Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Tematické letní tábory pro děti od 3–19 let

4,4 / 5 OSferien Jižní Čechy (mapa) 26 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
OS Ferien

Dobrý den,
taneční tábor a paintballový tábor probíhají paralelně po celé léto v obou našich areálech, tj. v Náměšti nad Oslavou u Brna a ve Varvažově v jižnch Čechách. Cena tanečního i paintballového tábora činí 2.990,–Kč za osobu, na tuto cenu již další slevy neposkytujeme.
Děkujeme za pochopení. Hezký den.

Bolivia

Dobrý den chci pro dvě děti tábor jeden paintb. A druhý pro holku aby byli spolu ale dívka měla jiné téma např taneční atp je nějaký spojený s paintb. A na stránkách vidím že stojí 3790 kč nyní 2990 tedy? Kolik by byla cena s tou sourozeneckou za dvě děti? Děkuji

OS Ferien

Dobrý den, taneční tábor a paintballový tábor probíhají paralelně po celé léto v obou našich areálech, tj. v Náměšti nad Oslavou u Brna a ve Varvažově v jižnch Čechách. Cena tanečního i paintballového tábora činí 2.990,–Kč za osobu, na tuto cenu již další slevy neposkytujeme. Děkujeme za pochopení. Hezký den.

Katka Vdf

dobrý den -kde najdu volné termíny pro děti od 3let -kolik jich je v oddílu a kolik ma oddíl vedoucích?stránky s odkazem nefungují

OS Ferien

Dobrý den,
volně termíny pro Baby Camp naleznete na níže uvedeném odkazu:
http://www.slevomat.cz/sleva/161405-detske-letni-tabory/ven/?address=http%3A%2F%2Fwww.osferien.cz%2Fbaby-camp-varvazov%2F22
Děti jsou v oddílech maximálně po 8–10 dětech, k oddíli jsou přiřazeny vždy alespoň 2 vedoucí.
Hezký den.

Marcela Lomozová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda sleva platí i na tábor koňský a počítačový. Píšete, že je v ceně i vstupenka do Aquaparku, ale na stránkách provozovatele tábora chtějí za tento výlet příplatek.
Mnohokrát děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, na tábor počítačový sleva platí, na koňský však bohužel ne. V ceně voucheru máte skutečně již vstupenku do Aquaparku zahrnutou.

Nehtařinka Zlámalová

Dobrý den.
Kde můžu najít volné termíny. Chci koupit 2 vouchery v termínu od 22.7 a dále.Tábor v Náměšti nad Oslavou.
 Děkuji

OS Ferien

Dobrý den,
volné termíny naleznete na našich stránkách www.osferien.cz. V Náměšti nad Oslavou jsou volné všechny turnusy kromě turnusu č.2 (9.-18.7.2013).
Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru