Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vytvořte si vlastní extra velkou fotoknihu s až 96 stranami. Koupí můžete pomoci dětem

4,8 / 5 Bontia 1 307 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Kamila

Bohužel nemám s Bontia dobré zkušenosti, máme od nich dvě foto knihy, jedna s měkkými a druhá s tvrdými deskami, obě se prohlíželi tak třikrát max čtyřikrát a poté nám z obou začali vypadávat stránky a rozpadá se. K naší smůle už nemáme faktury a to je máme cca 1,5roku.

Michal

Dobrý den, před rokem a půl jsme vyráběli ještě fotoknihy stejně jako nyní vyrábějí ostatní výrobci pouze lepenou vazbu. Výsledek je všude stejný. Na základě toho jako téměř jediný výrobce už více než půl roku vyrábíme fotoknihy s vazbou šitou nití, kde se nic takového nestane. Děkujeme za sdílení vaší zkušenosti.

Lucka

Dobrý den. Před dovolenou jsem koupila voucher na 80 stran. Jenže teď po dovolené zjišťuji, že bych potřebovala knihu s 96 stranami. Lze to ještě nějak změnit a doplatit?

Michal

Dobrý den Lucko, taková změna bohužel není možná.

J.S.

Dobrý den,
do kdy platí voucher? Píšete že 4 měsíce do 17.9., ale 4 měsíce vychází do 17.10.
Děkuji J.S.

Michal

Dobrý den,
tento datum uvádí systém automaticky. Buď je zrovna na hraně 4 měsíce nebo to z nějakého důvodu uvádí nepřesně. Berte prosím jako stěžejní přesně uvedené datum 17. 9. 2013. Děkujeme

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je u vaší knihy možné mít fotky i na zadní straně desek, případně zda může být jedna fotka na celé (přední i zadní) ploše desek, třeba za příplatek?
Děkuji za odpověď

Michal

Dobrý den, Jano,
ano je to možné. Žádný příplatek neplatíte. Jednoduše na celé desky můžete umístit jednu i více fotografií. V tomto jsou naše fotoknihy velice variabilní, nejste téměř ničím omezená. Děkujeme

Dita

Dobrý den,


chtěla bych se zeptat, jestli je třeba držet od kraje stránky nějaký odstup a zdali se nemůže stát, že se mi fotografie poblíž konce strany znehodnotí? Naskakuje tam totiž upozornění něco v tom smyslu. To jsem ale zatím přehlížela, tak snad to nevadí. 


Předem díky za odpověď
Michal

Dobrý den, myslím, že upozornění, které vám tam naskakuje je s trojúhelníkem uprostřed. To signalizuje, že kvalita fotografií není optimální a je třeba počítat, že v tomto rozlišení nemusí být podle představ. K vašemu prvnímu dotazu, žádný odstup od kraje fotoknihy dodržovat nemusíte, přichyťte fotografie až k okraji a vytiskneme vám ji přesně tak, jak ji uvidíte v náhledu. Děkujeme

Hana

Dobrý den, na titulní stranu fotoknihy mohu dát libovolnou fotografii? A je to v ceně nebo za příplatek?

Michal

Dobré dopoledne, potisk desek je jen na vás, můžete na něj umístit libovolnou fotografii, dokonce si můžete dát i vlastní text do hřbetu fotoknihy. U nás žádné takové příplatkové služby nevedeme, vše máte v ceně konečného produktu. Děkujeme

Michal

Dobrý den, Katko,
na jednu knihu můžete vybrat pouze jednu šablonu. Nějak si ani neumím představit, jak by se přesně používalo více šablon na jednu knihu. Každou šablonu si však můžete libovolně upravovat a vytvořit si úplně vlastní stranu. Děkujeme

Petra

Děkuji. Já na to zapomněla… ano, tak to udělám. Vyznám se v tom, s fotografií pracuji :)
Ale s fotoknihami nemám moc zkušeností, nejlepší je, když je můžu vidět na vlastní oči, protože se často jedná o zakázky, tak chci odevzdat to nejlepší.
Ještě bych měla jednu otázku, jedná se o tisk na fotopapír?
Děkuji ještě jednou.

Michal

Dobrý den, Petro,
nejedná se o tisk na fotopapír. Tisk na fotopapír má své výhody ale i nevýhody, které podle nás převažují(například cena), a proto na něj netiskneme. Více o naší kvalitě fotoknih si můžete přečíst na našich stránkách http://www.bontia.cz/provedeni/hardcover nebo v nezávislé recenzi na http://www.test-recenze.cz/blog/category/sluzby/velky-test-fotoknih/. Děkujeme

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu do programu na vytvoření fotoknihy nahrát i soubory v pdf formátu? Děkuji

Jakub

Dobrý den Petro, soubory pdf nahrát nemůžete stejně jako asi u žádného výrobce fotoknih v ČR. Co ale můžete udělat je, že jednotlivé stránky z PDF vyexportujete v dostatečném rozlišení (cca 170 DPI) do podoby jpg nebo tiff a tyto pak do knihy v Bontia studiu vložit. To lze. Aby byl výsledek perfektní, požádejte o tento export někoho, kdo se v této věci velmi dobře vyzná a má vhodný software. Držíme palce.

Lenka

Dobrý den,
letíme 11.6. na dovolenou, vracíme se 18.6., počítám 2–3 dny na zpracování a upravu fotek. Jak dlouho platí voucher? Když jej zakoupím (více) tak mohu ještě uplatnit při příjezdu cca do 25.6.?? Nenašla jsem nikde platnost voucheru…děkuji moc za odpověď! Lenka

Michal

Dobrý den, Lenko,
platnost voucherů je do 17. 9. 2013. Přejeme hezký den.

Ivana

Dobrý den.Poštovné se platí až při převzetí na poště?

Děkujeme

Dobrý den, Ivano,
poštovné platíte při zadávání objednávky vaší fotoknihy bankovním převodem nebo platbou kartou. Děkujeme

Iva

Dobrý den, lze voucher použít i pro provedení exclusive?

Michal

Dobrý den, Ivo,
voucher lze použít pouze na uvedené varianty Hardcover. Na fotoknihy exclusive tedy nelze tento voucher použít. Děkujeme

Kristýna

Dobrý den, dnes jsem si stáhla váš program do počítače, ale v nabídce se mi zobrazuje vytvoření knihy maximálně s 80 stránkami a nikoliv 96 stránkami, pro které jsem si koupila voucher. Jakým způsobem mám tedy dále postupovat? Děkuji za odpověď. K.

Jakub

Dobrý den Kristýno, aktualizujte studio, zvolte správný formát knihy, protože jen extra velká na výšku 245 × 301 má v nabídce 96 stran a vše bude v pořádku. Pokud ne, prosím napište na podpora@bontia.cz. Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme hodně radosti při tvorbě!

M

Dobrý den,
chtěla bych koupit více voucherů. Chtěla bych se zeptat, jak postupovat, aby knihy byly v jedné objednávce kvůli poštovnému? 


Děkuji.


M.
M

Dobrý den,
chtěla bych koupit více voucherů. Chtěla bych se zeptat, jak postupovat, aby knihy byly v jedné objednávce kvůli poštovnému? 


Děkuji.


M.
Jakub

Dobrý den, pokud objednáte knihu ve více exemplářích (tj. výtiscích, které mají naprosto stejný obsah) na poštovném ušetříte a počet takto objednaných knih v jedné objednávce není omezen. Při objednávce přes Bontia Studio pouze zvolíte více kusů a zadáte více čísel voucherů. Ať vaše fotoknihy dělají všem radost.

Marta

Dobrý den,
mám dotaz ohledně programu, ve kterém se kniha tvoří- zvládne v tomto programu dělat i antitalent s počítačem? :)
A dále bych se chtěla zeptat, zda-li mohu použít do fotoknihy i oskenované fotky?
Předem děkuji za odpověď!

Jakub

Dobrý den Marto, je to snadné, program Vás povede. Skeny vložit můžete, pokud nebudou kvalitní, program Vás dokonce sám upozorní:) Držíme Vám palce!

Martina

Uvažujete také o akci, kdy budou k dispozici vouchery i na jiné rozměry fotoknih nejen rozměr A4 na výšku?
Děkuji.

Jakub

Dobrý den Martino, nabízené fotoknihy nemají rozměr A4, jsou o dost větší. Máte už extra velkou fotoknihu od nás? Uvažujeme, ale nakonec je důležité, co chce většina zákazníků – dle statistik jsou to právě knihy na výšku.Děkujeme Vám.

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli si na tento voucher mohu objednat fotoknihu i ve formátu čtverce, ne jen formát A 4. Děkuji Petra.

Jakub

Dobrý den Petro,
fotokniha nemá „nepěkný“ formát A4, ale rozměr 245 × 301 mm, který je opravdu vkusný, významně větší než A4 a je velice oblíbený. Knížku čtvercovou s tímto voucherem objednat nelze. Děkujeme.

Hanka Jiránková

Píšete: Výhodu jednoho poštovného lze využít pouze v případě, že objednáte několik kopií stejné fotoknihy. Pokud mají fotoknihy různý obsah, je nutné je objednat v samostatných objednávkách. Což si myslím je škoda, dříve jsme objednaly více fotoknih s různým obsahem za jedno poštovné a teď to nejde. Měli byste na tom zapracovat a opět umožnit platit pouze jedno poštovné. Může to bohužel zákazníky odradit, aby např při objednání 3 knih platili kolem 350,– za poštovné. Neplánujete proto do budoucna toto změnit? Děkuji.

Jakub

Dobrý den paní Jiráková, plánujeme celou řadu změn. V současné chvíli při tak velkém zájmu o šité fotoknihy neumíme technologicky nabídnout větší výhodu, než je libovolný počet knih se stejným obsahem za jedno poštovné. Děkujeme za Váš názor.

Martina

Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli si muzu fotoknihu vyzvednout osobne, pracuji 5min od vas.Dekuji Martina

Jakub

Dobrý den Martino, knihy jdou z našeho výrobního závodu mimo Prahu do několika zemí a to výhradně poštou. Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru