Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za prodloužení nebo 3× doplnění řas v hodnotě 3200 Kč. Zastavit čas mrknutím oka a být krásná v každém detailu. Dlouhé, husté a odolné řasy se slevou 68%.

4,2 / 5 Dolce Diva (2 pobočky) Praha - Krč  (mapa) 448 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den, známá chodí ke kosmětičce, která používá metodu diamond lashes pro prodlužování řas. U vás na stránkách jsem tuto nabídku nenašla. Mohla byste ji přiřadit některé vaší řadě (Afroditi, Blink lashes etc.)

Děkuji

Dolce Diva

Dobrý den Petro,

s Diamondy nepracujeme z toho důvodu, že nechceme být vázáni žádnou smlouvou a klientkám chceme doporučit ty nejvhodnější řasy pro ně. Proto nechceme mít povinnost, pracovat s jednou konkrétní značkou.

Diamond Lashes jsou syntetické, norkové řasy, stejně jako Mink a Blink, se kterými pracujeme my.

Míša

Dobrý den, mám řasy prodloužené-Diamond Lashes, bohužel mi přijde, že nejsou moc výrazné. Chtěla jsem se zeptat, zda-li bych mohla voucher použít i na nejvýraznější doplnění (tuším master nebo glamour)? Popřípadě kolik bych doplácela?
Předem děkuji za odpověď.

Dolce Diva

Dobrý den Míšo,

tipovala bych, že důvod, proč nemáte pocit tak ,,výrazných" řas právě proto, že máte řasy s norkovou přísadou. Jsou přece jen malinko jemnější.
Také ale je možné, že nemáte své vlastní řasy tak moc husté a na oko se jich více nevejde. To mohu ale určit až při osobní konzultaci. Pokud by to byl tento případ, je pro Vás nejvhodnější metoda master, kdy se řasy doplňují v několika řadách. Tato metoda je ale velmi náročná a poněkud dražší, proto se slevomat na ni nevztahuje.

Pokud byste chtěla přece jen voucher nějak využít, můžu Vám nabídnout jedině to, že bychom ho celý využily na jedno doplnění metodou master, kdy se doplnění obvykle pohybuje kolem 1500–2000.-Kč.

Slavka

Dobry den,

je mozne vyuzit to vase dolepenie 3 krat za 999 CZK aj v pripade ze mam teraz nalepene umele rasy z ineho salonu?

Dakujem
 Slavka

Dolce Diva

Dobrý den Slávko,

určitě můžete slevu použít, i když řasy máte aplikovány již z jiného salonu.

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jaké používáte lepidla. Mám pár zkušeností a po některých mi silně otékají oči,tak potřebuji spíše lepidla pro citlivé oči. Jinak nabídka super. Doplnění jinak stojí mnohem více.
Děkuji za odpověď,Tereza

Dolce Diva

Dobrý den Terezo,

lepidla máme jak klasická, na které může vzniknout řasem alergie v případě nových léků, při nevyspání, nemoci apod. Řešením je buď speciální mastička, kterou lehce oko potíráte – tak aby se nedostala na spoje řas, nebo se dá použít hypoalergenní lepidlo, které je ale bohužel jen 14ti denní.

To znamená, že na doplnění musíte chodit v průběhu měsíce až dvou 1× za 14 dní. Pak alergie obvykle odezní a dá se použít zase lepidlo klasické.

Niki

dobry den,
mockrat diky za info, myslela jsem si to, jen jsem se chtela ujistit:-) Rasy opravdu nemam, mela byste pro me reseni nejakych nalepovacich ras, provadite u vas v salonu neco na tento zpusob a jaka by byla priblizna cena, jak umele rasy dlouho vydrzi?
Dekuji za pripadne dalsi info a preji krasny den.

Dolce Diva

Dobrý den Niki,

bohužel opravdu nevím, jaké řešení bych doporučila, ale jediné, co mě napadá, by mohl být permanentní make-up.

Může se vytetovat linka na horním víčku a zcela přirozeně i vykreslit napodobeninu řas.

Niki

dobry de,
chci se zeptat, pokud nemam vubec zadne rasy, je mozno mi nejak rasy dodelat a vyuzit tohoto kuponu?
dekuji za odpoved.
S pozdravem,
 Niki

Dolce Diva

Dobrý den Niki,

pokud nemáte opravdu vůbec žádné řasy, tuto metodu bohužel nelze právě u Vás aplikovat.

Stačí mít alespoň pár řasiček a dá se to už nějak vymyslet.

Jiřina

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli máte v nabídce i jiné barvy než černou a hnědou. Měla bych zájem o fialovou nebo modrou. Používám pouze tyhle barvy řasenky. Děkuji za odpověď.

Dolce Diva

Dobrý den Jiřino,

v nabídce máme snad téměř všechny barvy, včetně těch, o kterých píšete.

Možná bych ale doporučila, namíchat je pece jen s pár černými, aby výsledný efekt vypadal trošku přirozeněji. Ale rozhodnutí je samozřejmě na Vás :)

To bychom se mohly ale dohodnout až osobně.

Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nevypadá příliš nepřirozeně, když si nechám doplnit horní řasy černé a moje spodní zůstanou světlé. Ráda bych se po aplikaci vůbec nelíčila.

Dolce Diva

Dobrý den Katko,

horní řasy vypadají i prodloužené zcela přirozeně a dolní můžeme přibarvovat barvou, když budete chtít. I kdybyste je ale nechala přirozeně, vypadá to stále hezky. Jen se musí zvolit trošku kratší.

Katka

Děkuji za odpověď. Ráda dorazím :)

Dolce Diva

Budeme se těšit na Vaši návštěvu :)

Veronika

Dobry den, i kdyz uz se snazim temto slevovym akcim spise vyhybat-po predchozich spatnych zkusenostech, vase nabidka mne zaujala :)
Chtela bych se zeptat, vsichni si rasy velice chvali, ale zaroven se bojim, abych potom neprisla i o svoje rasy :(
Dle fotek na vasem webu to vypada velice prirozene.
Vidim, ze uz je prodano cca 250ks, nedostala by se na me rada az v prosinci? :)) S casem je to u mne horsi, vsedni dny az od cca 18:45, ale vikendy ok. Byl by to problem? Dekuji moc za odpoved.

Dolce Diva

Dobrý den Veroniko,

moc nás těší, že Vás právě naš nabídka zaujala.

O Vaše vlastní řasy určitě nepřijdete, protože řasy, stejně jako vlasy, přirozeně vypadávají. Celé řasy se vymění každých 6–8 týdnů. Odrostlá řasa vypadne a hned začíná růst nová, což znamená, že si této výměny ani nevšimneme.
Stejně tak odrůstají i řasy syntetické, které jsou přilepené na řasách vlastních. Proto se chodí každých 3–5 týdnů na doplnění, aby efekt prodloužených řas byl stále krásný.

Pokud řasy už nebudete chtít nosit, necháte je přirozenou cestou vypadat.

Zatím máme volné termíny od 31.1.2011 :) Takže tzv.,,na řadu" byste se mohla dostat poměrně brzy :)

Dolce Diva

Ještě co se týká víkendů – ty jsou plnější, ale nějaký termín bychom určitě vymysleli.

Veronika

Tak to zni dobre :)
Je tedy mozne si zakoupit 2certifikaty, jestli jsem dobre pochopila. Jeden muzu vyuzit na prvni proceduru a druhy na 3×doplneni?
Terminy vypadaji v pohode :)
Dekuji moc!

Veronika

Tak to zni dobre :)
Je tedy mozne si zakoupit 2certifikaty, jestli jsem dobre pochopila. Jeden muzu vyuzit na prvni proceduru a druhy na 3×doplneni?
Terminy vypadaji v pohode :)
Dekuji moc!

Dolce Diva

Veroniko,

omlouvám se, že na Váš dotaz reaguji až nyní, ale bohužel jsem jej přehlédla.

Přesně jak píšete, můžete voucher využít.

Terka

Dobrý den,
malý dotaz, stačí když si řasy odlíčím až u vás, těsně před aplikací ?

Děkuji za info.

Dolce Diva

Dobrý den Terko,

odlíčit horní řasy těsně před aplikací určitě nedoporučuji, protože řasy potom nemusí tak hezky držet a mohou se odlepovat, proto doporučujeme řasy odlíčit naposledy večer před aplikací a druhý den, tedy v den aplikace, už nelíčit, ani nic nenanášet.
Jinak ale můžete být klasický nalíčená (make-up, stíny, linky, dolní řasy aj.)

Věra

Dobry den, pokud bych chtela rasy pouze kratkodobe, daji se potom nejak odstranit nebo musim pockat az vypadaji? Diky

Dolce Diva

Dobrý den Věro,

řasy můžete buď nechat samovolně vypadat, což trvá asi 6–8týdnů po aplikaci (záleží na vlastní obnově řas), nebo se dají i speciálním roztokem odstranit u nás v salonu.

Jana

Dobrý den,mam rasy udelany v jinem salonu nez je ten Vas… Take synteticke. Plati Vase nabidka na 3× doplneni (na jeden voucher přijdu 3×) i na doplneni ras z jineho salonu?

Dolce Diva

Dobrý den Jano,

ano, přesně takto můžete voucher ze slevomatu využít.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu

Monika

Dobrý deň.
Chcela by som sa opýtať, či nie je problém čo sa týka farebnosti rias…moje riasy sú svetlej farby a tak by som chcela vedieť ako sa to rieši v taktomto prípade :) Ďakujem

Dolce Diva

Dobrý den Moniko,

existují samozřejmě řasy i jiné než černé (např. hnědé, popř. barevné – stříbrné, červené, zelené, modré, fialové, žluté, s glitry aj.), ale přestože jste dle mého názoru blondýnka, doporučila bych řasy černé, jen jemnější textury a ne třeba až tak dlouhé.

Máme klientky, které mají vlastní řasy úplně blonďaté, ale přesto jim řasy prodlužujeme černými, protože světlé odrosty nejsou při běžném nošení vůbec vidět.

Michaela

Dobrý den,
jak dlouho předem je nutné se k vám do salonu objednat?
Děkuji

Dolce Diva

Dobrý den Michaelo,

objednávací termíny jsou většinou do jednoho týdne, ale nejvíce záleží na tom, zda je klientka nějak časově omezená, nebo se může časově přizpůsobit.

Martina

Dobrý den již jednou jsem si nechávala prodlužovat řasy,vydrželo mi to skoro 2 měsíce ale když mi upadávají řasy tak bohužel i s vlastníma a někdy ta řasa visí na vlastní malým kouskem a trčí jinam a docela to vadí.Prošvihla jsem doplnění řas,nicméně jsme zjistila,že mám řasy velmi tenké a mnohem míň a mám strach,že by se mi tím prodlužováním mohli zničit.Jaký na to máte názor?UVažuju o dalším doplnění ale stále váhám.Děkuji za odpověď

Dolce Diva

Dobrý den Martino,

syntetické řasy by právě měly vypadávat s vlastními!! :) Jinak by se Vám jen odlepovaly, a pak upadaly, což by znamenalo, že je nemáte správně přilepené.

Pokud je máte takhle moc odrostlé, je logické, že když roste Vaše vlastní řasa, syntetická se taktéže posouvá do délky, a to může způsobovat to, že již nehezky trčí. Proto se chodí na doplnění, kdy jsou už hodně odrostlé řasy odstraněny a nahrazeny novými.

Musím říct, že tohle je opravdu velmi vyjímečný případ, ale pár takových klientek mám také.
Určitě je lepší, když máte obnovu vlastních řas takhle pomalou, než kdybyste musela na doplnění chodit extrémně často.

Co se týká poškození řas… Kdyby se řasy aplikovaly a hned poté sundaly mechanicky – tedy nenechaly samovolně odrůst, nevypadají tak jako původně (jsou lehce ,,zvlněné", podobně jako se vlas poškozuje melírem).
V případě ale, že řasy necháme vypadnout samy přirozenou obnovou, což je asi těch 6–8týdnů, porostou mezi syntetickými, které postupně budou vypadávat i s přírodními, řasy nové, které jsou prodloužením nedotčené.
Proto se neděste, že nové řasy jsou zničené, méně husté apod. Opravdu jde jen o to, že jste byla zvyklá, mít najednou řasy výrazné a ty se s přírodními nemohou srovnávat. Proto se Vám najednou zdá, že oko vypadá tzv. ,,vypelichaně", ale opravdu Vás ujišťuji, že jde jen o pocit a do dvou měsíců – u Vás tedy je skutečně možné až do tří – budete mít řasy stejné jako dřív.
Pokud si je tedy nenecháte doplnit :)

Adel

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je možné když si koupím dejme tomu dva vouchery, jeden uplatnit na první aplikaci a druhý na ty 3 doplnění?
 Díky

Dolce Diva

Dobrý den Adel,

přesně tak, jak píšete, můžete vouchery uplatnit.

Anna

Děkuji za odpověd.Jenom mi prosim ještě řekněte, na kolik mě zhruba přijde ten specialni odličivač popřípadě speciální řasenka(někde jsem četka, že běžná se používat nedá).
 Díky

Dolce Diva

Paní Anno,

odličovač stojí kolem 200.-Kč. Záleží, jestli zvolíte jen odličovač, nebo odličovací ubrousky, které stojí 280.-Kč, v krabičce jich tam je sice jen 24ks, ale můžete je použít bez problémů víckrát (3× – 4×), protože jsou velmi savé a i dost velké. Proto vystačí na 2–3 měsíce.

Co se týká řasenky, není potřeba žádná speciální, ale je důležité řasenku používat jen na konečky řas, ne po celé délce – mluvím o syntetických řasách. Dolní, vlastní řasy můžete líčit dle libosti nadále.

Anna

Dobry den, chtěla jsem se zeptat, jestli se můžu s prodlouženými řasami normálně líčit-linky, stíny..a jestli pak na odlíčení můžu použít běžný např. odličovač ze Sephory?

Dolce Diva

Dobrý den Anno,

líčit se můžete úplně stejně, jak jste zvyklá. To problém vůbec není.

Trošku složitější je to ale s odličovači. Při prodloužených řasách se nedoporučuje používat cokoliv s mastnou složkou, protože tyto oleje rozpouští spoje řas a řasy potom velmi padají.

U nás v salonu můžete ale zakoupit odličovače právě pro tyto prodloužené řasy, což bych Vám ale ráda vysvětlila osobně, protože ani to není zcela nutné.

Katka

Dobrý den,
Ráda bych se zeptala zda jsou u Vás možné uplatnit některé ze zaměstnaneckých kuponů jako:relax pass, flexi pass, benefit body. Nikoliv na voucher nýbrž v běžném provozu.
 Děkuji

Dolce Diva

Dobrý den Katko,

bohužel zatím s žádnými těmito provozovateli kuponů nespolupracujeme, ale přibližně od dubna budeme.

HANKA

Dobrý den,
ráda bych se zeptala,je možno zakoupit více voucher pro jednu osobu. Děkuji

Dolce Diva

Dobrý den Hanko,

maximální počet voucherů na jednu osobu je omezen počtem 10ti kusů, jak je uvedeno v hlavní nabídce slevy na řasy na slevomatu.

Katka

Dobrý den,

Ráda bych se zeptala zda součástí balíčku s první aplikací je i jedno doplnění zdarma, jak se to píše ve vašem ceníku?

Dolce Diva

Dobrý den Katko,

první doplnění zdarma je v ceně, pokud je první set za cenu 3.700.-Kč, tudíž se tento voucher v hodnotě 3.200.-Kč na první doplnění zdarma nevztahuje.

Linda

Dobrý den,
je tato metoda vhodná i kdybych chtěla řasy především zahustit, nikoliv prodloužit? Mohu tento postup využít před dovolenou v tropech?
Děkuji!

Dolce Diva

Dobrý den Lindo,

co se týká zahuštění, nejvíce záleží na vlastním počtu řas. Samozřejmě výsledný efekt řas vypadá vždy hustěji, protože řasy syntetické jsou výraznější, silnější a vytvoří efekt ,,vějířků", takže určitě vypadají i hustší, přestože se do délky příliš neprodlouží.

V tropech můžete řasy bez obav nosit, já sama s nimi i velmi často navštěvuji saunu, ale musíte se vyhnout mastným přípravkům, které by se neměly dostat do kontaktu se spoji řas. Tedy běžná aplikace krémů apod. není problém, ale je potřeba, vyhnout se očnímu okolí.

Vladka

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jsem 3týdny a něco po doplnění,takže řasy mám již vypadané,a moc jich tam nezbývá,když zakoupím voucher,budu moc využít doplnění teda 3krát,děkuji .

Dolce Diva

Dobrý den Vlaďko,

ano, přesně tak.

Pokud Vám na každém oku zůstalo ,,alespoň něco" :), jedná se o doplnění a voucher u nás můžete využít 3× na doplnění.

Linda

Dobry den,
dokdy je voucher platny?
Da se pouzit napr.na konci Srpna?
Dekuji za odpoved

Dolce Diva

Dobrý den Lindo,

voucher platí celý rok, tzn. do 20.1.2012 (včetně), takže slevu můžete využít i v srpnu :)

Budeme se těšit na Vaši návštěvu

Baru

dobrý den,

mohu se zeptat, na kolik u vác vychází doplnění řas, pokud bych měla zájem o metodu Glamour – tedy větší množství aplikovaných řas?

Děkuji mnohokrát za odpověď

Dolce Diva

Dobrý den Baru,

doplnění glamour vychází asi o 1/3 dražší než je klasické.
Doplňuje se většinou do co nejvyššího počtu řas – tedy v nejlepším případě právě do těch 80ks na každé oko a vychází cca 900–1000Kč za měsíc (4 týdny).

Opravdu ale záleží, jak moc jsou řasy vypadané. Navštěvují nás klientky po 4 týdnech, které nosí glamour, ale protože jim řasy krásně drží a obnova není tak rychlá, vychází cena třeba na 750.-Kč.

Je to stejně jako s růstem vlasů, který je sice zprůměrovaný, ale přesto individuální.

Markéta

Dobrý den, byla jsem takto několikrát v YESu na řasách a byla to tragédie, i když mi paní psala na každé oko 60 řas, po spočítání druhý den kosmetičkou, jsem jich tam měla podstatně cca o 10–15ks méně. Což na každém oku má být kolem min.80řas. Takže jsem to měla velmi řidké – i když jsem u nich byla asi 6* na doplnění za 1500 Kč o ceně prvotní raději psát ani nebudu :) !!! Ceny vysoké a řas opravdu málo. A proto se ptám, kolik řas cca aplikujete na jedno oko? Vím, že u každého je to individuální, dle počtu řas vlastních každého z nás. Děkuji M.

Dolce Diva

Dobrý den Markéto,

jak jsem uvedla již u příspěvku výše, klasický set je 45–65ks řas (většinou využíváme co největší počet, který nám oko umožní) a potom u metody glamour se aplikuje 65–80ks, kdy jsou řasy opravdu výrazné, ale přesto stále přirozené.

Voucher se vztahuje na základní set, což je těch 45–60ks, ale upřímně já osobně vím, že každá naše klientka chce mít řasy co nejhustší – stejně jako já osobně :), takže využíváme co největší počet vlastních řas.

Markéta

Děkuji, předešlý příspěvek jsem asi přehlédla :-) Potom ta cena už není tak zajímavá , když si budu muset doplatit dalších třeba 1500 Kč :-/ Asi by se měl voucher vztahovat na kompletní první aplikaci a ne ji omezovat počtem řas. Cena je potom těch 999 Kč nezajímavá :-( Protože i těch 60ks řas je velmi velmi málo a efekt není moc výrazný, bohužel…

Dolce Diva

Paní(slečno) Markéto,

jedná se o celkový, první set, kdy je na oko aplikováno 45–65 ks řas(ve většině případů jde právě o těch 65ks, pokud vlastní řasy nejsou opravdu hodně řídké) a můžu Vás ujistit, že při počtu 65ks řas na každé oko je zahuštění i prodloužení evidentní – ostatně můžete se podívat na naše stránky, kde jsou fotografie před a po a osobně si myslím, že rozdíl poznáte na první pohled.

Nejedná se sice o metodu glamour, která vychazí většinou kolem 4000.-Kč, ale i klasický první set má cenu 3200.-Kč. Se slevou jej můžete koupit za 999.-Kč, což si myslím je cena naopak opravdu velmi zajímavá.

Voucher zakoupený u slevomatu se tedy vztahuje opravdu na kompletní první aplikaci.

Vůbec se nechci dotknout salonu YES, ale možnost je, že když pracují s norkovými řasy, je výsledný efekt méně výrazný, protože tyto řasy mají velmi jemnou texturu.
V tomto případě se dají použít řasy pouze syntetické, právě bez norkové příměsy, které jsou silnější a výraznější.

Markéta

To asi ani, byly velmi jemné a slabé… A Vaše metoda, která je nyní v akci, je tedy z jakých řas, už jsem to tady nenašla? Syntetické jsem také jednou měla a to je zase moc nepřirozené,protože jsou stjeně silné jak u "kořínku tak i na konci " :-) a do 14ti dnů mi vypadaly všechny, protože jsou asi těžké a nedržely… Děkuji za odpověd…

Dolce Diva

Pracujeme jak s norkovými Blink, tak se syntetickými Hairoyal a Afroditi.

Pokud se jedná o syntetické, můžete vybrat z různé síly řas. Jsou samozřejmě stejně jako norkové nejsilnější u kořene a po celé délce se síla zjemňuje, až do úzkých konečků.

Určitě nejsou těžké. Já osobně nosím právě syntetické, stejně jako většina našich klientek, a na doplnění chodí každých 3–5 týdnů.

Markéto, když Vám řasy padaly, zkoušela jste sledovat, jestli padají i s Vašimi vlastními, nebo se odlepovaly samotné? Možná jste typ, u kterého dochází k častější výměně řas, což se také může stát. Sice vyjímečně, ale máme i pár klientek, které opravdu buď chodí každé 2–3 týdny, nebo musí mít aplikovány právě metodu glamour, kdy je na oku 80ks řas a propadávání začíná jít vidět až po těch 4 týdnech. Bohužel ale tak či tak, vychází je potom doplnění kolem 900–1000Kč za měsíc. U ,,běžných klientek" je cena v tomto časovém intervalu 500–800Kč.

U Vás si dovoluji tvrdit, jde právě o ten typ řas, kdy je potřebná péče trošku vyšší než u ostatních.
Vše je ale lépe zkonzultovat osobně.

sandy

Dobrý den, co znamená aplikace jednoho setu? :-) Jedná se opravdu o kompletní prodloužení řas? děkuji

Dolce Diva

Dobrý den Sandy,

pri aplikaci jednoho setu se jedná se o prodloužení a zahuštění řas v počtu 45–65ks řas (na každé oko), což je klasický set.

Aplikujeme také ještě metodu glamour a master, kdy počet u glamour je 65–80ks řas (na každé oko) a master je nad 100ks řas (na každé oko).

Na tuto aplikaci se voucher může použít, ale potom je tam doplatek 1000–2000Kč. Dle počtu řas.

Bet

dobrý den, můžu si je nechat prodloužit na řasy JB Cosmetics? dekuji moc za odpoved

Dolce Diva

Dobrý den Bet,

doplnění můžeme bez problémů provést, ať máte jakoukoliv značku řas.

Daniela

Lze prodloužení použít i na řasy Diamond Lashes nebo Emporio Lashes?

Dolce Diva

Dobrý den Danielo,
řasy se bez problémů můžou namíchat s jakoukoliv jinou značkou.
Jen bychom na doplnění použily značku Blink, která zpracovává taktéž norkové řasy jako DL.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru