Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrodružná hra TEPfaktor v duchu pevnosti Boyard

4,6 / 5 TEPfactor Chotilsko  (mapa) 8 614 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Marcela

Dobry den, mam dva syny 9. a 10. let myslite ze by se mohli zucastnit jen se mnou(maminkou) nebu de nas malo kdyz budem jen tri? a zvladnou to, jsou zdatni sportovci:)dekuji

Honza

Je to ideální:)určitě to zvládnete:)

Miroslav

Je to zajímavé ale chci se zeptat jestli to může absolvovat člověk s hendicapem

Honza

Dobrý den,

máme tam fyzické úkoly,logické,na trpělivost. Záleží o jaký hendicapem se jedná. Bihužel větši je fyzických.

milu

Dobry den, vim, ze tym muze byt max 5 osob. Vice opravdu nelze? Proc? Jsme 4 dospeli a 2 deti, 9 let a 8 let. 8-leta dcera ma 128 cm. Mohla by 8-leta dcera jit s nami jako platici divak, a presto hrat, i kdyz by se „body“,pokud tam jsou, pocitali na nekoho jineho? Dekuji.

Honza

Dobrý večer,


místnosti jsou elektonicky nastavené pro týmy od 2 do 5 osob. Samozřejmě s vámi dcera v týmu jít může,ale 1 člověk tam bude navíc. Těžko se to vysvětluje, jak to u nás funguje,ale až to uvidíte,tak to pochopíte:) Každopádně si to určitě užijete!!!!:) 


Budeme se těšit:)
Hanka

Dobrý den, minulý týden jsme se zúčastnili Tepfaktoru. Byli jsme nadšení,ale bohužel jsme za dvě hodiny mnoho úkolů nestihli. Proto jsme si zakoupili další vouchery. Ve Vaší nabídce jsme nikde neviděli,že by nebylo možné koupit více voucherů.
Bylo nás pět a tak abychom stihli všechny úkoly zakoupili jsme si deset voucherů. Je možné použít vždy dva vouchery na pro jednu osobu? Jsme totiž až ze severní Moravy a tak je to pro nás poměrně daleko.
Teď jsme od našeho známého slyšeli,že snad není možné takto vouchery použít. Pokud by tomu takto bylo,bylo by možné udělat výjimku, abychom nepřišli o část těchto voucherů.
Děkuji za odpověď
Hanka

Honza

Dobrý den Hanko,

bohužel není možné vouchery sčítat. Musíte si další hodiny zakoupit dle našeho ceníku. Bohužel vyjímku udělat nelze,to by pak chtěl každý. V případě, že máte více voucherů,tak vemte víc kamarádů nebo si zbylé vouchery schovejte,platí až do konce roku.

LB

Dobrý den z diskuze mě není jasné dá se stihnout do 2 hod hry dojít až na konec nebo raději mám počítek s další hodinou doplatku/bude nás skupinka 12 lidí -asi 3 teamy/?děkuji za odpověď.LB

Honza

Dobrý den,

každopádně doporučuji si u nás dokoupit 3 hodinu. Uvidíte sami,zda to za 2 hodiny zvládnete nebo ne:)

Petra

Dobrý den,
pokud překročíme 2 hodiny, které jsou v ceně poukazu, je možné 3. příp. 4. hodinu doplatit poukazy flexi pass? Děkuji

Honza

Dobrý den,

ano je to možné:)

Gabriela Humpolová

Dobrý den,
je možné sebou vzít i pejsky? :-)

Honza

Dobrý den,

máme tam zastřešenou pláž, na kterou nesmí.Je hlavně potřeba,aby je někdo hlídal,když budete hrát.Pokud je budete chtít vzít,tak napište to do poznámky v rezervaci.

Alena

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat,zda-li je dítě počítáno do 6-ti let včetně.Mám 6-ti letou dceru a nevím jestli jí mám také koupit voucher.Děkuji.

Honza

Dobrý den,

pokud je dceři již 6 let,je potřeba koupit voucher také.

jitka

dobrý den,
chtěla bych zakoupit vouchery pro naší firmu. nejsem si ale jista, zda jsou všichni zdatní. co když nějaký úkol někomu nepůjde? Projde i bez splnění?

Honza

Dobrý den,

není nutností všechny úkoly splnit:) Hlavně na každý úkol máte neomezený počet pokusů:)Nemusíte se bát,všichni se budou dobře bavit:)

Míša

Dobrý den,
prosím, jak dlouho předem doporučujete udělat rezervaci, pokud by nás chtělo příjít nějakou neděli cca 10? Díky :)

Honza

Dobrý den Míšo,


na to se těžko odpovídá,protože je to různé,ale víkendy máme hodně narvané a pokud by vás bylo 10,tak doporučiji co nejdřív,třeba i měsíc dopředu,ale ani to nemohu zaručit,se se trefíte. Rezervujte se přes náš rezervační formulář a my Vám odpovíme,zda je volno nebo není:) 


http://tepfaktor.cz/cs/rezervace


Michaela Rašovská

Dobrý den, je možné aby se hry zúčastnil i člověk, který nemluví česky? nebo pořádáte hry i pro anglicky mluvící? děkuji

Honza

Dobrý den Michaelo,
samozřejmě se může účastnit i člověk,který česky nemluví. Jazyk není důležitý:)Důležité je,aby jste komunikovali spolu a na ostatní příjdete, jakmile vejdete do místnosti:)

Ivana

Chtěli bychom vás navštívit až začátkem července, je možné si hru zarezervovat již teď, abychom měli jistotu, že později už nebude obsazeno. Děkuji

Honza

Dobrý den Ivano,


samozřejmě můžete:) Rezervujte si termín přes rezervační formulář.
http://tepfaktor.cz/cs/rezervace 


Budeme se těšit:)
Honza

Dobrý den,
kupte si dospělácký a pokud budete hrát déle než 2 hodiny,tak z 3. a dálší hodiny odečteme 5% za studenta,pokud se prokážete ISICEM a usmějete se nás:)

Dina Arshinskaya

Dobrý den, jsem studentka, ale v nabídce máte pouze dětské a dospělé vstupné. Budu tedy platit dospělé vstupné (i při překročení 2 hodin), nebo by se při placení na konci hry nějak zohlednilo, že jsem studentka? Děkuji! :)

Slevomat.cz

Dobrý den, připojujeme odpověď partnera níže z diskuse: „Dobrý den, kupte si dospělácký a pokud budete hrát déle než 2 hodiny,tak z 3. a dálší hodiny odečteme 5% za studenta,pokud se prokážete ISICEM a usmějete se nás:)“

Šárka Třísková

Dobrý den, je možné se k vám podívat (zahrát si) i o velikonočním pondělí, nebo máte z důvodu státního svátku zavřeno? děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den,

jedeme i v pondělí:) Jen si prosím rezervujte přes náš rezervační formulář. http://tepfaktor.cz/cs/rezervace

Honza

Dobrý den,
tak bohužel jsem teď zjistil,že na pondělí už to nelze.

Elena Sestacova

Dobryj den' , hcy it s kamrabom ale on mluvit jenom Angliskij. muzet on hrat' s nami? esli vy mluvite Anglijskij a russkij? diki Cekam na otpoved. :-)

Honza

Dobrý den,

určitě přijeďte:) S jazyky nemáme problém:)

Marcela Viková

Dobrý den,
zajímalo by mě jestli tuto hru by zvládli i synové 8 a 11 let? Děkuji

Honza

Dobrý den,

11letý to zvládne určitě a mladší syn za Vaši pomoci a bratrovo pomoci určitě také:)

Svetlana

Dobry den, chtela bych se zeptat, kdyz se k vam vydame bez auta, jestli jste v pesi dostupnosti od autobusove zastavky. Pojedeme z Prahy, nasla jsem spojeni Praha, Na Knizeci – Chotilsko. Myslite si, ze se k vam dostaneme i bez auta; Dekuji za odpoved, abych si stihla kupony je ste koupit

Honza

Dobrý den Světlano,

jede přímo bus z Prahy do Chotilska,spoj jak píšete:) Ze zastávky je to cca 5 min pěšky k nám:)

Hani

Dnes jsme u vás s rodinou byli. Všem se nám to moc líbilo, i když jsme splnili jen 12 místností. S hrdostí dokonce ukazuji modřinu, kterou jsem si udělala. Kupuji další vouchery na léto (až budete mít dětský park), chceme už splnit všechno. Náš tým se taky rozroste o další kamarády a rodinné příslušníky, které bereme s sebou. Díky za hru.

Honza

Dobrý den Hani,

to moc rád slyším a budeme se těšit v létě:) Budou na vás čekat novinky:)

Radka Vocílková

Dobrý den,chtěla bych poslat soutěžit dva destileté kluky,můžou sami,nebo musím s nimi,jako doprovod?děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den,

kluci to zvládnou i bez Vás:)

Jenda

zdravím, chtěl bych se zeptat jak to funguje s diváky. koupil jsem 8 voucherů ale chtěla by s námi jet min.
1 osoba, která sice nechce hrát, ale být pouze jako divák. je i toto možné?nebo existuje nějaké vstupné které si zaplatí aby tam mohla jen být bez hraní??
díky moc

Honza

Dobrý den,

osobu, která nebude hrát velice rádi provedeme a vše ukážeme zdarma. Může s Vámi jít do pár místností zdarma a udělat pár fotek,ale pokud bude chodit po celou dobu s váma je potřeba platit.

Jana

Dobrý den, Vaše hra nás velice oslovila a chceme si ji k Vám přijet zahrát. Máme ale dvouměsíční miminko. Je možné mít při procházení hry miminko u sebe a během plnění úkolů se střídat v hlídání, nebo to z bezpečnostních důvodů možné není? Neumím si úplně představit, jak vypadají prostory, kde bychom se pohybovali. Navštívit bychom Vás chtěli až v létě, kdy mimču bude cca 5 – 6 měsíců. Děkuji za odpověď.

Honza

Dobrý den,

z bezpečnostních důvodů bych to moc nedoporučoval. Nějaké místnosti k tomu nejsou ani přizpůsobeny. Vemte raději sebou někoho,kdo bude hlídat.

martina

Dobrý den, chtěli bychom jet jako rodina, ale zúčastnili bychom se jen dospělí a zbytek rodiny by hlídal děti (věk do 3 let). Musí i tito dospělí a malé děti platit nebo jsou zdarma? Děkuji.

Honza

Dobrý den,

omlouvám se opožděnou reakci. Pokud nebudou hrát,tak to mají zdarma:)Zbytek může být na pláži ZDARMA:)

Julia

Dobry den, je li moznost zorganizovat vse v anglicine?

Honza

Dobrý den Julie,
yes of course :) Při úkolech není důležitý jazyk, v místnosti pochopíte, co máte dělat :)

Soňa

Dobrý den,
syn budete mít 15.narozeniny v létě. Pokud teď koupíme lístek pro dítě a nestihneme vás do jeho narozenin navštívit, lze na místě doplatit rozdíl, tj. nyní cca 100 Kč? Jak máme prokázat věk dítěte? Chtěli bychom vzít synovce a ten je stejně velký jako syn, ale má teprve 13 let. Děkuji

Honza

Dobrý den Soňo,


pokud to nestihnete do léta,tak zbytek u nás doplatíte:) 


Co se týká prokázání věku, tak to řešíme tak, že pokud je na první pohled sporný věk, bereme vždy starší variantu,ale máte možnost dokázat nějakým průkazem, že je dítě mladší než 15 let. Stačí průkazka mhd, průkazka na autobus, zdravotní průkazka atd, jakýkoliv platný průkaz, kde je datum narození nebo rodné číslo. 


snad takto odpověď stačí:)
Kamila

dobrý den jste v provozu i o vikendu pred Velikonoci? mate jeste volno? dkeuji za odpoved

Honza

Dobrý den Kamilo,


samozřejmě máme otevřeno i přes Velikonoce:) co se týká soboty, tak máme volno až po 18. hodině,neděle je relativně volná a pondělí také. Ale každopádně se nejdřív rezervujte přes náš rezervační formulář 


http://tepfaktor.cz/cs/rezervace


čím dřív tím lépe, opravdu rychle se to plní:)
martina

Dobrý den, chtěli bychom jet jako rodina, ale zúčastnili bychom je jen dospělý a zbytek rodiny by hlídal děti (věk do 3 let). Musí i tito dospělí a malé děti platit nebo jsou zdarma?

Honza

Dobrý den,


moc se omlouvám za opožděnou odpověď!!!
Dospělí a děti co nebudou hrát, budou na vás čekat na pláži a platit nemusí:)V případě je můžeme zdarma provést po areálu. 


Hezký den.
Tomáš Hadáček

Opravdu doporučuji každému!!! Skvělé strávené odpoledne, které prověří vaší psychickou a fyzickou výdrž a ještě se u toho skvěle pobavíte. Pokud nebudete moct, tak si dáte pauzu, čas se vám stopne a můžete si dát občerstvení na baru.

Honza

Dobrý den Tomáši,

díky moc:)

Dáša

Dobrý den, je potřeba se při plnění některých úkolů potýkat s pavouky? Pokud některý úkol, místnost, nezvládneme, můžeme ji přeskočit a pokračovat dál? Nebo pro nás tím hrta končí?

Honza

Dobrý den,

v žádné místnosti nejsou pavouci ani hadi:)Na překonání místností máte neomezený počet pokusů. Pokud nějaký úkol neuděláte,tak nevadí:) Máte možnost libovolně si vybírat úkoly.

Karel

Napíšu menší recenzi.


Tuto akci jsme kupovali minulý rok na podzim.


Jeli jsme tam z Prahy,doporučuji NEJEZDIT podle navigace, cesta je o dost delší a slušně řečeno hodně naprd. 


Přijede tam jak ke starýmu skladišti a říkáte si proboha. Vejdete dovnitř a tam už je vše parádní. Můžu osobně říct, že i přístup lidí naprosto úžasnej. Byli jsme 4 (2 páry) a přemýšleli, zda měme utvořit 2 týmy nebo jeden, nakonec jsme zvoili 1 a udělali dobř, je to větší sranda. Zprvu jsme prošli krátkou instruktáží, kde nám vysvětlili, jak to tam chodí. Potom jsme trochu nabuzený a s pocitem, že si to projdem a za hoďku půjdem domů jak olympionici vlezli do první místnosti. V té po aktivaci úkolů musíte dostat všechny členy asi 4 metry vysoko po hodne nahnuté stěně. Tento úkol jsme zvládli asi noposedmé, kdy paradoxně holky byli schopnější než my… 


Namátkou další úkoly: Byli rozvěšeny kousky různě znějících předmětů a my měli tlačítkama určit jejich pořadí od nejnižších tónů (tuším) po nejvyšší. Další úkol by že jsme si vlezli na prkno, které bylo zvednuté veprostřed (jako houpačka pro 2 na hřištích) a museli jsme vyrovnat tuto houpačku do roviny a tak vydržet 10 sekund (nutno říci, že toto se nám nepovedlo). Další úkoly byli obdobné, buď fyzické nebo zaměřené na šikovnost, případně tam byla ještě skládačka nějaká. Bylo to super dobrodružství a hodně doporučujeme
Honza

Dobrý den Karlee,


děkujeme za recenzi:) Máme nové vychytávky a stavíme ubytování a také můžete vyzkoušet překonat TEPfaktor potmě:)Dostanete čelovky a můžete dát novou výzvu:) 


Karolína

Dobrý den,
zajímalo by mě, zda je lepší soutěžit ve více členech nebo se dají úkoly dobře zvládat i ve dvou? Nemyslím ani tak z hlediska zábavy jako náročnosti. Nejsou úkoly jen pro dva příliš složité a časově náročnější než pro větší skupinu?

Honza

Dobrý den Karolíno,

úkoly se dají zvládnout i ve 2 lidech:) Na recepci dostanete čip, který pozná, kolik vás je v týmu a následně nastaví v místnostech čas pro daný počet lidí v týmu:)

Jana

Dobrý den,
zahrnuje některý z úkolů také nějaké hady, brouky a podobnou havěť, jaká se objevovala v boyardu? Pokud ano, můžou se tyto úkoly vynechat? A musí se sestavit dva týmy nebo můžeme jít jako parta pohromadě? Jsme čtyři dospělí a dvě děti (jako diváci), tak abychom si pohromadě užili více legrace jak říkáte.

Honza

Dobrý den,

nic takového u nás nenajdete:) Tak se nemusíte bát:) Pokud je dětem do 6 let,tak neplatí nic. Pokud jim je více a chtěli byste,aby s vámi chodily celou dobu,tak je potřeba platit i za děti. Děti ale velmi rádi provedeme a vše ukážeme zdarma.

veverka

Dobrý den, voucher lze uplatnit do konce tohoto roku, ale na jeden dotaz ohledně návštěvy vašeho areálu odpovídáte, že akce trvá jen pár dnů.. Co to znamená??? Nějak jsem toto přehlédla. Děkuji za vysvětlení ;-)

Honza

Dobrý den,

prodej na slevomatu trvá pouze pár dnů,ale platnost zakoupených voucherů je do konce roku:)

Markéta

Dobrý den, šel by vytvořit i tým po 6?

Honza

Dobrý den,

bohužel 6 lidí nelze. TEPfaktor je stavěn pro týmy od 2 do 5 lidí. Můžete se rozdělit na 2 tříčlenné týmy:)

Kristy

Dobrý den, v případě 5ti členného týmu bude u každého úkolu zapojeno 5 lidí, anebo jen dva a zbylí se musí jen koukat? (není pak lepší jít ve dvou týmech a čekat na sebe? ) Děkuji

Honza

Dobrý den,

vždy je zapojeno tolik lidí,kolik vás je v týmu. pokud jste 2,tak se zapojí 2, pokud 5 tak se zapojí 5 lidí. TEPfaktor je stavěn pro týmy od 2 do 5 lidí!!!:)

DENISA

prosim vas posilala jsem ze chcu 1 detsky 2 dospele listky nevadi když do zaplatim během 14 dnu?

Slevomat.cz

Dobrý den Deniso,

je velice důležité, aby platba proběhla do dvou pracovních dnů, jinak se objednávka stornuje.
Děkujeme za pochopení a Váš příspěvek.

DT

Díky za vysvětlení (spletla jsem řádek) – jdu koupit vouchery a těším se na zážitky

Honza

taky se těšíme:)

Lucka

Dobrý den, plánuji hru na 4 hodiny. Je možné si koupit 2 vouchery po 2 hodinách a zkombinovat je? Děkuji mockrát za odpověď

Honza

Dobrý den,


bohužel vouchery nelze sčítat. Pokud budete chtít hrát 4 hodiny, tak doplatíte 3. a 4. hodinu dle našeho ceníku. 


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her
Ivona Jiříková

Dobrý den, po 2 hodinách se doplácí dle ceníku. V ceníku jsou ceny různé. Při doplatku bude platit ta cena za 3.hodinu, když je voucher na 2 hodiny nebo za 1.hodinu? Děkuji IJ

Honza

Dobrý den,


doplácíte vždy od 3. hodiny dál:) To znamená, že pokud budete hrát celkem 3 hodiny,tak doplatíte 3. hodinu (169 Kč),pokud budete hrát celkem 4 hodiny – doplatíte 169+99 u dospě­lého. 


pokud budete hrát 3,5 hodiny,tak doplatíte 3. hodinu a půlku 4. hodiny:)
Iveta

Dobrý den,
dcera má 11 let , 160cm , je velmi inteligentní.
Můžeme se zůčastnit hry jen spolu ?
Nemáme nikoho do party .Děkuji za odpověd.

Honza

Dobrý den,


máme fyzické úkoly, logické a na trpělivost. Celkem jich je 20+zlatá místnost. Plno úkolů určitě hravě zvládnete:) 


Držím palce!!!:)
DT

Dobrý den,
pokud překročíme 2 hodiny za voucher, doplácíme dle ceníku – znamená to, že pro dospělého je to 69,– Kč jako za 3.hodinu?!?!

Honza

Dobrý den,


pro dospělého je to 169Kč za 3. hodinu viz ceník 


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her


v případě že dohrajete dříve než za 3 hodiny,tak doplatíte pouze poměrnou část za 3. hodiny. To znamená, pokud budete hrát 2,5 hodiny,za­platíte pouze půlku z 3. hodiny:)
Lenka

Dobrý den,


dle Vašich zkušeností, jaký je ideální počet účastníků v jedné skupině? Aby nás nebylo moc/málo.. 


Děkuji
Honza

Dobrý den Lenko,

záleží na každém individuálně:) Ale ideál jsou 4–5,pak je větší sranda a napětí:)

Honza

ale v jakémkoliv počtu si to určitě užijete:)

Aaa

Dobrý den, mám dotaz. Pokud bychom byli dva a koupili bychom tři vouchery, je možné je využít tak, že by se z toho zaplatili 3 hodiny každému z nás? Díky

Aaa

Dobrý den, mám dotaz. Pokud bychom byli dva a koupili bychom tři vouchery, je možné je využít tak, že by se z toho zaplatili 3 hodiny každému z nás? Díky

Honza

Dobrý den,


toto bohužel možné není. Vouchery se nesčítají. Musíte si poté dokoupit každý 3. hodinu podle našeho ceníku: 


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her


což znamená 169 Kč za 3. hodinu
Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik hráčů na 1 hru je maximum?Děkuji.

Honza

Dobrý den,

najednou může hrát až 80 hráčů v 5 členných týmech,což znamená 16 týmů po 5 lidech:) Nehrajete proti sobě návzajem,ale každý tým hraje proti místnostem:)Snažíte se překonat všechny místnosti a dostat se do 21. zlaté místnosti:)

Honza

Můžete samozřejmě proti sobě soutěžit v tom smyslu,kdo překoná nejvíce místností a za jaký čas:)

Eva

Dobrý den,
další 2 hodiny , ktoré doplatíme sú podle cenníku 3. a 4. ? (169 a 99 Kč)? Děkuji

Honza

Dobrý den Evo,

přesně tak:)

Honza

Dobrý den,


otevírací dobu máte standardně pouze o víkendu v době 9 až 21hod. Počítáte do víkendu i pátek nebo jde pouze o dva dny (SO/NE)? 


Pokud bychom hráli celkem 3,5 hodiny, kolik budeme doplácet za jednu osobu? 


Děkuji za odpověď.
Honza

Dobrý den Honzo,


otevřeno máme každý den. Je ale potřeba se předem rezervovat pomocí našeho rezervačního formuláře. 


http://tepfaktor.cz/cs/rezervace


Pokud budete hrát 3,5 hodiny,tak doplatíte 1,5 hodiny. Tzn. 3. hodinu a půlku 4. hodiny:) 


Viz náš ceník
http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her
Marcela

Dobrý den,
píšete, že je možné si zbývající čas doplatit. Nikde jsem se však nedočetla, zda můžu použít 2 vouchery po sobě a tím využít 4 hodiny za vaši zvýhodněnou cenu. Je to možné?
 Děkuji

Honza

Dobrý den Marcelo,


zbývající hodiny doplatíte podle našeho ceníku. Tedy pokud budete hrát celkem 3 hodiny,doplatíte 3.hodinu dle našeho ceníku: 


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her


2 vouchery najednou použít nelze
Lenka Zapletalová

A když má dcera právě 15, tak spadá do které kategorie – dítě či dospělí? Děkuji

H.

Dobrý den Lenko,
omlouvám se za předchozí odpověď. Pokud dceři už je 15 let,platí již dospělou.

Děkuji moc za pochopení.

A. B.

Dobrý den, dá se do areálu přijet jenom podívat a po prohlédnutí se rozhodnout, zda si hry vyzkoušíme na vlastní kůži? Děkuji za odpověď

Honza

Dobrý den,


samozřejmě je to možné. Ale akce trvá pouze pár dní. Pokud se budete chtít přijet podívat, nejdřív nás prosím kontaktujte na čísle 777 000 927. 


Děkuji
Michaela Vaňková

Odpověď už jsem našla :)

Honza

super:)

Michaela Vaňková

Dobrý den, dočetla jsem se, že na splnění úkolů je třeba zhruba necelé 3 hodiny. Voucher je na 2 hodiny. Je možné si na místě doplatit překročený čas, nebo si musím koupit 2 vouchery? Děkuji za odpověd.

Honza

Dobrý den,


samozřejmě si na místě můžete doplatit zbývající čas viz náš ceník: 


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her
Lucie Šlajsová

voucher je platný pro skupinu či pro jednotlivce?

Honza

Dobrý den,


voucher je pro jednotlivce. To znamená, že máte 2 hodiny za tuto cenu/osoba. Pokud to za 2 hodiny nestihnete,tak na místě můžete doplatit další hodiny podle našeho ceníku. 


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her
Petr B.

Když chce hrát dítě mladší šesti let (pětiletý akční kluk), musí mít voucher, anebo je to zdrama. Na stránkách píšete, že může být divák, což ten náš čert nevydrží :-)

Honza

takto malého synka můžete vzít sebou do místnosti jako diváka,ale můžete ho i pak zapojit,ale na hru je ještě moc malý. jelikož máte na každou místnost neomezený počet místností,tak může být nejdřív divák,úkol splníte a pak to s ním projdete znovu na zkoušku:) Pokud ho ale budete chtít zapojit od začátku,tak je potřeba koupit i voucher pro něj, protože pak dostanete čip na počet lidí v týmu. pomocí čipu si budete otvírat místnosti a čip nastaví čas podle počtu lidí v týmu:)

Honza

ještě podotýkám,že je fakt malý na hru:)

Honza

omlouvám se za mystifikaci,děti do 6 let to u nás mají zdarma!!!takže nic platit nebude

good

P.P. klid a dost času mít nebudete v žádné místnosti v každé máte časový limit na plnění úkolu

Honza

pro doplnění máte neomezený počet pokusů pro překonání místností:)

Stanislav Dolanský

Dobrý den, jsem sám , mužu se k nejake skupine přidat?

Honza

Dobrý den,

bohužel toto nezáleží na nás. Většinou vždy jezdí skupinky a chtějí hrát spolu sami. Zkuste najít alespoň jednoho parťáka nebo parťačku:)stačí když budete 2

Tereza Keilova

Dobrý den,
voucher platí na 2 hodiny. Pokud ted budu pomalejší a budu hrát hru 4 hodiny, zbytek doplatím dle vašeho ceníku ? Nebo si mám koupit rovnou 2 vouchery ? A prosím zajímali by mě i odpovědi na předchozí otázky, tak zareagujte! Díky :)

Honza

Dobrý den Terezo,


přesně tak zbytek doplatíte na místě podle našeho ceníku: 


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her
Honza

a omlouvám se za pozdní odpovědi:)

DENISA

OBĚDNALA JSEM SI 3 VSUPI NA HRU TEP FAKTOR.MUSÍM SE PRNÍ TEL.OBĚDNA NEŽ TAM POJEDU?

Honza

Dobrý den Deniso,


určitě se musíte nejdřív objednat přes náš rezervační formulář, který najdete zde: 


http://tepfaktor.cz/cs/rezervace
Eva Eva

Dobrý den, dítě znamená do 18let??

Honza

Dobrý den Evo,


dítě znamená do 15 let viz:


http://tepfaktor.cz/cs/cenik_her
Panterka Pinky

popř. aby se nestála fronta u jednotlivých úkolů. To potom opadne atmosféra a napětí

Honza

rezervace směřujeme tak,aby fronta nebyla:)

Panterka Pinky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak to funguje prakticky. Jestli jsou lidé vstupují jak přijdou nebo je nějaký časový limit atp. Jedná se mi o to, abychom na plnění úkolů měli klid a dost času a aby nám někdo „nedýchal na záda“ děkuji

Honza

Dobrý den,

v praxi to funguje tak, že vše řešíme v rámci rezervací, aby TEPfaktor nebyl přehušťěn. Nemusíte se bát,že by na vás někdo tlačil:)TEPfaktor je stavěn tak,aby mohlo hrát až 80 osob najednou. Před návštěvou se nejdřív rezervujte na našem webu www.tepfaktor.cz přes rezervační formulář:) Budeme se těšit:)

Honza

Dobrý den,

v praxi to funguje tak, že vše řešíme v rámci rezervací, aby TEPfaktor nebyl přehušťěn. Nemusíte se bát,že by na vás někdo tlačil:)TEPfaktor je stavěn tak,aby mohlo hrát až 80 osob najednou. Před návštěvou se nejdřív rezervujte na našem webu www.tepfaktor.cz přes rezervační formulář:) Budeme se těšit:)

Honza

Dobrý den,

v praxi to funguje tak, že vše řešíme v rámci rezervací, aby TEPfaktor nebyl přehušťěn. Nemusíte se bát,že by na vás někdo tlačil:)TEPfaktor je stavěn tak,aby mohlo hrát až 80 osob najednou. Před návštěvou se nejdřív rezervujte na našem webu www.tepfaktor.cz přes rezervační formulář:) Budeme se těšit:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru