Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Řidičský průkaz sk. B za 7299 Kč

4,1 / 5 Autoškola Praha - Krč  (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Martina Černovická

Dobrý den, do kdy je prosím třeba zaplatit doplatek? Je to možné až při domluvě konkrétního termínu kurzu, tj. třeba i v září? Děkuji předem za odpověď, Černovická M.

Jana Novotná

Trenažer, který má autoškola RZ Group na svých webových stránkách vyfocený, se již od roku 2000 nesmí používat, neboť nesplňuje podmínky příslušného zákona o autoškolách. A praktický výcvik na vozidle Škoda Felicia? V tomto případě cena odpovídá kvalitě poskytovaných služeb!

Miloslav Petrýdes

Vážená Jano Novotná, v zákoně 247/2000 Sb. je v příloze číslo 4 jasně uvedeno rozdělení řidičských trenažérů a rozsah povoleného výcviku.
Konkrétně: V závislosti na technickém provedení a stupni vývoje pro účely tohoto zákona tvoří: 

  1. první skupinu řidičské trenažéry s aktivním výhledem vpřed, simulací základních jízdních vlastností, zvuků vozidla, které umožňují nácvik základních řidičských úkonů; řidičským trenažérem lze nahradit 30% 1. etapy výcviku.

Takže toto náš trenažér splňuje a poslouží k tomu, aby si člověk, který nikdy neseděl za volantem, osvojil základní řidičské návyky. Samozřejmě v dnešní době existují i podstatně sofistikovanější trenažéry, ale pořád jsou to jen simulátory, které nikdy nenahradí jízdu ve skutečném provozu.
Co se týká vaší poznámky ohledně našeho vozového parku, tak Felicii už nemáme žádnou, máme Fabie. Nevím ale, jaká je podle vás souvislost mezi vozovým parkem a kvalitou poskytovaných služeb??? O ničem to nevypovídá, je to pouze image.
Naše vybavenost je rozhodně v souladu s platnými předpisy a náš kolektiv dělá i přes nízkou cenu kurzu vše potřebné a předepsané, aby se žák naučil chovat v provozu a uspěl u závěrečných zkoušek.
Věřím, že uvedené informace jsou pro vás dostatečné a že se brzy stanete našim spokojeným zákazníkem…

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru