Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pleny Pampers Premium Care + vlhčené ubrousky

SG Logistics, s.r.o. 130 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Hana V.

Lze nakombinovat velikosti? Hodilo by se nam jedno baleni Mini a druhe baleni Midi?

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, je možné koupit pouze varianty uvedené pod tlačítkem „Koupit za“.

Bozsky Bruce

Ikdyž neberu v potaz ubrousky (které nepotřebuji) pak cena 299,– za balení x 2 + poštovné 99,– vychází na 697,– v drogerii Rossmann 640,– a není to v akci a nemusím brát dvě balení a už vůbec nemusím brát mraky ubrousků.
Když shrnu Vaši odpověď, tak jedinou výhodou, na kterou poukazujete je, že pokud nakoupím i třeba horu plen nebo dalších věcí, zaplatím pouze jedno poštovné. Jednak nevím k čemu mi to bude a druhak stále postrádám smysl těchto nabídek, když ušetřím poštovné na nesmyslném nákupu tuny věcí, které si ještě levněji nakoupím v drogerce naproti bez nutnosti utrácet tisíce.

Mirka Novotná

Dobrý den,jaký je datum spotřeby u Pampers plenky Premium Care 4 Maxi 52 ks a vlhčených ubrousků?Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Mirko,
expirace ubrousků je 08/2015 a plenek je 12 měsíců od otevření,
hezký den

smudlinka

Dobrý den,
čekala jsem na tuto slevu, ale jsem zklamaná, protože, když to tady sečtu tak to vychází s PPL na stejnou cenu jako, když to koupím přes normální obchod a jen si to na jejich pobočkách vyzvednu.
Tedy nechápu tu slevu.....

Slevomat.cz

Dobrý den Smudlinko,
doprava PPL se Vám vyplatí, když si objednáte více balení, případně další zboží, kterého prodejcem je Slevomat (ne partner) – např.Tento, Lambi, Enja, Dermacol, Dove, Old spice…a když dosáhnete limitu dle Vášho věrnostního programu, mužete mít i dopravu zdarma. (vztahuje se na módu a drogérii, kde prodejcem je Slevomat). A to vše v jedné objednávce
Hezký den

Bozsky Bruce

Dobrý den,
rád bych se zeptal, v čem spočívá sleva. Běžná cena těchto plen třeba u velikosti 3. je kolem 400,–Kč za balení, v drogerii Rossmann za 320,– a to zde nemluvím o akčních cenách. Tedy za 640–800,–Kč proklamované dvě balení zakoupím v běžném kamenném obchodě bez nutnosti kupovat kvantum vlhčených ubrousků, které než je spotřebuji vyschnou. V tomto případě spíš zdrahomat ne?

Slevomat.cz

Dobrý den Bruce,
akční cena je 299Kč/plenky a 117Kč/ubrousky. Doprava PPL je 99Kč za jednu objednávku. V jedné objednávce si mužete objednat více balení plenek a také jiné zboží, kterého prodejcem je Slevomat (není tam uveden jiný partner). Např. Tento, Lambi, Enja, Lactacyd, OldSpice, Dove, Dermacol…a za celou objednávku platíte jenom jedno poštovné. Dokonce v případě, že dosáhnete hodnotu objednávky dle svého věrnostního programu, mužete mít dopravu zdarma (vztahuje se na módu a drogérii, kde prodejcem je Slevomat). V současnosti bohužel máme v nabídce jenom akci s ubrouskami. Hezký den

Tereza Chaloupková

Dobrý den, za cenu 949 Kč jsou 3 balíky plen MAXI a 16 balíčků vlhčených ubrousků? Chápu to správně?

Slevomat.cz

Dobrý den Terezo,
když si rozklikněte koupit, tak uvidíte přesný rozpis:

3× Pampers PremiumCare (Maxi 52 ks)+3× Premium Sensitive ubrousky 4×56 ks za 1219Kč. Celkem je to 156ks plenek+672ks vlhčených ubrousků.
Hezký den

Kozel Šikula

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, kdo dodává tyto pleny, není zde ani dodavatel ani možný osobní odběr.
Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Dobrý den,
prodejcem je Slevomat, a vzhledem k rozměrům nabídky, není možný osobní odběr v naší prodejně, jenom PPL. V jedné objednávce/dopravě si můžete objednat více balíků plenek a jiné zboží, kde je prodejcem Slevomat (není tam uveden jiný partner), například Tento, Lambi, Hawai, wilkinson,Puris, Dove, Old spice…a platíte stále jenom jednu dopravu,
hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru