda je koupena v akci. Vždy musí mít stejnou kvalitu.

Lenka

Dobrý den, do kdy po odepsání peněz z účtu mi přijdou vouchery?

Slevomat.cz

Dobrý den Lenko,


transfer z jedné banky do druhé a následné zpracování požadavku trvá zpravidla 2 – 3 pracovní dny. Jakmile Vaši platbu potvrdíme, voucher vám bude zaslán na Vaši e-mailovou adresu. 


Hezký den! :-)
aňule

z předchozích dotazů tomu rozumím správně – když objednám voucher na velkou knihu na výšku za 499,– a vím že nezaplním všech 80 stran, tak mohu vybrat variantu 64, či 48 stran a nic se nestane,
děkuji za potvrzení

Bontia

Ano, všechny kupony jsou použitelné na uvedený počet stran a na všechny nižší rozsahy stran. Tedy v uvedeném příkladě je kupon použitelný na Hardcover – velká na výšku, 80, 64, 48, 40 a 32 stran.

Petra Kačerová

Dobrý den,

nejde mi absolutně nainstalovat váš program…co mám dělat? Díky

Bontia

Dobrý den,

z tohoto popisu bohužel nezjistíme o jaký problém se jedná. Pár postupů máme na této stránce http://www.bontia.cz/slevomat úplně dole. Dost často stačí systém Windows jen aktualizovat. Pokud by se jednalo o jiný problém kontaktujte přímo podpora@bontia.cz. Je vhodné popsat o jaký problém s instalací se jedná a případně opsat nebo zaslat printscreen hlášení, které systém Windows vypisuje.

Pavel

Dobrý den,
měl bych zájem o střední knihu, ale s polovičním počtem stránek. Tedy ne 48 nýbrž 24. Jak to vidíte?

Bontia

Dobrý den Pavle,

takhle malý počet stran bohužel ani nenabízíme. Nejnižší počet stran je 32 a na ten půjde kupon bez problémů použít.

Honza

Dobrý den, dá se ve Vašem programu zvýšit sytost a ostrost fotografií, nebo musím každou zvlášť předem upravit v dané velikosti v jiném programu? Díky

Bontia

Dobrý den Honza,

v programu Bontia Studio se fotky upravovat nedají a ani při výrobě se fotografie zásadně neupravují. Standardní operace jako zoom, převracení snímků, umístění v ohraničeném rámčku atd.. pak v programu samozřejmě jsou. Fotografie je tedy dobré mít připravené předem.

Zuzana

Dobrý den, pravidelně u Vás objednávám knížky 21 × 26 cm, ale 80-ti stránkové, akorát jednu tvořím a chtěla bych jí brzy objednat…lze použít slevový kupon i na více stran, případně ten dražší? Děkuji.

Bontia

Dobrý den,

omlouváme se, ale možná přesně nerozumíme dotazu. Poukazy lze použít pouze na varianty, na které jsou vystaveny. Pokud by se jednalo o nějakou jinou variantu, obraťte se prosím přímo na podpora@bontia.cz.

Pavlina Jandova

Dobrý den, prosím, kolik činí poštovné? Děkuji.

K.

Dobry den, mam uz od vas vouchery na celkem 6 fotoknih. Chtela bych se zeptat, zda se i tento pocet knih vejde do limitu 3kg pro zaslani v jedne zasilce PPL, pripadne jak by se cena za doruceni navysila? Dekuji.

Bontia

Dobrý den,

pokud se jedná o ty největší knihy bude váha cca do 6kg, tj. očekávejte cenu kolem 155Kč. Přesnou váhu a cenu zjistíte při objednávání.

Léňa Erina Machová

Dobrý den,


je možné fotoknihu osobně vyzvednout? A druhý dotaz, kdybych chtěla dát knihu k narozeninám a potřebovala bych jí do příštího pátku, jaká je pravděpodobnost, že se to stihne? 


Děkuji
Bontia

Dobrý den,


osobní odběr bohužel není možný, výroba neprobíhá v Praze a expediční oddělení není technicky vybaveno na osobní odběr.
Výroba knih je prakticky zcela automatická a termíny výroby jsou na tento výrobní proces nastaveny. Garantovat Vám můžeme pouze standardní termín a to 14 pracovních dní. 


Děkujeme za pochopení
Lenka

Dobrý den, také bych se chtěla zeptat jestli je možnost objednat si dvě knihy se stejným obsahem. A jestli lze objednat tři knihy k výrobě v jedné objednávce se třemi vouchery s jedním poštovným, nebo budu muset platit třikrát poštovné???

Bontia

Dobrý den Lenko,

ano je možné objednat více knih v jedné objednávce a tím zaplatit jen jedno poštovné.
Postup i další informace jsou případně zde: http://www.bontia.cz/slevomat

Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat 1) jakou kvalitu musí mít fotky? 2) Pokud bych naskenovala staré černobílé fotky, bylo by možné je použít?
 Děkuji

Bontia

Dobrý de Markéto,

Fotky lze samozřejmě použít jakékoliv, ale samozřejmě čím kvalitnější tím lepší. Tiskneme na digitální tiskárně v rozlišení 300DPI. Program upozorňuje na nedostatečnou kvalitu fotografii výstražným trojúhelníkem. Pokud je trojúhelník žlutý, dá se počítat s tím, že kvalita bude ještě celkem použitelná (pokud se nebude zkoumat lupou). Pokud bude trojúhelník červený, je vhodné dodat buď fotografii větší nebo jí na straně knihy zmenšit. Tipy ke konkrétním snímkům jsou nabízeny při přejetí myši přes výstražný trojúhelník.
Program je možné zdarma a bez registrace vyzkoušet (http://www.bontia.cz/stahnout) a případně přizpůsobit kvalitu skenování podle požadavků.

Petra

Dobrý večer, do jakého termínu musím uplatnit voucher? Děkuji.

Bontia

Dobrý den Petro,

objednávku (tedy i uplatnění voucheru) je třeba vytvořit do 16. 10. 2012.

Monika

Dobrý den, ráda bych se zeptala, pokud objednám 2 fotoknihy k výrobě ve stejnou dobu, zda mi při jednom doručení obou knih bude účtováno pouze jedno doručení (dá se to poslat naráz)?

Bontia

Dobrý den Moniko,

ano, lze udělat objednávku dvou knih najednou a to buď přímo z Bontia Studia (více stejných knih) nebo z našich webových stránek (více různých knih). Pokud objednáte knihy každou v samostatné objednávce, dostanete každou samostatně.
Více informací o uplatnění více slevových kuponu v jedné objednávce je zde: http://www.bontia.cz/slevomat

Jarka Lomanova

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak knihu vyrobíte když zadám pouze 30 stránek a možnost je 80 stran.Budou zbylé stránky bílé nebo to bude kniha pouze o třiceti stránkách.
Děkuji za odpověď

Bontia

Dobrý den,

volba 30 stran se Vám ani nezobrazí, nejmenší počet stran, který nabízíme je 32. Knihu můžete vyrobit i s tímto počtem stránek, cena se však nezmění. Pokud byste vytvořila a objednala knihu s 80 stranami a nechala zbytek prázdný, dostala byste jí také v takovém stavu.
Více informací je pak na tomto odkaze http://www.bontia.cz/slevomat, který je uveden na i na vystaveném kuponu.

Jana Mahmoud

Dobrý den,pokud dnes večer objednám, je možné abych 6.6.měla už knihu doručenou?7.6.bych ji ráno potřebovala.Děkuji

Bontia

Dobrý den,


tento termín Vám bohužel nemůžeme grantovat. Garantovaný termín je dodání do 15 pracovních dní od vytvoření kompletní objednávky. 


Děkujeme za pochopení.
Michaela

Dobry den, nemohu v bontia studiu najit odkaz „mam k dispozici slevovy kupon“ Muzete mi prosim poradit, kde presne je? dekuji predem.

Bontia

Dobrýden,

nabídka vložení kódu z poukazu, se vám zobrazí, jakmile budete knihu objednávat a to hned po přihlášení na začátku objednávkového procesu.

Lenka Křivánková

Dobrý den, jaký fotopapír prosím používáte? Díky a hezký den!

Josef Sistek

je možné si knihu vyzvednout osobně?

Bontia

Knihy zasíláme pouze vybraným dopravcem (PPL či Česka pošta)
Výroba knih není v sídle společnosti a probíhá mimo Prahu.

František

Je možné využít kupon i na „čtvercovou“ variantu?

Bontia

Čtvercovou variantu knihy v této akci nenabízíme.
Poukazy lze použít pouze na varianty, na které jsou vystaveny.

adéla

Střední fotokniha 21×26 cm (na výšku, 48 stran)
Velká fotokniha 24×30 cm (na výšku, 80 stran – chtěla bych je na šířku, šlo by to? Děkuji za odpověď

Bontia

Speciální nabídka je opravdu pouze pro produkty, které v akci nabízíme.
Velkou fotoknihu na šířku je tedy možné v této akci zakoupit za 699 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru